Cine a spus: „Odată ce vine pe lume un copil, nu vei mai călători”? Călătoria cu copiii este posibilă! Noi vă sfătuim să vă bucurați de vacanțe de neuitat în familie, în hoteluri care să vă ofere un mediu sigur, programe de agrement și facilități special concepute pentru copii. Oferă-i copilului o oportunitate fantastică de a se bucura de vacanțele în familie.

Oricine a călătorit cu copii poate să ateste: dacă copiii nu se distrează, nimeni nu se distrează. De asemenea, asigurarea unui timp liniștit din partea părinților într-o vacanță în familie este adesea diferența dintre venirea acasă odihniți și venirea acasă care necesită o altă escapadă. Cluburile pentru copii își ating ambele obiective. Din fericire, aceste cluburi sunt acum omniprezente, astfel încât să găsești hotelul adecvat este mai ușor ca niciodată.

În această perioadă a anului când vremea rece începe să ne bată la ușă, ne gândim din ce în ce mai serios la concediul perfect cu cei mici.Vara căutăm hoteluri care să aibă neapărat piscină, toamna și iarna căutăm hoteluri cu spații de distracție în interior și cu zone frumoase de vizitat: trasee montane perfecte pentru copii, spații de joacă, parcuri de aventură și pârtii ( pentru perioada de iarnă).

Consultați acum propunerile noastre și rezervați-vă concediul în orice parte a lumii. Children ❤️it vă oferă o selecție aleasă de hoteluri, perfecte pentru vacanțele perfecte în familie. Atunci când plecați la drum cu bebeluși, copii mici și adolescenți, veți dori să găsiți hoteluri perfecte pentru întreaga familie. Pentru a vă fi mult mai ușor am făcut noi o selecție cu cele mai bune hoteluri destinate copiilor. Aruncați o privire 🙂

 

1. Teleferic Grand Hotel – Poiana Brașov

Situat în staţiunea Poiana Braşov, la doar 50 de metri de o telecabină, Teleferic Grand Hotel combină elemente rustice şi căldura lemnului cu facilităţi de înaltă tehnologie.

Toate camerele sunt decorate cu gust şi au mobilier şi decoraţiuni din lemn masiv. Oaspeţii de la Teleferic Grand Hotel beneficiază de acces gratuit la centrul spa, care include o piscină interioară, cadă cu hidromasaj în aer liber, o zonă de fitness şi 3 tipuri de saune: umedă, uscată şi cu infraroşu.

La proprietate există o şcoală de schi, precum şi un centru de închiriere de echipamente de schi şi snowboard, cu uscător de clăpari. Există depozit pentru echipament de schi disponibil gratuit. În plus, hotelul pune la dispoziţia copiilor o cameră de joacă, un club pentru copii şi un loc de joacă în aer liber.

2. Cross Country Farm – Sibiu

În inima Transilvaniei, la marginea satului Prod din județul Sibiu, printre peisaje magnifice si in vecinatatea multor asezaminte culturale aflate in patromoniul UNESCO, se află Cross Country Farm.

Cross Country este mai mult decat o fermă este experiența unui vis devenit realitate unde cei mici vor avea o experiență deosebită pe care le-o dă apropierea de cai și practicarea acestui sport nobil, echitația.

 

3. Guesthouse Raven’s Nest – Sălciua de Jos

Raven’s Nest se află în inima Transilvaniei și oferă cazare într-o zonă muntoasă retrasă și liniștită, din mai până în octombrie. Proprietatea cuprinde clădiri renovate care datează din secolele al XVIII-lea și al XIX-lea, o grădină și un spațiu tradițional de luat masa în aer liber.

Oaspeții pot explora cadrul natural intact al pădurii private, unde există hamacuri și numeroase locuri retrase, precum și un cinematograf în aer liber. Există 2 terase mari construite pe stânci, de unde oaspeții pot admira vederea panoramică la munții din Transilvania. De asemenea, copii pot să își petreacă seara lângă focul de tabără, să bea apă din izvorul natural de la proprietate sau să privească apusul soarelui pe iazul de la Raven’s Nest. Traseele montane sunt absolut spectaculoase și se merită să petreceți un sejur cu copilul în această zonă.

 

4. Wonderland – Cluj

Situat la numai 7 km de Orașul Vechi din Cluj-Napoca, Wonderland Cluj Resort întâmpină oaspeții cu o piscină, un centru spa, facilități ecvestre și o terasă cu vedere la lac. Restaurantul à la carte vă așteaptă cu preparate locale și internaționale. Iar cei mici pot avea parte de o călătorie cu balonul cu aer cald, se pot bucura de blândețea cailor din centru de echitație sau se pot lua la întrecere în gaming room.Copii pot, de asemenea, să închirieze biciclete și să exploreze dealurile din apropiere.

