Bebelușii au mare nevoie de jucării, chiar dacă îi considerăm mult prea mici. Însă, alegerea unei jucării pentru cei mici poate fi una extrem de complicată, mai ales dacă nu ai copii sau ești la primul copil.

Jucăriile pentru bebeluși trebuie să îndeplinească o multitudine de condiții pentru a fi considerate adecvate. Oferta este una extrem de variată, iar alegerea jucăriei potrivite se poate transforma într-o adevărată provocare. Există totuși câteva criterii pe care dacă le cunoști, lucrurile devin brusc mult mai simple.

Află ce anume e indicat să ai în vedere atunci când vrei să cumperi ceva pe placul celor mici.

1. Centru de activități cu lumini și melodii Play Gym Baby – Îl puteți găsi la emag. Preț 160,99 lei

Yookidoo Baby Gym and Play Mat, recomandat încă din prima lună de viață. Mai mult decât atât este o jucărie premiată, a câștigat Baby Awards în 2013 și a fost nominalizată pentru Toy of the Year Award 2015.

2. Jucărie bebeluși Fisher Price-Laugh And Learn – Cățelușul Vorbitor – Îl puteți găsi la Noriel. Preț 206,99 lei

Copiii vor râde, vor învăța și se vor juca cu Cățelușul  Vorbitor. Acesta este același prieten moale, dragăstos care răspunde la atingerea bebelușului cu fraze draguțe și cântece ritmate – dar acum este dotat cu tehnologia Etape de dezvoltare care schimbă continuțul de învățat pe măsura ce bebelușul crește. Este aici pentru a se asigura că învațarea nu se oprește niciodată, răspunzând la atingerea bebelușului cu fraze draguțe și cântece de intonat dinamice despre părțile corpului, sentimente și multe altele.

3. Jucării pentru durerile apariției primilor dințișori

Durerile de dinți sunt adesea insuportabile pentru un bebeluș de câteva luni! Pe piață există niște jucărioare numai bune pentru dentiția care îl supară! Sunt fabricate din materiale moi pe care le bagă în guriță și masează gingiile. În felul acesta mai uită de durere.

Inel gingival 2 culori formă biluțe, verde, Primii Pași – emag 6,60 lei

•Jucărie de dentiție Sassy in forma de fluture recomandată bebelușilor din primele luni de viață, ajuta la calmarea durerilor provocate de ieșirea dinților. – www.nichiduta.ro, preț 35 lei

4.  Set covoraș și 3 jucării de baie – www.krbaby.ro, preț 79,20 lei

Acest set haios de la Escabbo conține un covoraș de baie antiderapant și 3 jucării moi, cu marginile rotunjite pentru siguranta copilului. Jucăriile sunt distractive și viu colorate, dimensionate pentru mânutțele mici ale copiilor și stimulează imaginația și creativitatea și-i ajută la recunoașterea formelor și culorilor.

5. Jucărie Senzorială Broscuță Ronțăitoare, Bright Starts – www.bestkids.ro, preț 59 lei

Acest personaj simpatic și distractiv se atașează la scaunele auto, la cărucioare și la multe alte obiecte din preajma bebelușului, pentru a-l face pe bebe fericit și captivat pe drum sau acasă.

6. VTech Sit-to-Stand Learning Walker

Primii ani ai copilăriei sunt cruciali, deoarece contribuie în mare măsură la dezvoltarea generală a copilului – în special în domeniile fizice și cognitive.

Începând cu aproximativ 6 luni, bebelușii ar putea începe să lucreze la echilibrul lor, întărindu-și în același timp mușchii picioarelor prin utilizarea pedalei Vtech. Mai târziu, odată ce își câștigă echilibrul și stabilitatea, această jucărie inteligentă și distractivă ar putea fi reconfigurată într-o mașină clasică de învățare cu roți pe care să o folosească și pe post de premergător care să-i învețe să meargă.

7. Lamaze Musical Inchworm – www.amazon.com, preț 15,67 $

Omida asta simpatică cântă și pe burtă are un centimetru ( numai bun de măsurat bebelușul ).

8. Set de 6 cuburi educaționale pentru bebeluși – Miniland, www.emag.ro, preț 59,90 lei

Set de cuburi educative moi, ușor de prins de către copii și datorită structurii de  “burete” – pot fi prinse și luate usor cu degetelele. Fiecare cubuleț zornaie și este desenat cu model diferite. Cuburile ajută la dezvoltarea funcțiilor motorii, a coordonarii ochi-mână, relaționării cauză-efect, auzului și văzului.

9. Jucărie bebeluși Fisher Price, Piramida Rock A Stack – www.emag.ro, preț 71,80 lei

O zornăitoare clasică Fisher-Price cu multe modalități de joacă pentru cei mici! Conține cinci inele colorate pentru distracția bebelusului. Acesta poate prinde, scutura inelele. Inelul de sus are bile zornăitoare. Dezvolta curiozitatea (copilul poate sorta și așeza unu peste altul cele 5 cercuri apoi poate lovi suportul să vadă ce se întâmplă).

10. Saltea premium cu lumini și sunete 4 in 1 – www.emag.ro, preț 300,20 lei

Salteaua de activitate PIANO GYM de la Fisher Price este un spațiu de joacă de dimensiuni mari ce oferă o multitudine de culori, forme amuzante, sunete și texturi diverse.Copilul va experimenta activități multi-senzoriale prin varietatea de sunete a jucăriilor și prin imagini și forme viu colorate, Învățând astfel să se coordoneze.Pianul se detașează de salteluță și poate fi pozitionat oriunde dorește cel mic.

Leave a Reply

Scroll Up