După naștere, botezul este primul eveniment important din viața unui bebeluș. Prin tradiție, este un eveniment încărcat cu o mulțime de semnificații spirituale, iar hainele joacă un rol important în pașii premergători evenimentului, dar și post eveniment.

Când vine momentul să alegeți ținuta ideală pentru botezul copului, începe o întreaga stare de agitație, de entuziasm, energie, dar și de panica. Unde găsesc cea mai potrivită ținută pentru micuțul meul? Ce culoare sa aleg? Unde să caut, în ce magazine?

Ne dorim pentru copilul nostru un outfit de poveste, ceva extraordinar, nemaipomenit, spectaculos care să atragă toate privirile. Botezul este un moment unic în viață, pe care îl vom păstra în amintire toată viața.

Botezul bebelușului este unul dintre cele mai importante momente din viața de familie, de aceea trebuie sărbătorită cum se cuvine venirea pe lume a proaspătului membru. De obicei, acest eveniment este marcat de o petrecere, la care garderoba este foarte importantă. Ținuta pentru petrecere este achiziționată de către nași și noi am făcut o selecție cu câteva site-uri de unde puteți cumpăra costumul ideal.

De asemenea, poți opta pentru ținute casual pe care le puteți găsi aici:

În ultimii ani s-a optat pentru petrecere tematică și la botez. Ca parinte și organizator probabil vei fi tentant să dai momentului un pic de personalitate.

Leave a Reply