Copiii au nevoie de filme care să le pună imaginația la contribuție, care să le stârnească creativitatea și să le dea prilejul de a duce acțiunea mai departe.Filmele animate pot să aducă în mintea celor mici acțiune care îi determina să gândească altfel, în culori, în cadre, în care sunt prezente personaje, intriga, deznodământul.

Pentru a vă fi mai ușor am făcut o selecție a celor mai așteptate filme ale anului 2019.

Aladdin

Ca și predecesorul său, Aladdin se inspiră din “Aladdin și lampa fermecată”, o poveste din “O mie și una de nopți”. Spre deosebire de predecesorul său, actualul Aladdin nu este un film de desene animate, ci un live-action regizat de Guy Ritchie. Povestea e următoarea: Aladdin e o pușlama descurcăreață și fermecătoare, un orfan crescut de capul lui pe străzile din Agrabah, un hoțoman cu inimă de aur. Chiar inocența lui e motivul pentru care maleficul vrăjitor Jafar îl alege pentru a intra în Peștera Minunilor. Dar odată ajuns acolo, Aladdin pune mâna pe lampa fermecată și, cu ajutorul duhului ei, încearcă să o vrăjească pe prințesa Jasmine, de care e îndrăgostit până peste urechi. Debandada care urmează are farmec, suspans și întorsături de situație mai spectaculoase și mai amuzante decât originalul (că doar nu degeaba e Guy Ritchie pe generic).

Toy Story

“Toy Story” este un alt film ce va apărea pe marile ecrane odată cu venirea verii, și pune în lumină trăirile, uimirile, experiențele dobândite de o simplă jucărie, pe nume Forky, de-ndată ce se alătură în călătoria pe care ea o face, găștii lui Woody. Abia atunci realizează cât de mare este lumea pentru o jucărie și cât de abil trebuie să fii pentru a te putea strecura printre probleme, tentații și mai ales, pentru a răzbate prin necunoscut.

Regele Leu

După ce originalul din 1994 a câștigat două premii Oscar, fiind considerat unul dintre cele mai bune filme ale lui Disney, “Regele Leu” revine în 2019 cu o versiune ce se dorește a capta din nou publicul.

Frozen 2

Frozen 2, ce va apărea tot în acest an, va face cu siguranță deliciul celor mici. Peripețiile Annei, Elsei, ale lui Kristoff și Olaf vor capta și de data aceasta atenția lor, iar momentele amuzante sau dimpotrive, pline de emoție vor deveni cu siguranta preferatele lor.

The Angry Birds 2

În partea a doua a animaţiei bazate pe popularul joc video, celebrele păsări nezburătoare şi ticăloşii porcuşori verzi îşi duc lupta la un alt nivel.

Spider-Man

Spider-Man (Tom Holland), plecat în vacanță prin Europa cu prietenii, va fi în mod abrupt și fără menajamente cooptat de Nick Fury (Samuel L. Jackson) într-o misiune, ce îl va face pe adolescent să rateze ocazia de a se relaxa.

The Secret Life of Pets 2


Continuarea delicioasei animații ne întreabă ceva ce sigur ne va pune pe gânduri: ne iubim animăluțele de companie, dar cât de bine le cunoaștem, de fapt?

Spies in disguise

Lance este un spion seducător iar Walter un inventator de gadget-uri super cool. La nevoie, aceștia vor trebui să învețe să colaboreze și să aibă încredere unul în celălalt, pentru a salva omenirea.

Vizionare plăcută!

Leave a Reply

Scroll Up