Organizarea unei petreceri poate să fie un proces greoi pentru părinții nu știu încă ce fel de activități să aleagă pentru aniversarea copilului lor. Vârsta sărbătoritului este unul dintre cei mai importanți factori pe care trebuie să îl luăm în considerare înainte de a planifica o aniversare.

Unul dintre factorii pe care orice părinte care organizează o petrecere aniversară trebuie să îl ia în calcul este vârsta pe care o împlinește sărbătoritul.

Tematica, activitățile și decorul evenimentului se aleg întotdeauna în funcție de vârsta copilului sărbătorit și ale invitațiilor săi.

Câți invitați vor fi?

Întotdeauna când organizezi o petrecere trebuie să știi exact câți invitați o să ai. Mâncarea, băutura, scaunele, mesele, locația, toate trebuie să fie în ton cu numărul de invitați.

Ce tematică o să aibă petrecerea?

Alegerea tematicii poate părea cea mai grea alegere, dar de fapt nu este nevoie să fie astfel. Această alegere poate fi luată în funcție de preferințele micuțului.

Pe ce dată o să aibă loc petrecerea?

Alegerea datei și a orei este o altă decizie oarecum dificilă. De această alegere depinde dacă vor veni toți invitații sau nu.

Ce buget există?

Un alt aspect important în organizarea unui eveniment îl reprezintă stabilirea unui buget. Atunci când se stabilește un buget se decide în ce limite să se încadreze suma tuturor cheltuielilor și organizatorul are responsabilitatea de a nu depăși bugetul.

Ce jocuri/activități vor avea cei mici?

Organizatorul trebuie să decidă cum îi va anima pe cei mici. Noi vă recomandăm să apelați la animatori, magicieni și chiar ateliere de Slime. Pentru acele momente când se vor plictisi.

 

Pentru petreceri tematice puteți cumpăra recuizita de pe următoarele site-uri:

Pentru copiii care merg la grădiniță sau chiar la școală, poți pregăti petreceri antrenante, cu jocuri și activități distractive și educative, dar și personaje iubire de micii exploratori de povești și aventuri, animatori sau ateliere de creație.

Leave a Reply

Scroll Up