Decorațiunile pentru camera micuțului sunt extrem de importante , iar acum găsim din ce în ce mai multe magazine din România care au o varietate destul de mare pentru a satisface gusturile oricărui client.Când ești părinte, îți dorești să-i amenajezi camera în cel mai frumos stil. Cu siguranță știi că mediul în care se dezvoltă micuțul tău contează extrem de mult. Starea de spirit pe care i-o dă propria camera îl poate inspira sau, dimpotrivă, îl poate face să nu se simtă confortabil.

Cea mai bună metodă pentru a decora camera copilului este de a alege o idee tematică, diferită pentru băieți și fete. Decorațiunile sunt cele care îți pot schimba extraordinar de mult înfățișarea camerei.Descoperă, în materialul ce urmează, câteva decorațiuni ce îți pot schimba camera.

 

1. Lampa de veghe Miffy 

Dulcica și serena, Lampa Miffy funcționează ca o lampa de veghe pe timpul nopții. Acest obiect de decor minunat emana o lumina calda și plăcută perfecta pentru poveștile de la culcare sau ca sursa de lumina pe timpul nopții pentru cei mici. Functioneaza cu LED dimabil, lumina acesteia putând fi reglata in trepte.
Miffy Lampa de veghe poate fi achiziționată de pe site-ul www.bunnyboo.ro

2. Tellkiddo Sac de hârtie pentru jucării – Panda

Acest superb sac de hârtie pentru jucăriile copiilor este produs din hârtie reciclată, albă și maro. Produsul este foarte durabil și se poate refolosi o perioadă lungă de timp. De îndată ce sacul este poziționat, iar forma lui este aranjată, sacul de hârtie devine un obiect de design în orice camera pentru copii.

Îl puteți comanda de aici: www.adinish.com

3.  Decorațiunile de perete tip Trofeu 

Wild & Soft reinventează trofeul de perete cu o versiune modernă de animale de jucărie! Acest produs decorativ este ca o atingere jucăușă pentru a împodobi peretele unei camere pentru copii.
 Îl puteți comanda de pe  www.mottom.ro

4. Carucior jucării lemn MINT 

Bebelușul dvs. va face primii pași fără efort cu acest minunat cărucior de lemn. În timp ce va învăța cum să-si păstreze echilibrul, micuțul își poate depozita jucăriile preferate luându-le cu el peste tot prin casă. Chiar și motricele pot fi exersate pe tabla de scris cu cretă situată în partea din față, tabla pe care copilul dvs. o poate decora cu cele mai frumoase desene.
 Îl puteți comanda de pe Bunny Boo – Magazin online pentru copii

5.Cort Teepee Wigwam -little dutch  

Cortul de joacă Wigwam este ideal pentru copii ajutându-i să își dezvolte imaginația, să își înfrângă fricile și să le întărească încrederea de sine. Cortul este spațiul propriu în care copilul decide cine intră și ce reguli ale jocului se aplică. Culorile calde, ușor pastel fac pretabil acest cort atât pentru o camera de fată cât și pentru o camera de băiat.
Îl puteți comanda de pe  http://www.catenlunasistele.ro

6. Pernă decorativă steluță 

Perna Steluță este moale și pufoasă. Este confecționată din polar antipilling (anti scămoșare) și va fi îndrăgită repede de copil. Este ideală atât pentru bebeluși să se joace cu ea cât și pentru copiii mai mari care vor să o folosească la somn. Are o față zâmbitoare care îl va binedispune pe cel care se joacă cu ea.
Pernuța o puteți comanda de pe www.dandelion-store

7. Baldakin  Canopy – Creme de la Creme 

Acest frumos baldachin creat de LIEWOOD va aduce un element de farmec și magie în dormitorul celui mic și în zona de joacă. Perfect pentru agățarea pe paturi sau utilizarea ca un joc de joacă, baldachinul are o bucată de metal robustă, asigurându-se că își păstrează forma, fiind împodobit cu pom pom pentru un aspect jucăuș.
Îl puteți comanda de pe  www.davidandthea.com

8. Set masa Drawin + 2 scaune pentru copii ( natural )

Setul Masa Drawin’ + 2 scaune pentru copii realizat în totalite din lemn de mesteacăn este cadoul perfect pentru copii în vârstă de 2-6 ani.
Îl puteți comanda de pe www.littlejoy.ro

9. Etajeră din lemn în formă de cort indian 

Îl puteți comanda de pe http://www.catenlunasistele.ro

10. Stegulețe decorative  

Voi cum decorați camera micuțului vostru?

Leave a Reply

Scroll Up