Balansoarul pentru cei mici este o piesă esențială de care te poți bucura încă din primele zile de viață ale bebelușului. Pentru că este mult mai comod și mai practic decât legănatul pe picioare sau plimbatul prin casă de colo-colo, în ziua de astăzi, există o tonă de opțiuni de balansoare ( de la modele, prețuri până la funzționalități – toate îți pot oferi ceea ce îți dorești ). Chiar dacă avem de unde alege, nu putem planifica cu adevărat preferințele de leagăn ale celui mic, dar puteți decide ce model vă doriți și cât sunteți dispus să cheltuiți pe un balansoar. Pentru a vă da startul, am selectat cele mai bune opțiuni pentru copii pentru fiecare nevoie.

Conform unui studiu realizat de cei de la The American Academy of Pediatrics (AAP) declară că sugarii sub 4 luni ar trebui să folosească întotdeauna cea mai înclinată poziție de balansare, iar dacă scaunul se ajustează la un unghi de 50 de grade sau mai mult, ar trebui să folosiți bretele pentru a menține copilul în siguranță. Mișcarea naturală este blândă și de obicei are un efect liniștitor asupra unui copil foarte mic.

Trebuie reținut faptul că balansoarele nu sunt concepute pentru somn.Atunci când cel mic adoarme în leagăn, cel mai bine este să-l mutați în pătuțul lui.

Un alt motivul principal pentru care bebelușii adora leagănele este faptul că acesta îi ajută să imite pântecele. Mișcarea de balansare îi va aminti sugarului mișcarea pe care au simțit-o atunci când se aflau în pântece și cum ar merge mama, mișcându-și șoldurile. Leagănele și zgomotul alb sunt modalități excelente de a imita pântecele și de a calma un copil.

Acestea fiind spuse vrem să trecem în revista balansoarele noastre preferate. 🙂

 

1.Fotoliu balansoar bebelusi MamaRoo 4.0 plush Multicolor

Fotoliul balansoar mamaRoo 4.0 este conceput pentru a legana copilul exact așa cum ar face-o mămica, doar că în cinci moduri diferite și cinci opțiuni de viteză, având un total de 25 de combinații diferite. Mai mult decât atât, acest model are 4 sunete încorporate sau puteți redata alte melodii conectând orice dispozitiv MP3, iar prin conexiunea Bluetooth puteți controla mișcarea și sunetul direct de pe telefonul dumneavoastră prin aplicația oferită.

2.Nuna – Șezlong automat Leaf Curv Dusk

Balansoarul automat Leaf Curv Dusk are un designul unic care fost conceput luând ca punct de plecare percepția bebelușului asupra lucrurilor ce-l înconjoară. Cu acest model, nu doar bebelușul va fi mulțumit că se odihnește, ci și părinții, pentru că au o piesa de mobilier modernă și stylish.

Elegant și simplu, cu o rezistență de până la 60 kg, este locul ideal care să-l liniștească pe bebeluș așa cum doar o mămică o poate face.

La fiecare atingere, șezlongul se va balansa pentru 2-3 minute (grație principiului perpetuum mobile).

3.BabyBjorn – Balansoar Bliss Bumbac

Noul balansoar Bliss, cu mișcări de legănare este un loc confortabil pentru bebeluș în care se poate juca sau poate dormi nestingherit în timp ce tu te poți bucura de puțin timp liber. Ce ne place la el este faptul că mișcările de balansare sunt blande și plăcute și se activează atunci când bebe se mișcă. Mai mult decât atât, trebuie să știți că se poate folosi de la naștere până la vârsta de 2 ani, iar după ce copilul a învățat să stea singur în fund materialul textil al balansoarului se poate roti, astfel se transformă într-un scaun confortabil pentru copii.

4. Bright Starts – Leagăn și Balansoar 2 in 1 Sway Seat Brighton

Leagănul și balansoarul 2 in 1 Sway Seat Brighton asigură o legănare lină, naturală, apropiată de modul în care mămica își leagănă bebelușul. Acest sistem este dotat cu 8 cântecele special alese pentru a liniști copilașul și are două viteze de legănare. Extrem de sigur, acesta este compact și nu ocupă mult spațiu de depozitare. Șezutul este comod și moale, pe placul celor mici, spatele și căpușorul copilașului sunt susținute corect de două pernițe atașate leagan.

 

 

5.Leagăn electric și balansoar Nanan Tato

Orice bebeluș se va simți răsfățat și într-un leagan electric care îi oferă și momente distractive și fericite. Distracția celui mic va fi asigurată de ursuleții de plus, care se pot detașa pentru a putea fi curațate cu ușurință.Și asta nu este doar atât, în funcție de dorințele tale sau alemicuțului poți alege una dintre cele 5 viteze de legănare și una dintre melodiile puse la dispoziție.

 

6. In Genuity- Leagăn și balansoar tranformabil 2 in 1, Wimberly

Colecția Ingenuity este o combinație inovativă între cele mai recente descoperiri tehnologice și ultimele cercetări referitoare la nevoile și confortul bebelușilor și al mămicilor.Acest model de balansoar este conceput cu o tehnologie unică care să ne ofere toate facilitățile care fac ca viața alături de bebeluși să fie cât mai plăcută.Modelul pe care îl recomandăm are o varietate de 12 melodii și sunete din natură ce vor liniști bebelușul, posibilitatea de setare a timpului de funcționare ( 30, 45 sau 60 de minute ), are 5 viteze de legănare pe măsură ce copilul crește și poate fi folosit până când cel mic ajunge la 9 kg.

Leaganul transformabil oferă două funcționalități distincte într-un singur produs: leagăn complex pe de-o parte și balansoar confortabil pe de altă parte.

7. Joie – Leagan si balansoar rotativ Serina 2 in 1 flowers forever

Produs premiat cu distinctia: LBP Loved by Parents.

Un companion delicat, proiectat pentru a legana exact asa cum isi doreste bebelusul!

Un leagan extrem de versatil, cu mișcări de legănare diverse, care se transformă rapid într-un șezlong portabil, extrem de confortabil. Acest model selectat de noi are șase trepte de viteze de legănare, ceea ce înseamnă că vă puteți alege singuri viteza preferată a bebelușului. Ce ne mai place este faptul că are trei poziții de inclinare a șezutului, inclusiv poziția orizontală – astfel că, leaganul este perfect pentru bebelusș încă de la 0 luni. Mai mult decât atât, balansoarul acesta are 5 cântece de leagan și 5 sunete din natură. Tocmai bune ca cel mic să se relaxeze.

Voi ce model de balasonar aveți?

Leave a Reply

Scroll Up
Sign Up to Our Newsletter

Receive exclusive content, behind the scene features, read about our favorite things to do & where to shop!

Pin It on Pinterest