A venit căldura și cu siguranță îți dorești să-ți petreci concediul în destinații în care nu ai mai fost niciodată, deoarece îți pot oferi acel dram de mister care poate condimenta cele câteva zile de relaxare. Cu siguranță ai auzit de veșnica poveste că nu vei mai pleca în călătorii după ce apare un copil.Ei bine, eu țin să vă spun contrariul – vacanța cu copiii este posibilă. Nu de alta, însă noi am fost plecați până acum în 5 locații diferite, iar cea mică s-a simțit extraordinar de bine.

Ce este cel mai important, în schimb, ar fi să vă bucurați cât de mult puteți de vacanțele de neuitat în familie, în hoteluri care să vă ofere un mediu sigur, programe de joacă și facilități special concepute pentru copii.

În această vreme a anului când vremea caldă începe să ne bată la ușă, ne gândim din ce în ce mai serios la concediul perfect cu cei mici, care să fie sigur având în vedere perioada urâtă în care ne aflăm. Noi avem 10 locații care ne plac, 5 locații în care am și fost și 5 locații în care ne dorim să ajungem cât de curând.

Consultați acum propunerile noastre și rezervați-vă concediul în orice parte a României. Children ❤️it vă oferă o selecție aleasă de hoteluri, perfecte pentru vacanțele perfecte în familie. Iată 10 dintre aceste opțiuni, care pot fi o variantă excelentă pentru vacanța petrecută alături de cei mici.

P.S: La primele 5 hoteluri am ajuns în această perioadă, la următoarele 5 urmează să ajungem cât de curând. 🙂

1.Teleferic Grand HotelPoiana Brașov

Mie personal mi-a plăcut foarte mult la Teleferic Grand Hotel pentru că este situat în staţiunea Poiana Braşov, la doar 50 de metri de telecabină. Camerele sunt decorate cu mult bun gust, mobilierul și decorațiunile fiind realizate din lemn masiv.

Faptul că am avut acces gratuit la centrul spa ce include o piscină interioară, cadă cu hidromasaj în aer liber, o zonă de fitness şi 3 tipuri de saune: umedă, uscată şi cu infraroşu, ne-a adus și nouă adulților zâmbetul pe buze. Din când în când, ai nevoie de relaxare și pentru tine.Iar dacă pentru noi dispune de acest centru, pentru cei mici există o cameră de joacă, un club pentru copii şi un loc de joacă în aer liber.

2. Hacienda de Mare – Olimp 

Acum este cea mai bună perioadă să mergi la mare. Acum 2-3 săptămâni am fost și noi cu fetița noastră și tare mult ne-am distrat. Apa și soarele, fiind preferatele noastre. 🙂

Ce mi-a plăcut foarte mult la acest hotel este faptul că are o intimitate aparte având un număr redus de camere, doar 18 la număr. Iar hotelul se află chiar pe plaja Copahavana din Olimp. Frumos, nu?

Ce poate fi mai frumos pentru un copil decât să se joace desculț prin nisip? Să se bălăcească în apă sau să se joace pe plajă. Vă spunem noi că nimic! Mai mult decât atât, apa sărată este foarte bună pentru că cel/cea mic/ă are parte de aerosli în mod natural.

3. Complex Green Village – Sfântu Gheorghe ( Tulcea )

Dacă vrei cu adevărat să te relaxezi și să vezi peisaje magnifice, îți recomand să vizitezi Delta Dunării. Noi am fost la Complexul Green Village, situat în Tulcea, Sfântu Gheorghe.

Îți recomand să descoperi spectacolul natural unic în care Dunărea întâlnește Marea Neagră! Green Village Resort îmbină aventura și sălbăticia naturii cu confortul și relaxarea într-un loc de vacanță unic: paradisul Deltei.

Delta Dunării nu este doar pentru pescari, vânători, pasionați de birdwatching sau iubitori de natură.🧘‍♂️ Delta Dunării este o destinație perfectă pentru toți cei care doresc să-și transforme vacanța, într-o experiență deosebită. Așa cum am perceput-o și noi! 

4. Hotel Central – Piatra Neamț

O alta locație superbă pe care am vazut-o în perioada aceasta a pandemiei și pe care cu siguranță o vom mai revedea. 🙂 Hotelul este amplasat în centrul orașului Piatra-Neamț, la 3 minute de mers pe jos față de stația CFR și telegondolă.

