Singurul scop al unei perechi de papuci este să protejeze picioarele mici ale copiilor mici de suprafețele aspre, în special în interior atunci când vorbim despre anotimpul rece. Dacă este cald, lăsați copilul să meargă desculț în interior și chiar în aer liber, pe suprafețe sigure. Mersul desculț ajută foarte mult, mai ales dacă vorbim despre cei mici care se confruntă cu platfusul.

Conform studiilor și a specialiștilor, copiii mici ar trebui să poarte pantofi în timp ce sunt afară pentru a-și proteja picioarele, dar este de preferat să meargă desculți în interior. Acest lucru poate fi foarte benefic pentru ei.

De fapt, copiii mici ar trebui să fie desculți cât mai mult posibil, lucru care ajută la îmbunătățirea coordonării și propriocepția (conștientizarea poziției lor în raport cu spațiul din jurul lor). Dar, cu toate acestea, atunci când vorbim despre perioadele reci din an sau despre mersul la grădiniță, trebuie să ținem cont că este extrem de important să protejezi picioarele celor mici.

Din punctul nostru de vedere și încălțămintea de interior joacă un rol extrem de important, iar pentru astea ne-am gândit că ar fi indicat să ne orientăm către ceva comod și călduros ( dacă vorbim despre sezonul rece în care tocmai ce am intrat ).

Ce modele de încățăminte am ales noi pentru interior? Haideți să vedem împreună:

Acest model de 1.botoși din lână merinos de la Mikk-Line extrem de călduroși datorită lânei merinos din care sunt realizați, de asemenea aceștia sunt moi la atingere și nu zgârie. Spunem acest lucru pentru că atunci când vorbim despre lână ne gândim automat la un produs greu de purtat.  Un alt aspect foarte important este brand-ul Mikk-Line care produce produse certificate OEKO-TEX. Lucru care ne demonstrează faptul că nicio substanță toxică nu a fost folosită în producția acestui tip de produs.

Un alt model de încățăminte de casă care ne-a atras atenția a fost această pereche de 2.papuci din lână 100% ideali atât pentru casă cât și pentru grădiniță.Nouă ne plac pentru că lâna lasă pielea să respire, asigurând în același timp și confortul termic de care are copilul nevoie, pe perioada iernii.

De asemenea, brandul care îî produce, Melton, acordă o atenţie deosebită mediului înconjurător, majoritatea produselor fiind realizate din materiale naturale, precum: bambus, bumbac, lâna şi pielea.

Și cei de la Hip-Hip ne oferă o întreagă varietate de încălțăminte pentru interior din care putem alege fix ceea ce vă place. Pentru a fi mai ușor și pentru voi, ne-am gândit să selectăm două modele: 3.Pets Dark Blue pentru băieți și 4.Pets Yellow pentru fetițe.  Ambele modele sunt realizate din lână fiartă cu talpă antiderapantă din lână împâslită și latex. Interesant este faptul că aceștia pot fi purtați direct pe piciorul gol pentru că vor ține de cald și nu vor supraîncălzi talpa piciorului.

Trecem mai departe și ajungem pe site-ul celor de la Ovin Shop care ne pun la dispoziție modele interesante de papuci de casă realizați din cea mai bună lână de oaie Merino din pâslă sunt cei mai buni papuci pentru cei mici. 5.Modelul de papuci “bufnița” sunt super ușori fiind realizați din mai bună lână de oaie Merino din pâslă. Lână de oaie naturală antibacteriană și anti-alergenică Merino va menține picioarele mici ale copiilor calde și, deoarece lâna absoarbe și excesul de umiditate, care apoi se evaporă, chiar dacă picioarele copiilor tăi transpiră, se vor simți în continuare confortabil.

Și bebelușii au nevoie de încălțăminte de interior adecvată, nu? Motiv pentru care ne-am gândit că acest model de 6.papuci Little Polar Bear realizați din lână fiartă, izolează foarte bine și ajută la reglarea temperaturii și a umidității.

Bineînțeles că am ales un model și pentru copii: 7.Jungle Kings, papucii aceștiade interior călduroși, moi și flexibili, din lână fiartă, izolează foarte bine si ajută la reglarea temperaturii și a umidității.De asemenea, ca și în cazul modelului pentru bebeluși, talpa este moale fiind realizată din cauciuc natural cu tălpic interior din lână fiartă.

O altă pereche de 8.pantofi de interior cu velcro pentru copii, din bumbac, unisex, Chris, Light grey, Wheat realizați din fetru cu închidere velcro, confortabili, prevăzuți cu un detaliu din piele întoarsă în zona călcâiului.Un alt avantaj al acestui model este faptul că sunt extrem de ușor de încălțat, având o singură închidere velcro la glezna și nu alunecă din picioare.

 

 

De pe site-ul epantofi.ro am găsit două modele care ne-au plăcut: 9.Papuci de casă superfit blue pentru băieți și 10.papuci de casă superfit lila pentru fete. Ca și în cazul modelelor prezentate mai sus și aceste sunt ideale pentru a fi folosite atât pentru joaca prin casă, la creșă, grădiniță și a orice activitate care are loc în interior.

Tu ce model de încălțăminte pentru interior ai ales pentru copilul tău?

 

Leave a Reply