Ca părinte, este interesant să-ți vezi copilul făcând primii pași. Produsele jucării de mers care încurajează copilul să facă primele plimbări/primii pași sunt cele mai apreciate și căutate produse. Există diferite tipuri de premergătoare și fiecare vine cu caracteristicile sale unice și funcții prietenoase pentru copii.

Premergătoarele prezintă diferite modele, dintre care unele sunt orientate spre educație, iar altele sunt destinate distracției. Prin urmare, este important să alegeți produsul care se potrivește cel mai bine nevoilor copilului. Să explorăm lista de recenzii a produselor de înaltă calitate pe care le puteți achiziționa online.

Chiar dacă premergătoarele sunt mult mai cunoscute, antemergătoarele (sau jucăria de impins – așa cum i se mai spune) ocupa tot mai mult teren in ultimul timp.Antemergătorul este, practic, un centru de activitati cu roți, care poate fi impins de copil sau poate fi folosit ca și centru de activități.

Recenziile te vor ajuta să faci o investiție bună și se vor dovedi a fi o bucurie pentru tine și copilul tău. Până la urmă, este o experiență o dată în viață și vrei să fie cea mai bună.

 

  1. MODU CURIOSITY KIT

Atunci când cel mic învață să meargă cel mai bun prieten al lui o să fie premergătorul. Primii pași nu vor fi niciodată mai ușori fără ajutorul lui. Noi nu suntem adepții premergătoarelor clasice cu care noi am crescut, ci ne plac jucăriile pe post de ajutătoare.

Această jucărie promovează activ dezvoltarea fizică și motorie, ideală pentru o copilărie frumoasă!Acest kit MODU este un bloc de construcții mare care promovează jocul activ și poate fi folosit pentru a crea jucării amuzante și interesante. Blocurile mari sunt din spumă, ele pot fi asamblate într-o multitudine de moduri și pot crea un joc distractiv și provocator pentru copiii de toate vârstele. Mai mult decât atât este o jucărie ce îl ajută să facă primii pași în viață.

2. Premergător, cărucior și remorcă Buggy 3-in-1 BIG 

Acest premergător pentru copii este dotat cu un spațiu mare de depozitare a jucăriilor, pe care copilul dvs. îl poate folosi pentru a stoca jucăriile preferate și apoi pentru a le transporta. Faptul că își poate lua cu el jucăriile ar trebui să-l inspire pe copilul tău să înceapă să facă primii pași, deoarece este singura modalitate de a-și muta jucăriile dintr-un loc în altul. De asemenea, baza largă este utilă pentru a vă ajuta copilul să-și păstreze echilibrul și pentru a face căruța de jucărie ușor de manevrat.

 

3. Labebe Wooden Push and Pull Toy

Acest model de jucărie este menit să ofere copilului un sprijin distractiv și antrenant în timp ce faceți primii pași. Jucăria îmbunătățește dezvoltarea capacității esențiale de echilibrare și echilibru a bebelușului tău. Acest walker de activități include 33 de piese de blocuri de jucării din lemn, menite să încurajeze expresia artistică și să îmbunătățească abilitățile motorii și creativitatea.

4. Premergător cu activități Lelin

Aceasta jucărie este sigură pentru utilizare și nu conține ingrediente periculoase în construcția sa. Jucăria are control reglabil al vitezei cu un design de blocare care permite roților cauciucate să prindă suprafața solului și să rămână stabile. De asemenea, jucăria are un panou de rulare cu bile, care este atrăgător pentru copii, deoarece le ocupă atenția o perioadă mai lungă de timp. Panoul frontal al acestui bebeluș este prevăzut cu un traseu de urmat care aduce emoția generală a copilului în timp ce se joacă și învață să meargă.

Premergatorul conține multiple activități care îi ajuta pe copiii să recunoască formele, animalele, culorile și de asemenea îi învață să numere. Totodată încurajează și dezvoltarea abilităților motorii fine.

