Bine ai venit în secțiunea de papetarie pentru copii și școlari – aici te poți simți ca într-o adevărată librărie! Îți prezentăm o mulțime de articole de birotică și papetarie – de la agende, caiete, carnețele, seturi de corespondență, până la creioane, pixuri, carioci, seturi de desen ori de pictat, rucsaci școlari, penare.Acestea fiind spuse nu-ți mai rămâne decât să te asiguri că nu îți lipsește nimic pentru dotarea camerei copilului sau pentru pregătirea sa pentru școală!

Personajele de poveste din setul Disney Cars abia așteaptă să prindă viață. Culorile vii te îndeamnă să le folosești și împreună să intrați în lumea lor.

Articole de papetărie găsim și la Ikea.De la organizatoare de birou până la etichete, pixuri, agende, caiete, toate le găsiți în magazinele Ikea din București și din țară. Nouă ne place, de exemplu, acest model de agendă.

Dapa.ro este un site profesional de unde se pot achiziționa produse de papetarie. Este locul unde aveți parte de preturi mici, produse de calitate și livrare direct la dumneavoastră acasă. Caietele de matematică au un design foarte interesant și atractiv pentru cei mici, iar prețul este unul foarte convenabil.

De asemenea, tot ce ține de papetărie se regăsește și în librării:  Diverta, Cărturești, Librăria Mihai Eminescu, Librărie.net, Librăria Humanitas. 

Pentru a vă fi mai ușor am decis să facem noi o selecție cu cele mai uzuale produse:

Markerele colorate sunt extrem de apreciate de cei mici, seturile de stilou și pix sunt foarte importante pentru trusa lor de școlari, creioanele colorate și creioanele normale.

Carnet/Agendă cu spirală, Caiet dictandoEtichete școlare autoadeziveCreion cu radieră Smiley și multe, multe altele. Seturi de papetărie pentru copii poți achiziționa și de la eMAG!

Ca de exemplu, un set complet, cu tot ce ai nevoie pentru toate notițele, mesaje, desene sau crafturi de hârtie. Conține felicitări și plicuri asortate, 3 coli cu decals (ilustrații care se tranferă prin răzuire), 6 semne de carte, creion, bandă din hartie, 1 carnețel cu foi liniate, 1 carnețel cu voi veline, 1 caiet cu foi liniate, 6 coli cu stickere. Sau un set cadou cu ghiozdan.

Cu siguranță lista noastră de magazine și librării o să vă ajute să cumpărați cele mai bune produse în materie de papetărie.

Leave a Reply