CIFF YOUTH face parte din CIFF – Târgul internațional de modă din Copenhaga – unul dintre cele mai importante târguri de modă pentru copii din Europa. Anul acesta au fost prezentate ultimele tendințe în modă pentru colecțiile viitoare din categoriile de produse îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii.

CIFF YOUTH oferă o selecție cu sute de modele de îmbrăcăminte și nu numai, din întreaga lume. Mai mult decât numărul mare de brand-uri pe care le găzduiește, CIFF YOUTH este caracterizat ca fiind unul dintre cele mai dinamice târguri de modă din Europa și o recunoaștere pe scară largă a angajamentului acestora față de creativitate și inovare.

Echipa CIFF YOUTH se angajează să reunească brand-urile și cumpărătorii într-o atmosferă relaxată, dar dinamică din punct de vedere comercial, creând astfel locul ideal pentru ca brandurile să își prezinte produsele, să își construiască imaginea și să-și întâlească clienți noi. Scopul este de a inspira comunitatea cu fler unic și cu accentul pe design-ul de calitate. Sezon după sezon târgul este în creștere, atrăgând nou expozanți, presă și cumpărători deopotrivă. Expozanții prezenți la târgul CIFF YOUTH ne propun pentru anul 2020 culori puternice, vii pentru cei mici. Materiale organice, din ce în ce mai multe brand-uri adoptă stilul casual/sport, în culori puternice dar și delicate. Accentul este pus însă pe materialele de calitate care conferă un plus de confort micilor clienți.

Pentru că au avut peste 200 de expozanți, noi am ales o selecție a celor mai consacrați designeri care au ales să-și prezinte colecțiile în cadrul târgului CIFF YOUTH ( 29 – 31 ianuarie 2020 ). Vedeți mai jos lista noastră de brand-uri preferate. 

Serendipity Organics

Serendipity Organics, se angazează în proiectarea și producerea unor produse durabile și în sprijinirea oamenilor și naturii din jurul nostru. Realizate din bumbac organic pur și lână naturală pentru un plus de confort și o purtare ușoară. Cei de la Serendipity Organics au o pasiune autentică pentru înalta calitate a fibrelor și materialelor naturale, precum și pentru o îngrijire generală.

Design-ul și calitatea articolelor lor sunt elementare pentru Serendipity Organics.Mai mult decât atât aceștia fac un efort pentru a proiecta piese atemporale, înrădăcinate în design-ul scandinav și durabile. Ce ne mai place nouă la acest brand este faptul că pe site-ul lor găsești atât hăinuțe pentru fetițe, băieței cât și pentru mămici, dar și materiale textile pentru casă. Hăinuțele pentru cei mici sunt practice, casual și se pot purta zi de zi. Acestea sunt perfecte pentru cei cu vârsta cuprinsă între 0 și 11 ani.

TIE-DYE STATION BY STAIN SHADE

Dacă îți dorești un tricou personalizat pentru micuțul/micuța ta, atunci Tie-DyeStation by Stain Shade este cea mai bună alegere.

Pentru un produs premium, Stain Shade folosește un colorant organic care scoate în evidențăculorile cele mai vii și de lungă durată, asigurând totodată că, de câte ori spălați, culoarea se se decolorează. Ne place că au tricouri, pantaloni și accesorii colorate – în ton cu moda. Pentru a vă putea face o ideie ar fi bine să aruncați o privire aici, pe site-ul lor, și o să fiți încântați de culoriile vii cu care își pictează îmbăcămintea.

 

MUKKI KIDS

Colecțiile brandului Mukki Kids reflectă copilăria în cele mai bune, pline de culori, creative și vesele perioade din viața oricărui copil.Filozofia lor este să realizeze haine care să reflecte ceea ce este mai bun în copilărie. Este vorba despre culori, distracție, creativitate și noi descoperiri, la fel ca MUKKI. Construirea unui brand de îmbrăcăminte pentru copii este o provocare, dar și o distracție minunată. Credem că gustul estetic al copiilor se modelează încă din primele zile ale vieții lor. Astfel că Mukki își dorește să susțină această dezvoltare prin modele inspirate, culori și structuri de țesături. Acesta este motivul pentru care se acordă o atenție deosebită și imprimărilor originale și designului unic. Hainele propuse de acest brand sunt pentru o purtare de zi de zi, confortabile, ușor de purtat și ușor de spălat.

Brand-ul folosește doar materiale naturale și certificate (Oeko-Tex Standard 100).

DIESEL KIDS

Celebrul designer Renzo Rosso a creat Diesel Kids având în minte propriii săi copii. În loc să încerce să îmbrace copiii precum adulții, brand-ul aduce un omagiu bogăției lor de imaginație. La urma urmei, doar copiii pot transforma bazinele de padoc în oceane (complete cu pirați, desigur) și cutiile de carton în nave spațiale.

De-a lungul anilor, colecțiile și shooting-urile de imagine pentru Diesel Kids au explorat acest „copil-de casă”. Colecțiile brand-ului sunt extrem de jucăușe: culori vii și haine cool, jeanși confortabili, îmbrăcăminte sport de cea mai bună calitate. Ne place foarte mult faptul că, Diesel a ales să interpreteze creativitatea copiilor plasându-i în unele dintre cele mai imaginative și mai stimulante medii. Care este un astfel de loc care inspiră cel mai mult un copil? Care sunt cele mai importante calități ale sale? Tărâmul perfect pentru copii pentru a-și da frâu complet imaginației este, mai ales, unul în care nu există adulți.

BLUE SEVEN

Un alt brand care ne-a atras atenția este Blue Seven care propune ținute colorate pentru sezonul estival. Hăinuțe ce se pot purta de la 0 luni până la vârsta adolescenței ( 16 ani ). Margaretele drăguțe au înflorit pe rochii și pantaloni echipați cu puncte polka de culoare galbenă și albă, evocând razele calde ale soarelui de vară. Această temă jucăușă, propusă de brand, folosește culori în nuanțe deschise de albastru ca și culoare de contrast cu galbenul și albul însorit. Cele mai importante aspecte ale acestei teme includ blugi cu inserții din dantelă și rochia de ocazie cu jug din dantelă și floare aplicată pe care o vei adora.

 

 

PURE PURE

După cum îi spune și numelui Pure Pure se bazează pe naturalețea și calitatea pură, fie că discutăm despre șepci, pălării, îmbrăcăminte pentru copii și multe altele. Pentru acest brand , natura este mai mult decât un simplu cuvânt este modul de viață a celor de la Pure Pure.Certificarea GOTS dovedește că ating cele mai ambițioase obiective în ceea ce privește ecologia, durabilitatea și corectitudinea.

Pentru colecția de anul acesta ei ne propun ca cei mici să călătorească prin pajiști, bucurându-se de soare, simțind ploaia. Să se bucure de natură și pur și simplu să fii natural.

 

Alte brand-ui care ne-au atras atenția prin tendințe și materialele organice folosite în realizarea ținutelor pentru cei mici: Wooly Organic, Maybe4baby, Kids Only, Engel Nature, Eddy Kids, Cotonea Organic Cotton, Color kids.

Acestea fiind spuse așteptăm cu mare, mare interes următoarea ediție pentru a vă putea pune la curent cu cele mai noi tendințe.

Leave a Reply

Scroll Up

Pin It on Pinterest