5. Fisher-Price Laugh & Learn 3-in-1 Smart Car

Jucăria are 3 moduri de joc și este proiectată într-un mod care să sprijine creșterea copilului și să le sprijine prin diferite etape de dezvoltare. Mașina inteligentă Fisher-Price vine cu un tablou de bord interactiv, cu lumini care sunt destinate să atragă atenția bebelușului și să inspire pentru a explora împrejurimile. Conținutul învățării se schimbă pe măsură ce copilul crește datorită tehnologiei Smart Stages care oferă copilului opțiuni avansate de joc. Copilul tău va putea roti volanul, întoarce cheia, „ascunde” cornul și va face multe lucruri interesante care îi îmbunătățesc capacitățile cognitive și fizice. Acest produs este fabricat din plastic ABS de înaltă calitate, fără ingrediente toxice incluse.

Dacă am trecut în listă cele mai cool premergătoare, acum e timpul să vă prezentăm cele mai practice antemergătoare:

Acest model de antemergător din lemn conține o varietate de activități menite să ajute la dezvoltarea abilităților motorii ale copiilor. Cei mici nu vor avea timp de stat cu atâtea activități disponibile: plimbarea obiectelor pe șine sau pe culoare în zig-zag, forme colorate de introdus, roți interconectate de învârtit, oglinda în care sa ne vedem. Și ce este foarte interesant e faptul că spațiul interior poate fi folosit pentru a depozita alte jucrării.

Acest accesoriu deosebit este pentru perioadă în care bebelușul învață să facă primii pași. Mai mult decât atât, acesta are un centru de activități potrivit pentru copii mai mari; cubul are roți speciale antialunecare și o mulțime de activități educative;

Cubul este de dimensiune mare, fiind un centru de joacă educativ excelent pentru copii cu vârsta curpinsă între 1 și 3 ani, fiind o jucarie multifuncțională. Ce îmi place este faptul că funcția de antepremergător este un plus al acestui cub educativ din lemn, iar copilul va folosi cubul pentru a face pași.

Antemergătorul Jabadabado nu doar ajută și încurajează copilul să meargă, îl și ajută să dezvolte atât echilibrul, cât și abilitățile motorii fine. După vârsta de 1 an se deschide o lume cu totul nouă pentru copilul tău care se poate plimba singur. Conceptul acestuia este extrem de bine gandit, astfel încât roțile de vagon sunt special concepute pentru a nu lasa urme pe podea.

 

Extrem de interesante atât premergătoarele cât și antemergătoarele pentru cei mici care conțin o mulțime de activități. Centrul de activități este detașabil și contine o mulțime de activități din care copii vor învăța literele, cuvintele, numerele, formele și culorile.

Include 11 melodii.Mai mult decât atât, centru de activități include 11 melodii, o văcuță care se mișcă, butonul cățel, rolele care se învârt și butoanele disc dezvoltă copilului capacitatea de manipulare a obiectelor. Aceste activități dezvoltă capacitatile motorii, coordonarea ochi-mână și mersul.

Antepremergator Zebra de la Fisher-Price îi recompensează pe copii cu sunete haioase și muzică atunci când este folosit.Îmbunătațește balansul, coordonarea și abilitățile motorii în timp ce copilul învață să împingă jucăria astfel încât să facă primii pași în viață. Faptul că este viu colorat stârnește imaginația, dar și curiozitatea micuților.

Care orice antemergător și acesta îi va ajuta pe cei mici să își îmbunătățească coordonarea, abilitățile motorii, dar și să să descopere diverse forme cu care pot construi. Cuburile din lemn frumos colorate îi ademenește și îi convinge să se joace și să învețe să facă primii pași, în același timp.

 

Tu ce premergător sau antemergător ai ales pentru copilul tău?

 

 

Leave a Reply

Scroll Up
Sign Up to Our Newsletter

Receive exclusive content, behind the scene features, read about our favorite things to do & where to shop!

Pin It on Pinterest