Îți dorești să călătorești cu copilul? Dacă da, să știi că planificarea anticipată este esențială și asta pentru că bagajul trebuie să conțină și cele necesare copilului, iar organizarea lui necesită timp și atenție.

Atunci când îți propui să pleci în concediu cu cel/cea mic/ă, îți vin în minte tot felul de întrebări legate de bagajul acestuia: ce ar trebui să conțină? Trebuie să cumperi o valiză specială sau să pui totul în bagajul tău? Cum te asiguri că nu uiți acasă lucruri esențiale pentru cel mic? Bagajul copilului este foarte important și nu trebuie să-l îngreunezi cu lucruri și obiecte inutile.

Acum că a venit căldura vrei să evadezi împreună cu familia ta din rutina zilnică, măcar pentru câteva zile, și vrei să te asiguri că nu-ți va lipsi nimic? Ca să fii pregătit pentru orice situație și să te bucuri cu adevărat de vacanță, pregătirea bagajului copilului merită o atenție specială iar noi suntem aici să te ajutăm.

Haideți să vedem împreună care sunt obiectele ce nu trebuie să vă lipsească, din punctul nostru de vedere:

1.Valiza – elementul cheie a unei vacanțe

Primul obiect pe care îl recomandăm este valiza, iar cei de la Littlejoy ne oferă o variantă  practică și disponibilă în 3 nuanțe de culori: roz, mint și mustard ce îi poate însoți pe cei mici în orice vacanță. Mai mult decât atât, aceasta nu este doar pentru călătorie ci este perfectă și pentru a depozita jucăriile.

Prima călătorie cu copilul tău, fie că este cu avionul, mașina sau trenul, poate fi o adevărată provocare. Însă cu valiza Olli Ella vacanța voastră devine una confortabilă, conținând un spațiu generos de depozitare. Aceasta asigură o calatorie sigură pentru copii și o grijă în minus pentru părinți!

2. Nelipsitele museline de la Adinish

Muselinele nu trebuie să vă lipsească din bagaj atunci când vă propuneți o călătorie. Nouă ne plac cele pe care la găsiți la Adinish pentru că au dimensiunile ideale pentru a fi folosite pretutindeni și sunt fabricate din țesatură de bumbac 100%. Acestea sunt moi, absorbante și respirabile și se pot folosi ca și pătură sau scutec pentru înfășat ( dacă vorbim de bebeluși ) în funcție de nevoile copilului.

3. Cărticele senzoriale Mukibooks

Nicio vacanță nu este reușită fără o jucărie senzorială pentru copii cu vârsta cuprinsă între 1 – 5 ani.Cartea senzorială cu activități este o jucarie inovatoare, de tip multibook, fabricată din materiale naturale. Pentru realizarea ei s-au selectat activități de tip educativ, Montessori.

Copilul are posibilitatea de a învăța mai multe concepte simple, într-un mod cât mai plăcut și sigur, cu ajutorul acestor cărticele.

4. Geacă impermeabilă de ploaie

O geacă complet impermeabilă și ușoară! Fii gata pentru o ploaie neașteptată!Oriunde îți dorești să-ți petreci vacanța cu copilul este bine de știut că trebuie să ai la tine o geacă/jachetă de ploaie impermeabilă. Vremea este schimbătoare și este de preferat să te asiguri că cel mic are confortul de care are nevoie și nu-l vei expune unei posibile răceli.

5. Prosoape de baie și bavețele

Oriunde mergem avem nevoie de cel puțin un prosop de baie și mai ales pentru copil. Chiar dacă de la hotel primim prosoape, noi considerăm că cel mic trebuie să aiba propriul lui prosop. Așa că în bagaj trebuie să existe cel puțin unul. Indiferent de vârstă copilului trebuie să ținem cont că ei au pielea mai sensibilă și trebuie să le luam propriile lor produse de acasă. De asemenea, dacă vorbim de un copil mai mic vom avea nevoie de nelipsitele bavețele ( fabricate din țesătură de bumbac confortabilă, sunt perfecte pentru pielea sensibilă a bebelușilor ).

 

6. Produse de îngrijire personală

Așa cum noi adulții avem nevoie de șampon, gel de duș, loțiune de corp sau ulei de corp, așa au nevoie și cei mici. Și pentru că este vorba de o călătorie, noi ne-am gândit că cel mai indicat ar fi să achiziționați pachete travel, precum acest set special conceput pentru bebeluși. Foarte important de precizat este faptul că aceste produse pot fi luate și pe avion având 100 ml fiecare.

7. Jucăria preferată

Fiecare copil are o jucărie preferată ce nu-i lipsește atunci când iese în parc sau când doarme și nici atunci când pleacă în vacanță.Nouă ne plac foarte mult aceste modele de jucării de pluș DouDou în culori neutre ce poate fi ideală atât fetițelor, cât și băieților.Bineînțeles asta dacă nu are deja o jucărie preferată.

8. Ustensile pentru diversificare

Dacă a început deja diversficarea trebuie să iei în calcul faptul că vei avea nevoie de ustensilele dedicate mesei.Diversificarea este o experiență emoțională care oferă copilului tău gustul primelor sale mâncăruri solide, de obicei în jurul vârstei de 6 luni. Pentru a vă asigura că vacanța vă oferă momente fericite împreună, vă recomandăm cele mai bune ustensile pentru masă despre care puteți citi în materialul nostru dedicat ustensilelor.

9. Salteluță portabilă pentru schimbat scutece

Extrem de practice și ușor de depozitat în bagaj sunt salteluțele portabile pentru schimbat scutece.Pe drum, în vacanță, în vizita la familie, cu această salteluță Little Dutch poți schimba copilul oriunde. Mai mult decât atât, aceasta dispune de buzunare pentru a stoca scutecele și servețelele umede. În plus, se pliază rapid, fiind astfel ușor de transportat sau introdus în valiză.

10.Sticlă termoizolantă

Sticla termoizolantă este indispensabilă atunci când vorbim despre un copil. Iar modelul propus de noi de la Liewood este foarte rezistent, fiind potrivit atât pentru băuturi calde cât și pentru băuturi reci. Funcția termică pe care o are menține lichidele calde până la 12 ore și pe cele reci până la 24 de ore.

Tu ce pui în bagajul copilului?

 

 

Leave a Reply

Scroll Up

Pin It on Pinterest