Îngrijrea bebelușilor este cea mai importantă grijă pentru o mamică, pentru că pielea nou-născuților este delicata, la fel cum este și sistemul imunitar.

Parfumurile, coloranții din fibrele textile, detergenții, dar și produsele cosmetice pentru copii pot provoca iritarea pielii nou-nascutului, aparitia uscăciunii sau erupții cutanate.

Un bebeluș are nevoi speciale indiferent daca vorbim despre alimentatie sau ingrijire personală. Dar de unde știi care sunt cele mai bune produse pentru copilul tău? Te bazezi pe recomandarea făcută de alte mămici sau pe un brand anume?

Îți spunem noi, pentru îngrijirea, există o gamă largă de produse special realizate pentru hidratarea și protejarea pielii delicare a nou-născuților. Vă doriți cele mai bune produse de îngrijire pentru bebeluși?Noi am făcut o selecție care considerăm că o să vă fie de ajutor.

Începem cu produsele Mustela care sunt special concepute pentru tratarea erupțiilor cutanate, iritațiilor minore și, de asemenea oferă o protecție hidratanta pentru pielea fina a celor mici. Brand-ul acesta ne oferă o gamă completă de igienă, produse de baie și de îngrijire a pielii.

Gama Chicco Natural Sensation este noua gamă de cosmetice pentru copii care urmărește procesul dezvoltării naturale a pielii bebelușului, întocmai ca cea din burtica mamei. Formula sa este inspirată din compoziția vernix caseosa, oferind protecție și hidratare naturală pielii nou-născutului.

Momentul băiței este unul foarte important în ritualul zilnic al oricărui bebeluș. Si pentru că acesta trebuie sa fie un moment frumos și plăcut, e bine să alegi un gel de duș potrivit nevoilor bebelușului.

Una dintre cele mai frecvent întâlnite recomandări ale medicilor pediatri este Bioderma Atoderm, care poate fi folosit cu succes pentru curățarea pielii, părului și scalpului bebelușilor.

Tot în gama produselor dermatocosmetice pentru bebeluși vei găsi și acest gel de duș de la Klorane, bogat în extract de gălbenele, acest produs are, pe lângă capacitatea mare de curățare, un efect calmant pentru piele. Acțiunea sa asupra părului și dermului este una delicată, iar compatibilitatea este ridicată, cu diverse tipuri de piele, experiența clinică demonstrând că gelul este bine tolerat și în cazul bebelușilor cu atopie.

De mai bine de 100 de ani Johnson’s Baby este un expert în îngrijirea bebelușilor, ce se bucură de încrederea mamelor și a specialistilor în ingrijirea sănătății din lumea întreagă, datorită formulelor delicate care curăță, hidratează și protejează pielea delicata și părul bebelușului.

 

Tu ce produse folosești pentru îngrijirea bebelușului?
Scroll Up