Întotdeauna diversificarea este o experiență emoțională care oferă copilului tău gustul primelor sale mâncăruri solide, de obicei în jurul vârstei de 6 luni. Acesta este începutul diversificării sale: un pas important în primul an al copilului care aduce partea sa de întrebări și incertitudini. Când ar trebui să începi? Cu ce ​​alimente și în ce cantitate? Cum poți crea echilibrul nutrițional adecvat și să te asiguri că toate nevoile lui sunt satisfăcute? Pentru a vă asigura că primele mese sunt momente fericite împreună, vă recomandăm cele mai bune ustensile pentru diversificare.

Așa cum vă spuneam și mai sus perioada optimă pentru dezvoltarea gustului sugarului dvs., care corespunde unui vârf de creștere, este de la 6 luni. Acum este momentul ideal pentru a începe diversificarea alimentelor: noile necesități nutriționale și un sistem digestiv mai matur. posibil să introducem progresiv legumele, apoi fructele. Cu toate acestea, modul în care îl hrănești trebuie să fie interactiv pentru ei. Motiv pentru care am selectat cele mai bune și calitative produse. Haideți să vedeți despre ce este vorba.

De la Adinish putem opta pentru seturile de diversificare 1.FILIBABA – seturi de veselă pentru masă din bambus, cu un design atemporal, ce sunt produse din materiale de o calitate superioară și sunt foarte rezistente. Toate produsele lor din colecția de bambus sunt create cu forme unice și culori moderne care să le atragă și lor atenția.

Tot la ei găsim și produsele 2.ELODIE – produse ce sunt destinate părinților care sunt pasionați de design. Seturile sunt realizate din bambus durabil și vin în 6 variante de culori moderne, ușor de asortat. Mai mult decât atât au dimensiunea perfectă pentru ca cei mici să se bucure de primele mese. Seturile Elodie sunt excelente pentru a fi utilizate acasă, dar este suficient de ușor pentru a le lua cu tine în călătorii sau la un picnic.

În materie de tacâmuri vă recomandăm 3.DESIGN LETTERS – cele mai sigure și mai funcționale produse!Tacâmurile pentru copii le găsiți în trei variante de culori și se potrivesc perfect cu gama de articole pentru servit masa, de la Design Letters, dedicată celor mici.

Tot de la Adish ne mai place și 4.colecția realizată împreună cu Laura Cosoi – Călătoriile Ritei, setulde vesela pentru masă din bambus este produs din materiale de o calitate superioară și sunt foarte rezistente.

‘Adinish este brandul care mi-a fost alături încă de când am rămas însărcinată cu Rita. Și m-am apropiat de ei pentru că există între noi o afinitate a modului în care gândim. Au lucruri cu un design frumos, dar și funcționale și mai ales responsabilitate față de mediu și societate. Cred în lucrurile acestea, așa că ideea de a crea colecția-capsulă de tacâmuri și vesela pentru copii, „Călătoriile Ritei”, a venit în mod firesc. Sunt produse realizate din materiale 100% sigure pentru cei mici, care reprezintă cea mai funcțională și viabilă alternativă disponibilă pentru copii.’, spune Laura Cosoi despre barnd-ul care îi bucură zilele Ritei.

De la CÂTE-N LUNĂ ȘI ÎN STELE avem seturile complete din bambus pentru masa copilului.Ora mesei este mult mai distractivă cu aceste articole de bambus din colecția 5.LITTLE DUTCH cu imprimeuri atractive. Seturile de la ei conțin tot ce aveți nevoie pentru masa copilului: o farfurie, un bol, un pahar, linguriță și furculiță. Acestor seturi le puteți adăuga bavetele pentru masa bebelușului.

Mottom are renumitul brand 6.KONGES, seturile propuse de ei sunt compuse din o farfurie, un bol, o cană, o furculiță și o lingură. Cei mici merită tot ce e mai bun și că mediul în care cresc este parte din educația pe care o primesc de la noi. Într-un spațiu propice, cei mici își pot dezvolta creativitatea, pot experimenta în siguranță, pot descoperi lumea pas cu pas.

Davidandthea ne oferă și ne recomandă 7.LIEWOOD – bolurile cu urechi de animale aduc distracția la fiecare masă a copiilor! Acestea au culori frumoase și sunt ideale pentru piureuri sau gustări. Sunt confecționate din silicon 100%, iar copilului tău îi va plăcea că sunt flexibile la atingere.

Momentul diversificarii este unul dintre cele mai importante momente din viața oricărui copil. Pentru a face diversificarea mai simpla și mai distractivă, cei de la David and Thea au pregătit o mulțime seturi de masă, suporturi de masă, tacâmuri și boluri.

Și la 8.ZARA HOME găsim produse de calitate pentru cei mici. Mai mult decât atât, în această perioadă au și reduceri semnificative.Produsele oferite de cei de la Zara sunt calitative, jucăușe și ideale pentru începerea diversificării.

9.DODOLI ne oferă seturi de masă pentru bebeluși și copii.Seturile compuse din bol, farfurie și linguriță din bambus natural frumos lucrat. Farfuriile și bolurile sunt dotate cu ventuze anti-alunecare detașabile din silicon.

Voi ce ustensile folosiți pentru diversificarea bebelușului?

Leave a Reply

Scroll Up