O lampă de veghe poate oferi copilului dumneavoastră un sentiment de siguranță și confort în timp ce se îndreaptă spre țara viselor. Indiferent dacă doriți să vă relaxați copilul în timp ce începe să moțăie, ori să stabiliți o rutină de culcare sau să atenuați temerile întuneric, există o mulțime de lămpi de veghe disponibile care pot face asta.

Ora 21:00 a venit, ora de somn a marea majoritate a copiilor, iar asta îi face pe părinți să se teamă de această etapă. De ce? Pentru că cei mici nu vor să adoarmă atât de rapid precum ne dorim noi, iar asta le poate da mari bătăi de cap părințiilor.Ora de culcare. Sună simplu – și poate fi mai ușor, cu lampa de veghe potrivită pentru micuțul tău. Despre articolele esențiale pentru un somn odihnitor am mai discutat și vă invităm de redescoperiți materialul nostru pentru că este extrem de interesant.

Somnul este la fel de important pentru copilul tău ca și mâncarea. De aceia, există o mulțime de articole care te pot ajuta să-i oferi copilului tău un somn odhnitor și liniștit. Ca de lampile de veghe, care rămân și cele mai comune și cool articole, deoarece ajută la asigurarea unui calm continuu pe tot parcursul nopții.

Mai mult decât atât, medicii sugerează că luminile de noapte pot stimula dezvoltarea creierului unui copil, fapt pentru care Asociația Americană de Optometrie recomandă părinților să lase o lumină de veghe aprinsă în camera copilului pentru a ajuta la stimularea dezvoltării vizuale, în special de la naștere până la vârsta de patru luni. De asemenea, este util să știm că adesea, între 2-4 ani, unii copii își dezvoltă frica de întuneric. S-a dovedit că a avea o lumină de veghe în camera lor îi ajută să se simtă mai în siguranță, făcându-le în cele din urmă mai ușor modul de somn.

Pe lângă dezvoltarea vederii, luminile de noapte sunt practice pentru a menține lumina scăzută în timpul hrănirii pe timp de noapte și al schimbării scutecelor.

Rotunde, pătrare, în forme care de care mai deosebite, alege și tu să-i oferi copilului tău un prieten de care se poate bucura pentru a putea dormi.

Ai nevoie de o lampă de veghe potrivită pentru copii pentru a ilumina întunericul?

Dacă da, atunci vă recomandăm o lampă de veghe de la Liewood care este foarte utilă încă de la naștere, pentru mesele și schimbările de scutec din timpul nopții.Acest model este fabricat din silicon moale și plăcut la atingere, astfel copiii o vor îndrăgi și își vor dori să o aibă cu ei peste tot.

Lampa de veghe Winston, sub formă de animaluțe, iepuraș sau ursuleț, va fi un decor frumos în camera copiilor, lumina ei calda va oferi acestora confort pe timpul nopții, iar designul ei aparte se va încadra perfect în orice cameră de copil. De asemenea, interesant la ea este faptul că se încarcă prin cablu cu USB și se poate folosi cu sau fără cablul de încărcare conectat.

Un alt brand care ne-a atras atenția și care are două modele intersante: lemon sau norișor.

Ce ne place la acest model? Vă spunem imediat! În primul rând faptul că dispune de 3 intensități de lumină și o setare pentru oprire automată la 1 ora.În al doilea rând, lampa de veghe va fi un decor frumos în camera copiilor, iar lumina ei caldă va oferi acestora confort pe timpul noptii. Mai mult decât atât, ca și în cazul modelului anterior, lampa se incarca prin cablu cu USB, și se poate folosi și fără cablu datorită bateriei reîncarcabile.

Și Pellianni – brand suedez ce produce produse durabile, organice, certificate GOTS, ecologice,  ne oferă modele interesante biodegradabile, vegane, fabricate din lemn și hârtie FSC, ne oferă lămpi de veghe ideale pentru decorarea camerei copilului. Rachetă, vulpiță, city star roz sau city star blue, care este preferata ta?

 

O altă lampă de veghe care ne-a atras nouă atenția este….iepurașul Joseph. Micuț și tare simpatic, Joseph ajunge să vegheze asupra viselor copiilor în timp ce luminează camera cu o lumina caldă și liniștitoare. De asemenea, acesta este ideal atât pentru etapa de citire a unei povești (având și un cadru mai luminos), cât și pentru a crea o atmosferă liniștitoare cu lumina de veghe pe timpul nopții.Un alt lucru interesant pe care trebuie să-l știți este faptul că Joseph își poate roti capul stânga-dreapta.

Tot atât de simpatică este și lampa de veghe Goose care va fi un accesoriu cool în camera copiilor, iar lumina ei caldă va oferi acestora confort pe timpul nopții.

Fabricată din silicon, este moale și placută la atingere și are 2 nuanțe de lumină albă, caldă și rece. Practic, doar cu o simpla atingere pe corpul gâsculiței, lumina se poate schimba.De asemenea, extrem de interesant este și faptul că lampa are o setare pentru oprire automată la 30 de minute sau la 60 de minute.

Tu ce lampă de veghe ai ales pentru copilul tău?

Leave a Reply