Începând de astăzi am intrat în cea mai așteptată lună din an. De ce? Pentru că luna decembrie este plină de sărbătoare. Moș Nicolae și Moș Crăciun fiind cei mai buni prieteni ai copiilor pentru că ambii le oferă cadourile mult visate și dorite.

Dacă noi primeam de Moș Nicolae dulciuri și fructe, în prezent, cei mici sunt răsfățați cu daruri mult mai valoroase precum: jucării sau hăinuțe. Iar timpul începe să se scurgă tic-tac, tic-tac pentru că mai sunt doar câteva zile și trebuie să pregătim ghetuțele. Când vine? În fiecare an, în noaptea de 5 spre 6 decembrie, cei mici își lustruiesc ghetuțele și așteaptă cuminți sosirea moșului. Cei cuminți sunt răsplătiți cu jucării, dulciuri și multe alte cadouri. În schimb, copiii năzdrăvani găsesc în ghetele lor o nuielușă.

An de an vă prezentăm opțunile noastre de cadouri, dar ăn urmă cu doi am am povestit puțin despre istoria Sfântului Nicolae pe care vă sfătuim să o citiți pentru a descoperi mai multe detalii despre această frumoasă sărbătoare: Ce cadouri cumpărăm de Moș Nicolae

Acestea fiind spuse, haideți să vedem împreună lista noastră de cadouri selectate:

0-12 luni: Covor pentru bebeluși

Este perioada în care copilul începe încet încet să experinteze lucruri noi, inclusiv mersul. Motiv pentru care ne-am gândit că acest model de covor ar fi un cadou ideal pentru cei mici de care o să se bucure părinții. Pentru că da, noi ne bucurăm cel mai mult. 🙂

Acest model de covor are două fețe și le oferă un loc de joacă confortabil și moale pentru copilul nostru. Mai mult atât de atât, pe acest model de covoraș copilul învață să meargă și să-și antreneze echilibrul.

 

Și dacă tot am adus în discuția categoria de vârstă între 0 și 1 an, ne-am gândit că ar fi extrem de interesant să vă propunem ceva și pentru un nou-născut. Cutiile cadou de la Doodadoo sunt cu adevărat o binecuvântare pentru orice părinte și o adevărată sărbătoare pentru întreaga familie. De ce? Pentru că pachetul conține cam tot ce este necesar unui nou-născut: pachet museline, lănțisor suzetă, jucărie dentiție pisicuță/iepuraș, protecție suzetă, suzeta FRIGG.

Mai mult decât atât, brand-ul DooDaDoo are o imagine nouă, toate fotografiile de produse fiind realizate în studioul celor de la The Art Place. Studio despre care nu am povestit până acum, dar care, cu siguranță, merită atenția noastră în materialele ce urmează.

1-3 ani: Mașinuță ride-on

În căutarea noastră de cadouri am descoperit această mașinuță ride-on pe care o găsim pe site-ul celor de la Câte-n lună și-n stele. Mașinuța este foarte ușor manevrabilă și distractivă. De asemenea, mașinuța are volanul cu direcție funcțională reală, iar roțile mari acoperite cu cauciuc vor permite copilului să se deplaseze cu ușurință pe orice tip de teren.

 

12 luni – 5 ani: My First Safari animals: Colorazon

Așa cum îi spune și numele acesta este primul Safari al copilului tău. Practic, ei vor învăța să formeze animalele care trăiesc în junglă și în savană cu ajutorul celor 18 piese. Cum se formează animalele? Simplu, acestea se montează magnetic. Îl avem și noi și ne place tare mult așa că îl recomandăm cu drag.

12 luni – 5 ani: Turnul multifuncțional Leea: Leea Toys

Turnul multifuncțional Leea încurajează interațiunea dintre copii și părinți, asta datorită faptului că cei mici pot participa la activitățile care se desfășoară în bucătărie și nu numai. Cu ajutorul turnului de învățare cei mici pot ajunge la înălțimea blatului de bucătarie și pot participa la activitățile de gătit sau chiar la chiuveta din baie.

