Ceremonia de botez a copilului necesită multă pregătire. Înainte de toate trebuie să fixați data evenimentului, să stabiliți locația, să alegeți ținuta perfectă pentru cea mai importantă petrecere din viața copilului și bineînțeles că nașii trebuie să achiziționeze trusoul perfect pentru cea/cel mică/mic. Într-o zi atât de importantă pentru copil, părinții și nașii își doresc ca botezul să fie cât mai frumos și memorabil.

Botezul este modul prin care suntem primiți în familia bisericii, este Taina prin care copilul care se botează se curăță de păcate, incluziv de păcatul strămoșesc.La un eveniment de o asemenea importanță, nașii trebuie să cumpere trusoul pentru botez, ținuta de botez a bebelușului și lumânarea de botez. Pentru a achiziționa ceva deosebit ar fi indicat să apelăm la ajutorul unei firme specializate în realizarea de trusouri și ținute de botez.

Pentru că am tot vorbit de el, cu siguranță te întrebi ce este și ce anume cuprinde:

  • Pânza de mir sau pânza de bumbac pentru a înfășura copilul
  • Fașa și păturica pentru copil
  • Săpun pentru preot
  • Prosopul pentru preot
  • Prosopul pentru copil
  • Sticluța cu mir
  • Cutia pentru șuvița de păr a copilului.

Tot din trusou face parte și lumânarea de botez care simbolizează lumina primită în suflet de bebeluș la intrarea în împărăția lui Dumnezeu. De cele mai multe ori lumânările se achiziționeză separat și pot fi personalizate cu numele copilului, cu jucării sau cu orice altceva vă doriți.

Pentru a vă fi mai ușor să alegeți trusoul perfect, noi am facut o listă cu ceea ce ne place nouă pentru a transforma acest important moment al vieții unui copil într-un botez de neuitat.

1.Trusoul de botez MOG

Trusoul de botez de la MOG este compus din toate elementele necesare ceremoniei de botez. Acesta este complet alb, din materiale de cea mai bună calitate, din bumbac și bumbac organic.Lumânarea este decorată simplu, cu o dantelă fină și o panglică din satin, astfel încât să completeze trusoul perfect.

Ne place foarte mult această variantă pentru că se poate folosi atât pentru fetițe cât și pentru băieței și va încununa perfect momentul special al ceremoniei de botez.

2. Trusouri și lumânări de botez dela Theodor Boutique

La Theodor Boutique găsim trusouri de botez și separat lumânările. Ne place faptul că au o varietate de produse unisex, dar și trusouri dedicate exclusiv fetițelor și băiețeilor. Iar ca și produse pe care le include vă spunem că au așa:săculeț din bumbac necăptușit, un săpun 100 % natural realizat manual în Romania (special pentru pielea sensibilă a bebelușilor ), două prosoape din bumbac 100 % cu broderia lată, pânza de mir, fașă din bumbac 100 % și sticluță pentru mir decorată manual. Nu uitați că aceste trusouri n-au cutia pentru părul bebelușului, iar noi vă sfătuim să o achiziționați separat pentru a păstra la loc de cinste primele fire de păr ale copilului.

3. Petit Coco

Vrei să alegi un trusou regal? La Petit Coco pe lângă faptul că ai de unde alege din varietatea lor de modele, toate variantele propuse au un aer regal.Mai mult decât atât, în funcție de tematica aleasă puteți achiziționa exact ceea ce vă place. Colecțiile lor sunt absolut superbe și concepute în așa fel încât trusoul să se potrivească de minune cu ținuta, cu lumânarea, cu accesoriile și cu botoșii.

Brand-ul românesc Petite Coco își dorește ca cei mici să fie veseli și strălucitori la prima petrecere din viața lor. Colecțiile lor sunt impunătoare și conțin absolut tot ce este necesar pentru organizarea unui botez.Ce este foarte interesant la ei este faptul că absolut toate modelele de trusouri se pot asorta cu accesorii și ținute de botez.

4. Deluka-trusouri pe toate gusturile

La ei găsim absolut tot ce avem nevoie atunci când vine vorba de botezul copilului. Chiar dacă vorbim de fetițe sau de băieței, la De Luka au de la trusouri, ținute, lumânări de botez până la invitații – fiind un concept dedicat 100% botezului în sine.Mai mult decât atât, aceștia îmbină rafinamentul și calitatea pentru a oferi cele mai deosebite variante.

5. Trusouri personalizate de la Couture Bebe

Couture Bebe ne oferă trusouri personalizate formate din 10 piese necesare botezurilor. Toate sunt produse direct în atelierele lor. De asemenea, la cerere se poate realiza și lumânare de botez și cutie pentru trusou asortată.

Pentru ei copiii reprezintă centrul universului familiei, iar grija și atenția pe care le-o acordă atinge cote nemarginite. Iar fiecare ocazie specială este un bun moment să le oferim dragostea noastră și să le arătăm celor mici că îi prețuim necondiționat.

6. Trusouri de botez Cris Mag

Ateleiere Cris Mag ne oferă o varietate de modele ideale pentru cel mai important eveniment din viața unui copil. Variantele propuse de ei au modele create special pentru un botez care are loc în orice anotimp. De asemenea, ne place la ei faptul că totul se poate personaliza, de la cutie până la pânza de mir.

La ei găsim trusouri de botez personalizate în funcție de tematica botezului și de preferințele familiei!

7. Botez de poveste

Au trusouri personalizate atât pentru fete cât și pentru băieți, iar aceste sunt împărțite în 3 categorii: Premium, Standard și Quickbox. Nouă ne-au atras atenția cele din categoria premium care sunt lucrate manual din materiale de cea mai bună calitate, iar detaliile și tipurile de personalizare își pun amprenta pe rezultatul final. Tot pe site-ul lor găsiți și ținuta de botez care să se asorteze cu trusoul.

8. Le Cose Animate

Ai ales o anumită temă de botez? La Le Cose Animate găsești absolut tot ce îți dorești și asta pentru că produsele lor se personalizează în cel mai mic detaliu. Trebuie să recunoaștem că au unele dintre cele mai deosebite trusouri de botez. 🙂

Totul este gândit în cel mic detaliu, trusoul de botez este esențial pentru a transforma acest eveniment într-o frumoasă poveste cu minunate amintiri pentru copilașul tău.

Toate elementele sunt atent brodate cu ațe de calitate și produse atent selecționate pentru a vă oferi produsul ideal.

Tu ai ales trusoul de botez pentru cel/cea mic/ă?

Leave a Reply

Scroll Up

Pin It on Pinterest