Pregătirile pentru noul an școlar reprezintă o adevarată provocare atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Cu siguranță ai început deja goana după rechizite, de aceea este bine să te „înarmezi” cu o listă de cumpărături, pentru a evita cheltuielile inutile.Achiziționarea unui set nou de papetărie – caiete, stilouri și carioci – la începutul anului școlar, împreună cu uniforma pentru școală, este un ritual anual care va fi prea familiar pentru mulți părinți.

 

1. Caiete 

 

2. Culori tempera /acrilice/ watercolour

3.Pensule 

Pensule late cu păr de jder kolinsky de calitate profesională cu mâner scurt și manson din inox. Părul de jder kolinsky are toate proprietățile necesare realizării pensulei perfecte datorită faptului că firele părului acestui animal au un vârf foarte fin, sunt foarte elastice, calitate ce permite revenirea pămătufului pensulei la forma inițială după fiecare tușă de culoare. O altă proprietate a acestor pensule este aceea ca pămătuful acestora are o capacitate extraordinară de retenție a culorii, permițând astfel aplicarea acestora în mod egal și neîntrerupt.

 

4.Alte materiale necesare orelor de desen:  paleta din plastic pentru amestecat culorilepahar, foarfecă, lipici stick Pelikan 

 

5. Bloc de desen

 

6. Penar 

 

7. Stilou cu peniță și rezerve

 

8.Pix Roller Pilot Frixion  și rezerve 

 

9.Carioci 

 

10.Creioane, ascuțitoare, radieră și riglă 

Leave a Reply