Odată cu apropierea verii, unul din primele lucruri la care ne gândim este binemeritatul concediu. Cei care abia așteaptă să meargă la mare cu întreaga familie au anul acesta de unde alege, pentru că litoralul românesc se mândrește cu numeroase facilități de cazare dedicate familiilor cu copii. Ne-am gândit să facem o selecție de 5 hoteluri de pe litoralul românesc ideale pentru familiile cu copii.

Best Western *** din Mamaia

Hotelul este situat pe plajă, în partea de nord a stațiunii Mamaia și oferă cazare în regim All Inclusive. La piscina au un loc special amenajat, dotat cu jucării gonflabile și tobogane, iar pe plajă, lângă terasa hotelului, copiii au înca un loc de joacă cu leagane și tobogane.

Hotel Delfinu *** din Eforie Nord

Hotelul situat pe malul mării oferă oaspeților piscină cu apă de mare, șezlonguri gratuite și acces gratuit la wi-fi în spațiile publice. De asemenea, se pot bucura de bicicletele din cadrul hotelului, fără niciun cost suplimentar.

Pentru copii există trei locuri de joacă exterioare,  Căsuța cu Povestiști cu supraveghetor, Magic Planet cu spectacole pentru copii, jocuri interactive, dance party, karaoke, desene animate, play station.

Club Tismana *** din Jupiter

La doar 50 de km de plaja Mării Negre, situat pe malulul lacului Tismana, într-o oază de verdeață, Club Tismana e construit în stilul bisericii cu același nume, din județul Gorj și oferă servicii în regim All Inclusive. Pune la dispoziția oaspeților o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele. Cei mici au o piscină dedicată, spațiu de joacă, teren de volei și minifotbal pe nisip, precum și jocuri precum: table, rummy, șah sau darts.

Complex 2 D din Neptun

Amplasat la mică distanță de centrul stațiunii Neptun, hotelul oferă servicii în regim All Inclusive. Cei mici au o piscină dedicată, loc de joacă, iar oaspeții au acces la piscina în aer liber, cu șezlonguri și umbrele, precum și la sala de fitness.

Mera Onix din Jupiter

Mera Onix este situat în partea de sud a stațiunii Jupiter, la 30 de metri de plajă. Mera Onix este evadarea perfectă, un loc ce pare desprins din revistele de călătorii și în același timp accesibil celor care își doresc un all inclusive.

Copiii se pot distra într-o piscină special concepută pentru ei, cu o adâncime maximă de 50 cm.

 

Leave a Reply