Orice bebeluș are câteva nevoi esențiale pentru a crește într-un mod armonios. Iar tu, ca și părinte, nu trebuie sa fii expert în ceea ce privește dezvoltarea lor pentru a le putea oferi confortul de care are nevoie un nou născut.Cele mai recente studii confirmă ceea ce se știe de multă vreme: dragoste, atenție și o îngrijire corespunzătoare sunt tot ceea ce are nevoie un bebeluș aflat la început de drum.

Pentru a-ți ajuta copilul să se dezvolte, din toate punctele de vedere, ține cont de cele menționate mai sus și de lista noastră de mai jos:

 

1.Muselina sau păturica de muselina

Bambusul este foarte rezistent în timp și non-alergen. De aceea este recomandat pentru nou-născuți, inclusiv prematuri. Pe timpul verii ofera o senzație de răcorire și protejeaza împotriva razelor UV. Iarna previne ca bebelușul să se supraîncălzească în casă.

 

2. Biberoane 

Biberonul din propilena de la Philips Avent ajută la crearea unui mod mai natural de hrănire cu biberonul, atât pentru bebeluș, cât și pentru părinte. Tetina are un design inovator cu petale, pentru o începere naturală a hrănirii similară cu alăptarea, ajutându-ți bebelușul să combine ușor hrănirea la sân cu cea cu biberonul.

 

3. Baby Nest

Co-sleeping? Dormiți separat? Este perfect pentru ambele situații!

Avantaje:

  • copilul doarme în siguranță, oriunde ar fi. Și nu e doar pentru dormit. Îl poți muta usor, cu toate ale lui, oriunde ai fi: în toate camerele, pe terasă, în carucior.
  • dacă se obișnuiește să doarmă acolo, acesta va fi culcusului lui pentru mult timp: are o zonă de siguranță și intimitate bine și confortabil delimitată. Chiar dacă doarme în pătuț, datorită marginilor moi care, spre deosebire de alte sisteme, nu îi blochează accesul vizual către mediu, se va simți atât în siguranță, cât și cu o mare libertate de explorare.
  • este extrem de ușor de folosit și întreținut și se poate folosi și după vârsta de 6 luni, dacă dai drumul capetelor legate cu șnur.

 

4. Suzetă

AVENT suzeta mini este concepută pentru a calma bebelușii din etapa 0-2 luni, având ca avantaje: discul mic și ușor, ce nu atinge nasul; forma ortodontică și materialul fără BPA; dimensiunea mică si greutatea mică.Acest model de suzetă vine împreună cu o tetină moale din silicon, inodoră și fără gust, ușor acceptată de către bebeluși. Siliconul este transparent, neted, ușor de igienizat și nu este lipicios. Tetina este durabilă, rezistentă, nu își pierde forma și nu se decolorează în timp.

 

5. Jucărie plus și pernuță bebe Elefantul

Elefantul din pluș poate fi folosit ca pernuța unde bebe se poate cuibări, iar mai târziu va deveni prieten de joacă.

 

6. Body bebe

Body bebe model petrecut este potrivit pentru primele luni din viață ale copilului tău. Îl poți folosi atunci când doarme, când se joacă prin casă sau chiar și la plimbare pe sub celelalte hăinuțe.

 

7. Salteluță de înfașat

Salteluța de înfașat cu întăritură de la Petite&Mars reprezintă accesoriul ideal pentru îngrijirea copilului dumneavoastră. Marginile ridicate sunt special concepute să împiedice rostogolirea celui mic, iar suprafața moale oferă suport confortabil bebelușului când este așezat pe ea.Întăritura permite poziționarea salteluței și pe pătuț pentru a schimba scutecele copilului rapid și fără griji.

 

8. Prosop cu glugă din bumbac organic pentru bebeluși

După băiță sau înot, nimic nu se compară cu un prosop moale, pufos pentru a îmbrațișa trupul micuțului; el se va simți răsfățat și uscat, iar tu vei fi încântat de aspectul sau adorabil.