Știați că turnului de învățare poate fi setat astfel încât să se potrivească perfect dimensiunii și abilităților copilului.

2 ani: 10 cuburi de stivuit cu 4 figurine lemn

Cuburile de stivuire sunt extrem de intersante și atractive pentru cei mici. Acest model este foarte interesant pentru că în funcție de dimensiuni sau în functie de dorințele copilului, orice combinație este potrivită. Acest tip de jucărie antrenează coordinarea ochi-mână și îl va ajuta pe cel mic să învețe cifrele și dimensiunile diferitelor obiecte.

De la 3 ani în sus le puteți achiziționa aceast șevalet 2 in 1 de la Ikea.Când vorbim despre copilărie ne amintim cu siguranță că un perete era doar al nostru. :)) Acum, în prezent, dispunem de table magnetice de scris din lemn. Modelul selectat de noi conține are două fețe: una alba pe care poți pune hârtia specială pentru desenat și o față tip tablă unde poți scrie cu cretă.Șevalet care îi ajută să-și exploareze creativitatea ca un artist profesionist ce poate desena pe hârtie ori scrie pe tablă cu creta.Şevaletul se pliază şi este uşor de mutat pentru a suprinde imaginea preferată.

Este la mare căutare atât în rândul copiilor cât și în rândul părinților. Setul ales de noi este format din 100 de piese magnetice transparente fiind ideale pentru utilizarea de către mai mulți copii, acasă sau în gradinite oferindu-le acestora nenumarate posibilități de a își dezvolta creativitatea și imaginația.

3-7 ani:Primul meu proiector Primary Science

Cei mici sunt atrași de tot ceea ce înseamnă sistemul planetar și solar. Micii astronomi vor putea explora de timpuriu fascinanta știință a spațiului cosmic, cu ajutorul acestui minunat proiector, care va proiecta imagini ale stelelor, planetelor și altor corpuri cerești, pe orice suprafață.

 

6 ani:  Hape Puzzle sistemul solar

Descoperă sistemul solar cu ajutorul acestui puzzle. Acesta conține piese din lemn masiv, un soare LED strălucitor și un afiș cu toate numele planetelor. De asemenea, trebuie să vă spunem că acesta include 100 de bucăți de carton, 8 planete din lemn, 1 soare strălucitor cu LED-uri și un poster cu două fete cu toate informațiile necesare despre sistemul solar.

6 ani +:Joc de îndemânare, Janod, Waterlily

Am găsit un joc extrem de interactiv în căutările noastre – Janod, Waterlily. Practic fiecare jucător alege și așează un animal sau o insectă pe nufar, fără ca acesta să se încline! Atentie, pentru a câștiga jocul trebuie să ai indemanare și o strategie pentru a supraviețui pe acest lac.

Interesant este faptul că acest joc dezvoltă dexteritatea și concentrarea copiilor și este compus dintr-o tablă de joc din lemn, deasupra căreia se afla nufărul.

7 ani +: Quadrillion

Ce este practic Quadrallion? Ei bine, este o tablă formată din 4 părți ce pot fi combinate în diverse forme în functie de provocarea pe care o alege copilul. Apoi jucătorii vor fi nevoiți să completeze spațiile rămase libere cu piesele de puzzle formate din biluțele unite in diverse forme.

8-12 ani: Set laborator de chimie Buki Scienes

Cui nu-i plac experimentele? Sincer, noi n-am crede că există copil care să nu fie atras de tot ceea ce înseamnă experimente. Așa că acest set laborator ce conține nici mai mult nici mai puțin de 200 de experimente este ideal pentru a fi oferint în dar de Moș Nicolae.

Voi ce cadouri pregătiți pentru cei mici?

 

Leave a Reply