Vara, cel mai așteptat anotimp de către mici, începe sa-și intre în drepturi. Motiv pentru care am decis să vă oferim o listă de summer essentials tocmai bună pentru a vă pregăti pentru zilele caniculare.

 

  1. Costume de baie

Bucuria de a face plajă începe cu alegerea unui costum de baie frumos. Fetele adoră culorile costumelor stridente, care se potrivesc perfect cu jucăriile și topurile colorate! De aici, le puteți achiziționa:

www.answear.ro

www.bonprix.ro

www.hm.ro

www.decathlon.ro

www.strops.ro 

www.bambinifashion.com

www.zara.com

 

2.  Prosoape și poncho

www.prichindel.ro

www.bebebliss.ro

 

3. Îmbrăcăminte confortabilă

Rochiță simplă de vară  cu o coială specială pentru vară ce asigură o ținută lejeră și comodă. Materialul ales trebuie să fie natural și subțire pentru a lăsa pielea să respire.

Cămașa tip tunică confecționată din in 100% este ideală pentru o zi călduroasă de vară.

Salopetă pentru fete, 100% bumbac, fără maneci, guler rotund, partea din față dublată în „V”, fundiță atașată în talie.

Pantaloni pentru băieți extrem de lejeri și confortabili.

Palaria este un alt item ce nu trebuie să lipsească din garderoba copiilor tai și nici șapca.

 

4. Protecție solară

Oferă-le celor mici protecția de care au nevoie. Pielea lor este sensibilă iar razele UV sunt cele care pot provoca probleme grave ale pielii precum arsurile sau cancerul de piele, de accea vă recomandăm să nu vă expuneți copii la soare fară a folosi o modalitate de protecție solară.

Primul pas pentru alegerea protecției solare potrivite pentru pielea sensibilă a celor mici este înțelegerea nevoilor diferite ale pielii copiilor față de cea a adulților.

De exemplu, pentru că pielea copiilor este mult mai sensibilă, ea este și mai predispusă la efecte nocive cauzate de expunerea la soare. Acest lucru este periculos mai ales în cazul copiilor mici, care încă nu au bariera naturală de protecție a pielii complet dezvoltată.

Protecția solară eficientă este cu atât mai importantă cu cât arsurile solare suferite în copilărie cauzează probleme ale pielii în viitor. De aceea, cei mici au nevoie de produse cu factor de protecție ridicat, special create pentru nevoile lor.

Produsele NIVEA SUN Kids Protect & Care țin cont de aceste particularități ale pielii copiilor și de aceea oferă protecție solară eficientă de încredere. Mai mult decât atât, au formule foarte rezistente la apă, pentru ca cei mici să se bucure de joacă în apă și pe uscat, beneficiind de protecție împotriva razelor UVA și UVB.

Aceștia sunt cei mai esențiali pași de urmat pentru a avea parte de o vacanță pe cinste alături de cei mici.

Leave a Reply