Unde se mai poate ieși cu copilul? Este întrebarea pe care mulți părinți și-o pun de fiecare dată când vor să se revadă la o terasa cu prietenii.  Ce restaurante child si baby friendly, cu loc de joacă si activități pentru copiii, sunt cele mai bune din oraș?

Pentru a scăpa de această grijă, ți-am pregătit o listă cu cele mai bune restaurante și terase din București și nu numai unde poți merge împreună cu copilul.

 

White Horse – BUCUREȘTI

White Horse este locul care a crescut odată cu clienții săi, proprietarii s-au gândit că cei mai mici fani ai meniului lor trebuie să aibă un spatiu unde să se simtă bine și în siguranță. Cei aproape 200 mp sunt amenajați special pentru a-i distra pe cei mici, astfel oferindu-le părinților câteva momente de relaxare.

 

Casa Jienilor – BUCUREȘTI

Indiferent de anotimp, la Casa Jienilor te poți întâlni liniștit cu prietenii iar cei mici vor avea unde sa se distreze. Au un spațiu de joacă amenajat în interiorul restaurantului. Iar pe timpul verii au amenajat un spațiu de joacă pe terasa restaurantului.

 

Britannia – BUCUREȘTI

Ai chef să ieși în oraș cu prietenii însă piticul tău nu are stare pe scaun? De ce să îl chinui când îi poți oferi distracția de care are nevoie! La Britannia, găsești un loc potrivit pentru fiecare în parte.

 

Weiss Beer Garden – BUCUREȘTI

Este locul ideal unde te poți retrage la o cocktail după zilele obositoare de la serviciu, să iei pranzul, să îți petreci serile de week-end într-un ambient deosebit cu muzică live, dar și unde poți ieși împreună cu toată familia, copiii având meniuri speciale și un loc de joacă dedicat.

 

Benjamin Steakhouse – SIBIU

Aici găsim un spațiu de joacă generos. Personalul e foarte prietenos cu copiii, iar mâncarea e foarte bună.

 

Restaurant Livada – CLUJ

Terasa de vară se confundă cu o minunată grădină de vară, mai ales în această perioadă, când umbra pomilor din livadă are un efect răcoritor şi ne îmbie la relaxare, detaşare și la o pauză binemeritată.

Iar cei mici sunt tratati ca niste musafiri importanti la Livada! Pe langa locul de joaca special amenajat pentru ei, se mai pot bucura si de baloane sau desene de colorat.

 

Little Texas Kids Village – IAȘI

La Little Texas spațiul de joacă pentru copii este separat în totalitate de restaurant. În plus, acesta este amenajat aparte, în stil texan, spre încântarea celor mici.

Dacă aveți recomandări de restaurante din orașul vostru și nu numai, le așteptăm pentru a le putea pune pe listă. 🙂

 

Chez Marie Garden, un restaurant child-friendly

Chez Marie Garden este un restaurant bucureștean situat în imediata apropiere a Ministerului Educației, pe str. H. M. Berthelot. Spațiul de joacă pentru cei mici este situat în grădina din spate, un loc liniștit, ferit de pericole și chiar intim, fiind delimitat și de restul terasei exterioare a restaurantului.

Leave a Reply