BebelusiBlogCopiiFashion

Geci și salopete ideale pentru iarnă

Tu știai că cei mici pierd căldura corporală mai repede decât adulții? Dar tot ei pot genera, de asemenea, mai multă căldură corporală, deplasându-se și jucându-se. Lucru ce este foarte greu de gestionat dacă îi îmbrăcăm foarte gros. Aici ne referim strict la părinții care pun prea multe straturi pe sub geaca ori salopeta/combinezonul copilului.

De aceea, cele mai bune geci de iarnă pentru copii trebuie să fie călduroase, dar, de asemenea, ușoare și suficient de durabile pentru a rezista la o iarnă întreagă de joacă activă.

Se apropie iarna cu pași repezi și o să fie prezentă aici pentru 3 luni.În ultimii ani sezonul rece a fost blându cu noi, dar iarna poate fi grea și lungă. De aceea este foarte important să aveți cele mai bune geci și salopete de iarnă. 

Copiii vor să stea cât mai mult timp afară atunci când cade zăpada, îi bucură și este sănătos pentru ei. Singurul lucru de care trebuie să ne asigurăm este că sunt îmbrăcați bine, cu haine călduroase, respirabile și în care se pot mișca lejer.

Dacă animăluțele au o blană naturală, așa că sunt întotdeauna pregătiți pentru toamnă și iarnă. Noi, ființele umane, totuși, trebuie să ne strângem copiii pentru vremea rece. În acest articol, vom acoperi tipurile de geci și salopete de iarnă care există și vă vom ajuta să decideți care sunt alegerile potrivite pentru copilul tău.

Pentru a menține copiii (și părinții) fericiți în aceste luni lungi de iarnă, scopul este să ne îmbrăcăm bine atât pe noi cât și pe cei mici. Aici este valabil și atunci când alegem să ne bucurăm de o zi pe pârtiile de schi sau doar să construim un om de zăpadă prin parcurile din apropiere.

Pentru a găsi cele mai bune variante pentru copii, am cercetat cele mai bune haine de iarnă care să ofere căldură, rezistență la umezeală, durabilitate, confort și, pentru bebeluși și copii mici.Dar înainte să aducem în discuție gecile și cobinezoanele/salopetele pe care le-am găsit, vă invităm să descoperiți și accesoriile ideale pentru acest sezon friguros.

Primele două modele de geacă care ne-au atras atenția sunt realizate din material impermeabil – Mathilde Tech Blue Flowers pentru fete și 2.geacă de iarnă Wheat pentru băieți. Ambele modele sunt disponibile pe site-ul celor de la Adinish.Copilul tău va avea permanent corpul uscat și va avea parte constant de confort și de căldură cu aceste geci.

 

Un alt model care este pe lista noastră este această 3.geacă de iarnă Konges Slojd pe care o găsim pe site-ul celor de la mottom.

Acest model îi ajută pe cei mici să stea în siguranță la căldură și le oferă posibilitate de mișcare. De ce ne place? Pentru că are o rezistență impermeabilă de 10.000 mm, este rezistentă la vânt și oferă o respirabilitate ridicată, ceeea ce o face ideală pentru vremea răcoroasă.

 

Știai că gecile și combinezoanele cu umplutură de puf și pene de gâscă țin de cald? Dacă nu știai ai aflat acum! Mai departe vorbim despre două modele extrem de îndrăgite de către părinți, în special mămici – pentru că ele fac achizițiile. 4.Jacheta de iarnă reversibilă din pene și puf de gâscă de la Liewood este pe lista preferințelor noastre, dar și a altor mămici. Cu este acest model mai deosebit față de altele? Exact așa cum am scris și mai sus este reversibilă, ceea ce o face să fie purtabilă pe ambele părți.

Rămânem tot la puf și pene de gâscă și vă spunem că este nebunie mare în ultima perioadă cu aceste 5.combinezoane de la Columbia. Sunt extrem de comode și practice și oferă copilului protecția de care are nevoie. Cu o suprafața exterioară impermeabilă și o căptușeală fleece, clar cel mic stă la căldură.

Să nu uităm nici de 6.salopetele de la Disana care sunt în topul preferințelor an de an. Overall-ul cu mănuși și botoși din lână merinos fiartă pe care îl găsim la cei de la hip-hip este ideal pentru zilele geroase de iarnă. Bineînțeles că purtat cu straturile aferente pe dedesupt.Un alt avantaj al acestuia sunt dimensiunile disponibile, de la : 50/56 până la 89/104.

Trecem mai departe și ajungem la o altă 7.salopetă de iarnă Minymo pe care o găsim pe site-ul celor de la naturalcareshop.ro. Începe să se răcească de la o zi la alta din ce în ce mai mult, iar acest model de salopetă nu lasă vremea rea să le strice o zi de joacă celor mici. Un avantaj al acestei salopete este fatul că este realizată dintr-un material foarte rezistent care ajută la menținea căldurii corpului și reduce umezeala.

Cei mici se vor simți confortabil pe pârtie și nu vor suferi de frig pe toata perioada iernii cu ajutorul acestei 8.salopete Moncler. Acest model este fabricat dintr-un material rezistent la apă, super impermeabil și călduroas, este îmbrăcămintea ideală de iarnă pentru cei mici. Super respirabil, va menține copiii activi calzi și fericiți fără supraîncălzire.

O altă salopetă ideală pentru zilele de iarnă este acest model 9.3 in 1 scampsuit pe care îl găsim pe site-ul www.muddypuddles.com. Salopetă ce oferă protecție impermeabilă în întregime și călduroasă. Noi suntem de părere că este alegerea perfectă atunci când vorbim despre cei care iubesc activitățile sportive și nu numai.

 

Ultima salopetă pe care nu o putea rata să nu o punem pe lista noastră este 10.Overall-ul cu pene și puf natural de la Fluff pe care o găsim disponibilă pe site-ul www.galbenus.ro. Modelul ales are  umplutură de puf de gâscă ce ajută la păstrarea căldurii și confortului copilului atunci când temperaturile scad. Mai mult decât atât, acestea au fost testate până la -20° C.

 

Orice model ai alege din cele prezentate de noi, te asigurăm că vei face cea mai bună alegere atunci când vrei sa ai parte de distracție maximă în zăpadă, stând fără griji pentru confortul copilului tău.

Leave a Reply