Ce ne-a plăcut nouă cel mai mult în afară de peisaj a fost faptul că hotelul este amplsat la maxim o oră și jumătate de mers cu mașina față de principalele orașe si obiective turistice: Suceava, Iași, mănăstirile Văratec, Agapia, Neamț și Voroneț.

5. Casa Poveste – Bucovina

Atunci când ne-am dorit să evadam din București și să plecăm cât mai departe de agitație, am ales Casa Poveste din Bucovina. Ne place faptul că pensiunea este situată la poalele Masivului Rarău, în ținutul Manastirilor, izolați pe Valea Sandrului. 

Pensiunea despre care vă povestim este cotată mai mult ca fiind un muzeu de ” Poveste” formata dintr-un ansamblu de trei case bătrânești tipice Ocolului Câmpulungului de Bucovina, de la sfârșitul secolului XIX începutul secolului XX, având perfect conservată structura din lemn și estetica vremii.

Aici a fost locul în care am simțit cu adevărat liniștea și ne-am putut conecta cu natura. Ca să nu vă mai spun că fetița noastră a reușit să se odihnească excelent datorită aerului extrem de curat.

6. Căsuța bunicii – Bran 

Aceasta este următoarea locație de pe lista mea. 🙂 De ce? Pentru că este ideală pentru perioada aceasta grea  prin care trecem, fiind o casă de  vacanță ce se închiriaza “la cheie” pentru 4 persoane, pe dealul Balaban din Șimon, Bran. Casa datează din 1910, cu mobilier tipic acelor vremuri, renovată să corespundă nevoilor actuale, amplasată pe un deal în mijlocul unei grădini de 7000 mp, Căsuța Bunicii ne invită să-i trecem pragul și să ne bucurăm de liniște, aer curat, intimitate și relaxare într-un decor de vis, alături de copii noștri. Ceea ce vom și face cât de curând!

7. Amfiteatrul Transilvania- Moieciu

Ai fost în zona Bran – Moieciu -Cheia? Dacă nu, trebuie neapărat să ajungi.Amfiteatrul Transilvania situat în Moieciu – Cheia este o pensiune la care trebuie să stai dacă vrei să vizitezi zona despre care tocmai ce ți-am vorbit.Și dacă tot ajungi la Cheia, nu uita să faci și un popas la Muntele Roșu.Când vei ajunge în vârf de munte, tu vei trage o gură de aer proaspăt în piept, iar copilul se poate juca pe platou. O imagine de poveste!

8. Frații Jderi, Utopia Verde – Vâlcea

Am auzit multe despre satul de vacanță Frații Jderi, Utopia Verde și numai lucruri de bine. Ca de exemplu că este un sat de vacanță izolat de civilizație, ascuns între munții din inima țării, lucru care ne stârnește curiozitatea și dorința de a ajunge cât mai repede să descoperim acest loc minunat.

Mai mult decât atât, acesta se întinde pe o suprafață de aproximativ 20.000 de metri pătrați și este rezultatul a 20 de ani de dedicație și investiții.

Locația este situată exact între munți, la 45 km de Râmnicu Vâlcea pe drumul către Voineasa, între orașul Brezoi și comuna Mălaia.

9. Zabola – Zăbala, jud. Covasna

Anul acesta ne-am propus să mergem la „Cel mai bine păstrat secret al Transilvaniei” la Zabola (locație amplasată la poalele Munților Carapți, înconjurată de zone vaste de sălbăticie neatinsă), o moșie unică, în România, am spune noi. Zona este magnifică și plină de mister. Cu peisaje supebe, o grădină englezească reîmprospătată și întreținută, cu 2 lacuri și 4 iazuri, pavilioane, terase, o saună în pădure, grajduri, hambare și drumeții.

Dacă simți nevoia de liniște, Zabola este locația ideală pentru relaxare.

10. Hotel Melodia – Venus 

Cine nu iubește marea? Eee, știm că mai sunt persoane care adoră mai mult muntele decât marea, însă pe caldura asta trebuie să recunoaștem că o baie în mare este binevenită în orice moment.

Vă recomandăm, hotel Melodia fiind situat la 250 de metri de plajă.Pe lângă spațiile de cazare Hotel Melodia mai are în dotare un restaurant cu terasa exterioara, bar, parcare, piscină privată și loc de joacă pentru copii. Ce îți trebuie mai mult?

 

Voi unde plecați în concediu?

Leave a Reply

Scroll Up

Pin It on Pinterest