Fiecare copil are dreptul să călătorească într-un mediu în care să se simtă în siguranță, să aibă acces la servicii de bază, aer curat și apă, să se poată juca, să învețe și să se dezvolte și unde vocea lor este auzită și importantă.

Există zile în care tot ce îți dorești este liniște, relaxare și mâncare bună. Pentru mulți dintre noi, cele trei puncte sunt ușor de bifat. Pentru alții, există copiii. Și cum noi considerăm că și cei care au copii trebuie să beneficieze de o vacanță relaxantă, lipsită de stres în oraș, vă recomandăm câteva hoteluri atât din România cât și din afara țării. Așa puteți fi siguri că vor fi fericiți și copiii și părinții.

Sunt convinsă că sunt mult mai multe locaţii care merită amintite aici, însă noi am făcut o mică selecție în baza recomandărilor primite:

Ioana Hotels Sinaia

Dacă ești în căutare de cazare în Sinaia, atunci Ioana Hotels este cu siguranță cea mai bună opțiune.

Ioana Hotels este primul Boutique Hotel de 5 stele din Sinaia, așezat într-un cadru natural de excepție, liniștit cu o minunată vedere la munte. Situat între drumul cotei și Telegondola are acces facil atât la Trenulețul Turistic, cât și la mijloacele de transport în comun, stațiile acestora fiind chiar în fața hotelului.Telegondola Sinaia se află la 10 minute de mers pe jos, fiind o variantă comoda de a ajunge până la Cota 2000. Iarna, în perioada de ski se oferă shuttle gratuit Ioana Hotels – Telegondola – mijloc de transport pe cablu cu care puteți ajunge la cel mai înalt domeniu schiabil din România – Cota 2000.

Pensiunea Conacul de pe deal 

Pensiunea vă oferă o varietate de servicii și facilități excepționale, precum servirea unor mese gustoase, cu un meniu diversificat, atât din bucătaria tradițională românească, cât și din cea internațională, în restaurantul Conacului. Mai mult, veți beneficia și de o piscină interioară, locuri de joaca pentru copii (interior și exterior), parcare, internet wireless gratuit, TV și multe altele.

 
 

În inima naturii, în județul Brașov, la 5 km de primul sat, în Parcul Natural Ciucaș, Pastel Chalet este locul unde timpul se oprește, locul unde trăiești momente pentru suflet. Poposește pentru o clipă în această lume de Rai din Țara Buzaielor și vei fi vrăjit iremediabil de frumusețea magnetică a naturii. Aerul, oamenii, culorile, tradițiile, miresmele și gusturile se vor împleti în fața ta pentru a-ți oferi un sejur de neuitat, departe de tot ce înseamnă agitație și freamăt cotidian.

Solaris Kids Hotel Andrija

Este un hotel croat relaxat, gandit pentru familii. Un paradis atât pentru copii cât și pentru adulți, înconjurat de vegetaâie mediteraneană, la 50 de metri de plajă lungă de 4 km, la 60 km de orașul Sibenik. Cel mai bun hotel de familie, conform Trip Advisor, este primul hotel tematic de la Marea Adriatica și din Croația dedicat copiilor. Copiii de aici sunt mici VIP-uri, fiecare colt fiind destinat doar pentru ei: decor cu tema marină, bar pentru copii și un restaurant pentru copii cu un meniu adaptat lor, o zonă ‘”mama și copilul” etc.

Europas 1

La Europas 1. Baby Und Kinderhotel există pachete all inclusive de o săptămână gândite astfel încât și copiii și părinții să se relaxeze.

Alte locuri Kid-Friendly care merită vizitate:

Leave a Reply

Scroll Up