Pitti Immagine BIMBO este unul dintre cele mai importante tâguri internaționale de modă pentru copii și tineri ce își prezintă cele mai recente colecții ale unor designeri și producători de renume. În perioada 16-18 ianuarie 2020, la cea a 90-a ediție a târgului, brand-urile renumite de îmbrăminte pentru copii se întâlnește în Florența. Evenimentul este o privire de ansamblu completă a modurilor de prezentare a noilor tendințe de stil pentru copii.

Lumea modei pentru copii a avut loc la Florența, săptămâna trecută, la târgul Pitti Immagine Bimbo, ediția 90.

Complexul expoziţional italian a găzduit zilele acestea zeci de branduri, dedicate anticipării tendinţelor din moda pentru copii, iar cateva exemple ar fi: Emporio Armani, United Colors of Benetton, Petit Bateau, Dolce & Gabbana, Agatha Ruiz de la Prada, Chicco, New born, Guess Kids, Choupete etc.

Moda internațională și stilul de viață al copiilor se reunesc la Pitti Immagine Bimbo pentru a răspunde creativ complexităților pieței. Colecții creative, evenimente speciale, noi mărci și colaborări internaționale. Târgul Pitti Immagine Bimbo este de 45 de ani epicentrul unui proiect pentru copii care, începând de la haine, s-a extins pentru a atinge stilul de viață și accesoriile într-o lume care a reușit să angajeze întreaga familie.

Pentru că au avut peste 200 de expozanți, noi am ales o selecție a celor mai consacrați designeri care au ales să-și prezinte colecțiile în cadrul evenmentului Piti Immagine Bimbo ( 16 – 18 ianuarie 2020 ). Vedeți mai jos lista noastră cu brand-uri preferate. 🙂

 

Emporio Armani a fost din nou la Pitti Immagine Bimbo, an de an iși face simțită prezența, pentru a prezenta Colecția Emporio Armani Junior Toamnă / Iarnă 2020-21. Pentru fetițe, colecția oferă rochii cu imprimeuri all-over, salopete și ținute din denim și catifea. Iar ca și paleta de culori ne prezintă diverse nuanțe de roz, albastru, negru și alb. Pentru băieți, există jachete și pantaloni bomber în versiuni de școală în nuanțe de roșu și albastru, precum și costume elegante în nuanțe de gri și albastru cu detalii sportive.

Formele și țesăturile articolelor de îmbrăcăminte inspirându-se din garderoba Emporio Armani pentru adulți și folosite aici într-un mod mai distractiv. Imprimeurile și graficele sunt, de asemenea, „împrumutate” din lumea mare a lui Emporio Armani pentru a crea o garderobă vastă și completă, care include aspect casual, îmbrăcăminte sport și ținute pentru ocazii formale.

De asemenea, brand-ul a venit cu o noutate în colecția pentru cei mici care a fost extinsă și la categoria de bebeluși (de la 6 la 36 de luni), cu forme și teme reinterpretate într-o versiune romantică pentru fetițe și reconfigurate cu elemente mai jucăușe pentru băieți.

Bineînțeles că această colecție vine și cu o varietate de accesorii precum: pantofi, cizme și rucsacuri.

Foarte intersant este conceputul celor de la Petit Bateau care și-au unit forțele cu Treedm pentru promovarea unei culturi ecologice, cu o inițiativă a durabilității mediului. Începând de luna aceasta, Petit Bateau va propune în magazinele sale directe un kit exclusiv pentru nou-născuți din bumbac organic, cu fiecare achiziție, se asigură plantarea unui copac, ca parte a proiectelor agroforestice ale lui Treedom. Cu acest cadou, va fi posibilă chiar și asocierea numelui copilului cu copacul. Suntem siguri că acest mesaj puternic care va permite copilului să crească cu o sensibilitate specială la natură.

65 Benetton Street în lumea creată de Jean-Charles de Castelbajac este locul în care copiii trăiesc în fiecare zi așa cum vine, cresc repede – se plimbă pe scutere și skateboard – sunt agili, creativi și curajoși. Le pasă profund de planeta lor și poartă haine vopsite în culori naturale, netoxice, jachete realizate din materiale reciclate și fibre nobile. Adoră stilul de stradă și arta stradală – ceea ce explică preferința lor pentru camuflaj, precum și modelele de stele și dungi.

Aceasta explică, de asemenea, predilecția lor către haine înfrumusețate cu graffiti-ul lui Keith Haring – rezultatul unui parteneriat cu Fundația Haring, promovat chiar de JCC, care s-a bucurat de o puternică prietenie cu artistul din New York.

Palazzo Pucci a revenit la Piti Bimbo pentru a găzdui prezentarea colecției Emilio Pucci Junior Toamnă / Iarnă 2020/21. Sezon după sezon, linia Emilio Pucci își consolidează propria identitate prin dezvoltarea cu încredere a motivelor și culorilor iconice într-un joc surprinzător de meciuri cromatice.

Cireașa de pe tort a fost celebrul brand danez de modă Molo care a conceput o geantă de mână, din bumbac organic și imprimată cu  „I Love Earth”, simbolizează concentrarea lui Molo asupra durabilității și a fost produsă în conformitate cu standardele sociale și de mediu stricte și fără substanțe chimice periculoase.

Printre debuturile, brandurile cunoscute care au revenit și proiectele speciale la această ediție: Candice Fauchon, Carolinebosmans, Christina Rohde, Colmar Originals, Dinoski, Dimensione Danza, DKNY, Museum, Marques Almeida, Sofia Webster, Twinset, Yves Salomon Enfant și Vivetta.

În cadrul acestui tip de eveniment au avut loc și o mulțime de surpize printre care:

Sarabanda și Ducati fac echipă pentru o colecție capsulă

În cadrul ediției din acest an Sarabanda a anunțat colaborarea cu Ducati pentru o colecție capsulă care combină stilul inconfundabil al etichetei toscane, grija deosebită pentru detalii și atenția către tendințe, cu spiritul activ și îndrăzneț al brandului de la Bologna.

Selecție de cărți de la C’era una volta

Marca C’era una volta a oferit o selecție de cărți clienților cu scopul este de a apropia copiii de descoperirea cuvintelor, poveștilor și emoțiilor pe hârtie, invitând adulții să împărtășească acest moment cu ei.

Monnalisa Kids Collection

Monnalisa Kids Collection s-a reîntors în forță la Pitti Immagine Bimbo. Brandul toscan, lider în materie de îmbrăcăminte pentru copii premium, și-a prezenta noua colecție într-o prezentare de modă fermecătoare.

Acestea fiind spuse așteptăm cu mare, mare interes următoarea ediție.

Leave a Reply

Scroll Up
Sign Up to Our Newsletter

Receive exclusive content, behind the scene features, read about our favorite things to do & where to shop!

Pin It on Pinterest