 

5. Căsuța Bunicii – Bran

Căsuța Bunicii este o casă de vacanță ce se închiriaza “la cheie” pentru 4 persoane, pe dealul Balaban din Șimon, Bran. Casa datează din 1910, cu mobilier tipic acelor vremuri, renovată să corespundă nevoilor actuale, amplasată pe un deal în mijlocul unei grădini de 7000 mp, Căsuța Bunicii te invită să-i treci pragul și să te bucuri de liniște, aer curat, intimitate și relaxare într-un decor de vis, alături de copilul tău.

 

6. Satul de vacanță Frații Jderi – Utopia Verde – Vâlcea

Satul de vacanță Frații Jderi – Utopia Verde este rezultatul a 19 ani de dedicație și investițiile proprii ale proprietarilor. Localizat în nordul județului Vâlcea pe valea Lotrului la confluența cu pârâul Păscoaia, este înconjurat de pante muntoase împădurite și de cursuri de apă la aproximativ 500 m altitudine.Copiii au din belșug spațiu de explorare și de joacă – există piscină ( pentru vacanțele de vară ),tiroliană și perete de escaladă. Mai mult decât atât sunt împrejurimi nemaipomenite care pot fi vizitate.

 

7. Hotel Alpin – Poiana Brașov

Fie că doriți să petreceți un week-end la munte, un sejur in Poiana Brașov sau o vacanță la munte, Hotel Alpin le pune la dispoziție copiilor o sală de jocuri, loc de joacă exterior cu supraveghetor, ateliere de creație, programe speciale cu animatori întruchipând persoanje de desene animate sau din povești, piscină interioară și exterioară.Înconjurat de un peisaj natural, Hotelul Alpin din staţiunea de schi Poiana Braşov oferă privelişti montane de neuitat.

 

8. Eden Land – Marele Parc de Aventură de langă București

Este cel mai mare parc de aventură de lângă București, iar copii se pot distra pe cinste. Mai mult decât atât cazarea este una extrorinar de frumoasă ca și experiență pentru cei mici. Insiprate din copilărie vei trăi cu adevărat o aventură unică, căsuțele în copaci sunt una dintre atracțiile principale ale parcului de aventură Edenland, din Balotești. Căsuțele sunr localizate în inima pădurii, construite la câțiva metri de la sol, în jurul unui trunchi de copac, căsuțele în copaci oferă oportunitatea ideală de a retrăi emoțiile din copilărie, bucurându-va de natură, departe de zgomotul și agitatia urbană.

 

9. Casa de poveste – Câmpulung Moldovenesc

Zona Bucovinei este absolut superbă, un loc ce trebuie neapărat vizitat în această viață.Pensiunea Casa Poveste este o colecție de case vechi din lemn construite în secolul 19 și mobilate într-o măsura foarte mare cu mobilier și obiecte din aceeași perioadă. Toate casele, mobilierul și lucrurile din colecție sunt adunate din gospodăriile locuitorilor Bucovinei.  Parcul de Aventura cu ateliere organizate în trasee atât pentru copii și pentru adulți. De asemenea, în cadrul parcului găsim mai multe tiroliene, cea mai lunga având o lungime de130 m, cu o diferenta de nivel de 12 m.

 

10. Conacul Archia – Deva

Conacul Archia este situat într-o zonă rurală liniştită la 5 km de Deva şi oferă o paletă largă de atracții turistice printre care și Dealul Cetăţii care se află la 10 minute de mers cu maşina. Atracţiile din Hunedoara, inclusiv castelul Huniazilor, pădurea de stejari de la Chizid şi grădina zoologică din Hunedoara, se află la 25 de minute cu maşina de Conacul Archia.

Unele dintre numeroasele activități de petrecere a timpului liber disponibile, pentru copii, includ călărie și drumeții.

 

11. Amfiteatrul Transilvania

Amfiteatrul Transilvania este numele oferit unui ansamblu de case vechi, remodelate din materiale naturale într-un stil foarte personal. Cei mici se vor simți în largul lor fiind înconjurați de natură. Aveți o varietate de opțiuni pentru a vă conecta cu natura în stațiunea Amfiteatrul Transilvania, cum ar fi o fermă de cai și o fermă de capre. Această proprietate organizează o serie de activități pentru oaspeții lor, precum călărie, cursuri de supraviețuire, programe de detoxifiere. Copiii au un loc de joacă unde își pot petrece timpul în mijlocul naturii.

 

Acestea fiind spuse, mai rămâne doar să stabiliți unde vă petreceți următoarea vacanță?

Leave a Reply