BlogJucarii

Cadouri ideale de Moș Crăciun

Tuturor ne place să mergem la cumpărături pentru a îi surprinde pe cei dragi cu cele mai frumoase cadouri de Crăciun. Luna decembrie este întodeauna cea mai așteptată perioadă a anului, mai ales atunci când vorbim despre cei mici.

Dacă doriți să faceți câteva cumpărături de Crăciun devreme, dar copiii încă nu și-au scris listele de dorințe pentru Moș Crăciun, soluția este ușoară: alegeți câțiva jucării din lista noastră atent selecționată.

De la jucării imaginative care îi încurajează pe copiii tăi să se îndepărteze de ecranele lor și să se cufunde într-o lume nouă, magică, până la jucăriile clasice, am găsit toate jucăriile și jocurile pe care copilul tău le va îndrăgi.

Crăciunul comemorează nașterea lui Isus Hristos, sărbătorit pe 25 decembrie ca o sărbătoare religioasă și culturală pentru miliarde de oameni din întreaga lume. Ziua Crăciunului este o sărbătoare publică în multe dintre națiunile lumii, este sărbătorită religios de o majoritate a creștinilor, precum și din punct de vedere cultural de mulți necreștini, și face parte integrantă din sezonul de sărbători centrat în jurul său. Cei mai fericiți fiind cei mici care primesc în dar lucrurile pe care și le doresc.

Cu siguranță, ai observat că magazine sunt pline de hăinuțe pentru copii cu tematică specială de Crăciun. Sinceri să fim sunt absolut adorabile și te fac să intri mult mai repede în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Haideți să descoperim împreună cele mai deosebite caduri de Crăciun :

1.Jucărie muzicală cu lampă încoporată: 0 +

Atunci când vorbești despre un bebeluș trebuie să te gândești să-i oferi în dar un cadou care să-i placă, iar această jucărie muzicală de la Moonie este perfectă pentru cei mici, având o lampă încorporată, ce lumineazî în 7 culori diferite și reproduce 5 sunete naturale, calmante pentru cei mici: pântece, vânt, pârău de munte, valurile mării și ploaie.

De asemenea, jucaria poate fi folosită ca o lampă de veghe atunci când sunetul este oprit.

2. Premergător 2 in 1 – cărucior norișor cu blocuri din lemn: 1-2 ani

Acest model de antemergător din lemn conține o varietate de activități menite să ajute la dezvoltarea abilităților motorii ale copiilor. Cei mici nu vor avea timp de stat cu atâtea activități disponibile: plimbarea obiectelor pe șine sau pe culoare în zig-zag, forme colorate de introdus, roți interconectate de învârtit, oglinda în care sa ne vedem. Și ce este foarte interesant e faptul că spațiul interior poate fi folosit pentru a depozita alte jucrării.

Blocurile din lemn stimulează abilitățile motorii fine, creativitatea și imaginația. De asemenea, așa vor învăța formele, culorile și dimensiunile.

3. Bucătărie din lemn de la Little Dutch : 3 +

Copiilor le place să joace diferite roluri și scenarii, iar bucătăriile de joacă sunt ideale pentru jocul de rol, deoarece oferă copiilor posibilitatea de a imita situații cu care sunt familiarizați. Jocul de rol din bucătărie nu este doar o activitate distractivă pentru cei mici, ci ajută să de dezvolte prin joacă

Noi am găsim un model tare interesant de bucătărie de lemn de la Little Dutch  ce este foarte bine compartimentată cu un cuptor cu ușă, o poliță pentru depozitare, o chiuvetă cu robinet, un ceas și un aragaz cu două ochiuri. De asemenea, cei mici au la îndemână toate ustensilele necesare pentru a se apuca de gătit: tigăi, mănușă pentru cuptor și un set de recipiente pentru sare și piper.

4.Cort Boho cu saltea Seashell Beige: 4 +

Un alt cadou interesant pentru camera copilului este cortul. Locul ideal pentru cei mici, deoarece, aici se pot juca într-un spațiu care sa fie numai și numai al lor. Este o opțiune ideală atunci când vine vorba despre realizarea unei zone distractive, care îl face pe copil să descopere un nou spațiu ideal pentru joacă.Dă frau liber imaginației lor și lasă-i să se joace ore în sir în spațiul lor preferat.

5. Gobblet gobblers – joc de strategie: 5 +

Cu cât cresc cu atât îi poți implica activ în mai multe activități, iar jocurile de strategie sunt fix ceea ce au ei nevoie. Testează-le memoria și dorința de distracție cu acest joc de strategie – ce este foarte ușor de învățat și îi acaparează din prima. Cum se joacă? Foarte simplu, este suficient să aliniezi trei dintre piesele (Gobblers) cu aspect de personaje de desene animate și vei câștiga.

6. Joc de îndemânare și logică: 6+

Un alt joc interesant este acest set ce ajută la dezvoltarea îndemânării și a motricității fine. Pe măsură ce copilul crește ajunge să facă construcții din ce în ce mai ingenioase și interesante cu simpaticii omuleți colorați.De asemenea, acest set ajută la numărat, sortat și potrivit, iar asamblând și dezasamblând omuleții colorați cei mici își dezvoltă motricitatea fină.

7. Magna-Tiles Clear Colors, set magnetic 48 piese și mașinuță: 7-9 ani

Magna Tiles este un set format din piese magnetice de diferite dimensiuni și în diferite culori vii care pune mintea celor mici la contribuție.Te întrebi cum? Ei bine, această activitate le oferă copiilor nenumărate posibilități de a își dezvolta creativitatea și imaginația. Cei mici pot face diverse figurine geometice cu ajutorul acestor piese, de la căsuțe, turnuri până la prisme, triunghiuri, piramide și multe altele.

8.Set de construcție din lemn Pony : 7 +

Le place să construiască, iar acest set de construcție mecanică se adresează atât fetelor cât și băieților. Această activitate oferă o mulțime de posibilități nelimitate de construcție creativă, de la mașini până la case, roboți, ponei, unicorni etc. Și asta datorită cuburilor și osiilor perforate, diburilor și roțiilor incluse.

Imaginația, creativitatea, gândirea logică, independența, concentrarea și colaborarea sunt punctele cheie ale acestui set de construcție mecanică.

9. Mandala peisaj oriental: 7+

Un tablou vesel și colorat ce se adresează copiilor de peste 6 ani și până la 99 ani. Acest tablou de tip puzzle stimulează voința și îi ajută pe cei mici să deprindă răbdarea, îndemânarea și memoria vizuală. Iar atunci când inspirația capătă alte nuanțe, Mandala Orient îi ajută pentru că oferă culorile, formele și texturile pentru a inspira noi creații. De asemenea, foarte intersant este faptul că piesele sale pot fi combinate cu alte seturi de constructii, mașinuțe și spiriduși pentru a putea crea povești inedite.

 

10. Set magie: 8 +

Există copil căruia să nu-i placă magia? Pfaii, noi nu credem așa ceva! Chiar și noi suntem atrași de tot ceea ce înseamnă trucuri, dar ei. Acest set magic include 10 trucuri profesionale ușor de realizat de către micuții magicieni. În acest mod vor prinde curaj și vor deveni mai încrezători în propriile lor putero. De asemenea, își vor îmbunătăți mișcările fine în timp ce te vor suprinde pe tine cu numerele lor de magie. Hocus-Pocus!

 

Voi ce jocuri alegeți pentru cei mici?

Leave a Reply