Dacă tot se aproprie cu pași repezi Ziua Internațională a Femeii, am decis și noi să venim cu o listă de cadouri pentru mămici. Pentru cei care nu știu de Ziua Internațională a Femeii se sărbătorește recunoașterea realizărilor acestora și contribuția lor în familie. De asemenea, este o zi care evidențiază semnificația lor pentru înălțarea societății în multe moduri cruciale. Pentru a-ți exprima recunoștința față de femei, ai multe idei de cadouri pentru Ziua Femeii, dintre care să le alegi pentru a-i face plăcere.

Un cadou este o modalitate excelentă de a exprima aprecierea și recunoașterea pentru contribuția femeii în viețile noastre – ale tuturor. Chiar dacă selectarea cadoului potrivit nu este întotdeauna ușoară, trebuie să alegem mereu un cadou unic, atractiv și util.

Din fericire, multe platforme online sunt pline de idei de cadouri, dar mai întâi trebuie să evaluați personalitatea femeii. Apoi, să cumpărați cadourile în funcție de nevoile actuale.

Acestea fiind spuse, haide să vedem ce le-ar plăcea mămicilor să primească cadou de Ziua Internațională a Femeii:

Bijuterii

Fiecare femeie este atrasă de bijuterii. Există o mare varietate de diferite tipuri de bijuterii pe care le puteți achiziționa. Alegerea este nelimitată.Noi te sfătuim să alegeți designurile simple, dar elegante, care pot fi purtate în orice moment al zilei. Dar, cu toate acestea, ține minte și ia în considerare și bugetul tău. Nouă ne-au atras atenția bijuteriile celor de la Andresco care sunt extrem de elegante, perfecte pentru a fi oferite cadou de Ziua femeii.

Încercați să alegeți o piesă de bijuterie elegantă pe care să o poată purta cu orice ocazie. Astfel de bijuterii sunt, fără îndoială, printre ideile uimitoare de cadouri pentru femei.

Sesiune SPA sau un coș cadou SPA

De preferat ar fi să-i poți lua un voucher pentru o sesiune la SPA, însă aici depinde cât de mic este bebelușul, dacă are cu cine să-l lase sau nu. De aceia am venit și cu varianta de coș cadou spa care are în general cristale de baie, burete exfoliant, sare de baie, gel de duș, lapte sau unt de corp și scrub de corp. Acest tip de cadou este încântător pentru femei, dar asigurați-vă să cumpărați un set care să cuprindă toate cele necesare pentru un răsfăț pe cinste. Ca și variante de coșuri SPA ar fi cele de la Sabon care sunt realizate din ingrediente de calitate.

Chiar dacă vă recomandăm și coșurile cadou, de preferat ar fi ca tânăra mămică să iasă din casă și să se răsfețe într-un centru SPA. Nimic nu poate fi mai frumos și mai relaxant decât 1 ora sau 2 de răsfăț. Iar pentru acest lucru vă recomandăm centrul Ida Spa –  cel mai modern SPA din București. Servicii complete de masaj, ritualuri spa, tratamente faciale și terapii corporale.

Ceas de mână

Ceasurile de mână sunt idei excelente de cadouri pentru Ziua Femeilor. Un astfel de ceas cu curea de piele o va face fericită. Alege un ceas modern, elegant, cu caracteristici unice și atractive.Acesta este cu siguranță unul dintre cele mai bune cadouri pentru femei. La B&B găsești tot ce îți dorești în materie de ceauri de damă, pentru toate gusturile.

Difuzor aromaterapie

Un difuzor de aromaterapie este, fără îndoială, un cadou genial pentru Ziua Femeii. Există o gamă largă de difuzoare pe piață, în mai multe stiluri, culori și forme. Alege un difuzor cu design elegant și bucură-te de beneficiile aromaterapiei folosind difuzorul de aromă!

Nouă ne-au atras atenția difuzoarele de la zenix pentru că au un design placut, personalizat prin lumina și culoare, ușor de integrat în orice stil de decorare.

 

Haine

Femeile adoră hainele. Le place să-și exprime personalitatea fermecătoare prin haine colorate. Cumpărați-i câteva haine după preferințele ei: culoare, stil etc. Asigurați-vă că articolele vestimentare, cum ar fi bluzele, eșarfele, rochiile și cămășile pe care le alegeți sunt pe gustul ei și la modă.

Chiar dacă au devenit mămici asta nu înseamnă că nu-și mai doresc să fie sexy, să fie în centrul atenției. 🙂 Motiv pentru care vă recomandăm să-i achiziționați o ținută semnată Andra Andreescu.

Parfumuri

Ce femeie nu adoră parfumurile? Există atât de multe accente florale și mirosuri extravagante din care să alegeți. Alege un astfel de cadou special pentru a o face să se simtă specială. Ca și recomandare ar fi parfumul Byredo Black Saffron care este destinat tuturor celor care iubesc şi apreciază luxul ingredientelor de primă clasă și compozițiile neobișnuite. Mai mult decât atât, acest parfum este unisex – ideal atât pentru femei cât și pentru bărbați.

O colecție de cărți sau o invitație la film

Dacă unei femei îi place să citească cărți, dă-i o carte care o inspiră și o relaxează. Există atât de multe cărți pe toate subiectele, încât îi va plăcea să citească în timpul liber. Dăcă nu-ți surâde ideia de a cumpara cărți, îi poți lua un bilet la un film care să o destreseze și să o facă preț de 2 ore să nu se mai gândească la treburile casnice și copii. Pentru că nu au prea mult timp la dispoziție vă recomandăm să achiziționați cărți ușor de citit și practice. Din această serie face parte autorul Irvin D. Yalom care are o colecție impresionantă de cărți ce pot fi cumpărate atât din mediul online cât și din librăriile fizice.

Ramă foto digitală

Adesea ignorată, dar rama foto este de fapt o ideie interesantă de cadou. Un cadru foto frumos dă o nouă viață fotografiei. De fiecare dată când vede imaginile, își va aminti de tine și de experiențele frumoase prin care a trecut.

Acestea fiind spuse, considerăm că aceste idei cheie de cadouri pentru Ziua Femeii te vor ajuta să faci cea mai bună alegere.

Sfatul nostru este să le oferiți cadouri care să le rămână ca amintire mult timp de acum încolo.

Leave a Reply

Scroll Up
Sign Up to Our Newsletter

Receive exclusive content, behind the scene features, read about our favorite things to do & where to shop!

Pin It on Pinterest