Avem atât de multe brand-uri românești extrem de interesante, încât nu am putut să nu continuăm materialul Made in România: Brand-uri chic pentru copii. Impactul pozitiv pe care l-a avut articolul anerior și dorința noastră și a voastră de a aduce în atenție produsele românești, ne-a făcut să revenim cu o nouă completare a acestuia..

Hainele au fost și vor rămâne un adevărat must have pentru cei mici, iar pentru noi sunt o adevărată provocare.Mai ales atunci când vorbim despre calitatea materialelor folosite, care mai de care, mai ecologice și mai prietenoase cu pielea sensibiliă a copiilor.

Acestea fiind spuse haideți să vedem care sunt brand-urile ce ne-au atras atenția:

1. NOOR

Nouă ne-a atras atenția acest business mic ce a luat naștere în Sibiu și se adresează femeilor și copiilor. Rochiile, salopetele și bluzele sunt elementele cheie ale brand-ului. Culorile vii și croiala clasică sunt pe placul oricărui părinte care își dorește ca cel/cea mic/ă să poarte ținute de calitate, din materiale eco-friendly. Interesant este și faptul că la ei găsim piese esențiale, minimaliste în ediție limitată, disponibile la comandă.

P.S: Cu siguranță dacă ai fetiță îți plac seturile mamă-fiică și la ei găsești așa ceva. 🙂

2. Lalinatural

Cei de la Lalinatural aleg să cultive dragostea pentru natură prin hainele pe care le realizează,  folosind doar materiale din fibre naturale și oferind o atenție sporită la detalii. Brand-ul Lali este despre reîntoarcerea spre autentic, spre jocurile copilăriei și libertatea de a-ți exprima și valorifica propriile emoții. Pe site-ul lor găsim haine atât pentru femei cât și pentru fetițe și băieți. Rochiile diafane vor fi cele care vă vor încânta privirile, cu siguranță. 🙂

3. Baby Loo

De la ținute pentru nou-născuți până la haine pentru fete și băieți de până în 10 ani, pe toate le găsiți la Baby Loo.Acest boutique de îmbrăcăminte, încălțăminte și articole pentru copii te invită să descoperi o lume colorată cu produse pentru copii de cea mai bună calitate, la un preț excelent. Pentru că fiecare copil e diferit, gama de produse oferite de ei este largă de o calitate excelentă, cu design plăcut și realizate cu multă dragoste și dăruire.

4. Mini Rock

Bebe rock, grădi rock…totul rock, nu? Pai dacă noi ca și adulți avem preferințe și stiluri vestimentare, ei de ce n-ar avea. Și pentru că ei știu cât de importantă este calitatea hainelor pe care cei mici le poartă, au ales să realizeze totul doar din materiale fine, din bumbac, croieli testate și comode, pentru a creea haine care îmbină design-ul special și comfortul.

5. NiNiNa

Și pentru că acest material este adresat brand-urilor 100% românești n-aveam cum să nu vă amintim și de NiNiNa. Aici este locul unde găsim îmbrăcaminte lejeră pentru cei mici, iar colecțiile lor capsulă cuprind câteva piese “statement” ce definesc stilul brandului. Ținutele sunt realizate cu multă dragoste atât pentru copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 14 ani.

Mai mult decât atât, brand-ul acordă o atenție sporită asupra materialelor pe care le folosește. Pe lângă colecțiile lor de haine, NiNiNa dispune și de o gamă variată de încălțăminte axată pe teneși colorați și cu modele deosebite.

6. Iridor

De ce ne place nouă? Pentru simplul fapt că aceștia crează haine de înaltă calitate pentru bebeluși și copii între 0 si 12 ani. Brad-ul a luat naștere în inima Moldovei, Piatra Neamț, din dorința a doi părinți care și-au dorit să le ofere copiilor lor o lume mai colorată.

Piesele colecțiilor Iridor îmbină frumusețea atemporală a clasicului cu îndrăzneala inovativă a viitorului. Sunt piese manufacturate cu grijă si răbdare de către oameni pasionați.

7. Ambra Tela

Toate brand-urile pe care le-am descoperit au în spate povestea unei mame care își dorește tot ce este mai bun pentru copilul ei. Experiența noastră ca mame sau viitoare mame ne face să fim mai atente la produsele pe care le cumpărăm pentru copii, să căutăm haine de bună calitate, din materiale naturale. Așa am descoperit și noi brand-ul Ambra Tela care folosește bumbac OEKO-TEX sau organic GOTS pentru producția hainelor și jucăriilor dedicate celor mici.

8.Andreeatex

Dacă ești în căutarea unei ținute perfecte pentru botezul copilului tău, Andreeatex este locul unde găsești ținuta perfectă. Brand ce a luat naștere din dorința de a oferi haine cu un design cu totul și cu totul special micuților din viața noastră. Pe lângă hainele de botez, tot la ei găsim ținute pentru copii cu vârsta cuprinsă între 1 și 9 ani.

P.S: Pe noi ne-au fascinat colecțiile lor de botez așa că vă invităm să aruncați și voi o privire.

9. Nukka

Nukka este un brand românesc aflat într-o creștere continuă, care creează haine exclusiv pentru fetele de toate vârstele. Hainele sunt concepute și realizate în România și distribuite în întreaga lume. Cei de la Nukka și-au dorit o reinterpretare și redescoperire a feminității indiferent de vârstă.

Dacă îți dorești ca cea mică să poarte ținute accesibile și unice, modele speciale și lucrate manual, atunci ai ajuns unde trebuie. Aici, la Nukka, se realizează piese de durată care să influențeze pozitiv dulapul și amintirile.

10.Sipet de sidef

Ei nu fac rochii oricum ci le concep în totalitate: de la nuanțele pe care le “amestecă” în ea, până la povestea în sine a fiecărui produs. Ce ne place foarte tare la ei este faptul că, cu excepția rochițelor de printesă, confecționate din țesături de foarte bună calitate, dar sintetice, toate celelalte colecții cuprind haine din țesături naturale.

Tu ce preferințe ai în materie de brand-uri românești?

Leave a Reply

Scroll Up