Vara abia își intră în drepturi, vacanța a venit în mod oficial, ceea ce înseamnă mai mult timp liber pentru cei mici. Anul acesta nu a fost unul tocmai plăcut, însă din fericire, copiii se vor putea bucura de o vară aproape normală, să zicem. Nu doar noi adulții am fost afectați de regulile de distanțare socială – copiii încearcă, de asemenea, să se obișnuiască cu noua normă.

Parcurile și taberele pentru copii se deschid încet, încet, iar găsirea modalităților de a integra în siguranță activitățile tipice de vară în programul lor ar putea fi mai dificilă în acest sezon. Din fericire, este super simplu să vă îndreptați atenția spre jucăriile de exterior ( așa cum le spunem noi și nu numai ).

Am găsit câteva jucării ideale pentru joaca în aer liber, care îi vor menține preocupați ore întregi – indiferent dacă preferă un joc activ sau stau într-un bazin gonflabil. Citiți mai departe pentru a descoperi propunerea noastră de jucării distractive, accesorii pentru piscină și multe altele care o să-i ajute pe cei mici să-și petreacă timpul.

1. Căsuța pentru curte Preston Wooden

Căsuța de joacă a fost prima jucărie care ne-a atras atenția. Aceasta îi întâmpină pe cei mici cu o ușă albastră, o sonerie și două ghivece pentru flori. În interior copiii vor descoperi o chiuvetă, un aragaz și ustensile pentru a găti cele mai delicioase preparate.Și ce ne place cel mai mult este că distracția nu se termină niciodată în căsuța Preston Wooden! Este un produs premium realizat din materiale de înaltă calitate rezistente la razele solare și schimbările de temperatură.

De la Petite Ale am văzut 2. scuterul din lemn Little Dutch, recomandat pentru copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani. Copilul tău își exersează concentrarea și focusarea atenției, înaintând cu ajutorul propriilor picioare.Scuterul din lemn, de la Little Dutch, stimulează dezvoltarea echilibrului copilului tău și îl învață cum să meargă pe bicicleta.

Scoate-l la plimbare cu acest scuter din lemn!

 

Acum că a venit căldura mai toți copii își doresc să desfășoare activități în aer liber. Indiferent de vârsta sau de abilitățile sportive, pedalatul nu ar trebui să lipsească din viața celor mici, iar noi am discutat despre biciclete în materialul Biciclete pentru copii: cum le alegem?

3. Legănul pentru copii

Și acum ne amintim pe perioada copilăriei când bunica ne făcea leagăn între doi copaci, nu? Ei bine, acum cei de la Little Joy ne oferă cea mai frumoasă modalitate pentru cei mici de a se da în leagăn.

Leagănul unic BabySteps este realizat din lemn masiv, materiale certificate și protecții bine gândite care sprijină dezvoltarea fizică generală a copiilor și contribuie la echilibru și coordonare fără a strânge coloana vertebrală și pelvisul. Un alt lucru foarte interesant este faptul că acest model de leagăn se poate folosi atât în interior cât și în exterior.

4. Forme pentru plajă 

Cui nu-i place să se joace în nisip? Nu există persoană căruia să nu-i placă, vă spunem noi!Jucăriile de plaja sunt perfecte pentru a crea diverse forme în nisip sau pentru distracția din cadă! Aceste forme se pot plia și strânge cu ușurință, fără a-și pierde forma.

Tot aici vă recomandăm și 5.seturile de plajă care includ:o găleată cu mâner, o lopată și patru matrițe de nisip în formă de prieteni preferați.Ca și seturi ne plac cele propuse de MOTTOM, fiind de mare folos pentru cei mici. Găletușa găsită la davidandthea.com este flexibilă, ușor de luat în bagaj iar copiilor le place enorm.

 

6. Roaba din lemn

Vă amintiți ce ne mai plăcea și nouă să ne plimbăm cu roaba? Ei bine, acum copii au toate motivele de bucurie pentru că au parte de modele draguțe, din materiale de înaltă calitate. Modelul găsit de noi și propus de Bunny Boo este realizat în întregime din lemn din pădurile europene.

Iar dacă te întrebi la ce îi ajută roaba aceasta, îți spunem noi că le dezvoltă celor mici aptitudinile motorii printr-un proces complex care necesită putere, coordonare, echilibru și precizie. Ridicarea mânerelor, echilibrarea roabei pe roată și împingerea ei încurajează la o joacă educativă și creativă.

Roaba din lemn este exact modelul acela de jucărie care poate folosită oriunde fie că vorbim de casă, grădină sau pe plajă.

Tot pentru exterior am descoperit și 7. toboganul cu apă care este nelipsit din zona de exterior, bineînțeles dacă vorbim despre cei care locuiesc la casă și au curte sau merg în vacanța de vară la bunici.Setul toboganului de 2 metri cu jet de apă și stropitoare mare în formă de buburuză este într-adevăr un set excepțional de jucării pentru fiecare băiețel și fetiță.

Toboganul și leagănul sunt două piese ce nu trebuie să lipsească din viața copiilor. 🙂

O altă jucărie nelipsită din viața copiilor, am spune noi, este 8.zmeul. Cine nu a avut vreodată vreun zmeu? Cu toții am avut și ne-am bucurat că-l puteam înălța spre cer. Ideal pentru copii de peste 3 ani.

Tot pentru zona de exterior am găsit o jucărie care ne-a atras atenția Pista de apă Adventure Land – ce se adresează băieților și fetițelor începând cu vârsta de 3 ani. Pista modernă de apă are doi marinari foarte curajoși, căpitanul urs Bo și crocodilul Swen, care trec sistemul aventuros de canal pe 2 bărci confortabile. În aventura lor vor întâmpina multe obstacole, insule periculoase, tunuri de apă, cascade, ascunzătoarea piraților și un bârlog misterior. Să înceapă aventura!

 

10.Trotinetă copii transformabilă 2in1 Scoot & Ride HighwayKick

Tricicletă sau trotinetă? Este intrebarea pe care mulți părinți și-o pun când vine momentul să cumpere primul vehicul pentru cei mici. Trotineta 2 in 1 Highwaykick 1, propusă de noi, este un produs uimitor care îi va încanta pe cei mici, iar plimbarile lor vor fi mai confortabile și mai interesante! Scoot & Ride Highwaykick 1 combină cele doua vehicule într-unul singur si este special concepută pentru copiii cu vârsta cuprinsă între un an și cinci ani.

 

 

Aceste fiind spuse nu ne mai rămâne decât să vă spunem: Distracție plăcută!

Leave a Reply

Scroll Up

Pin It on Pinterest