Sfârșitul acestei săptămâni vine cu o sărbătoare atât de îndrăgită de către cei mici. Despre ce anume este vorba? Pe data de 31 octombrie sărbătorim Halloween- ul: o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de foarte multe popoare din întreaga lume, inclusiv de noi.

Halloween este una dintre cele mai vechi sãrbãtori încã pãstrate unde milioane de oameni celebreazã această sărbătoare cu costume, trick-or-treat sau petreceri tematice, fãrã sã aibã cunoştinţe despre originile şi istoria fascinantã a acestui rit asociat cu apariţii fantomatice şi superstiţii de tot soiul.

Numele său provinde din limba engleză – All Hallows’ Even, numele sărbătorii creștine a tuturor sfinților.Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat care reprezintă Lanterna lui Jack. Cu ocazia acestei sărbători copiii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje și colindă pe la case întrebând „Trick or Treat?” (Păcăleală sau dulciuri?), ca o amenințare că dacă nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsă. În alte țări Halloween este serbat prin parade și carnavaluri.

Pentru că vorbim despre această sărbătoare ați ajuns la locul potrivit pentru cea mai mare și cool selecție de costume de Halloween pentru copii! Pe baza celor mai populare și unice costume de Halloween pentru copii, selecția o să fie la fel de apreciată ca în fiecare an, ultimul material dedicat aceste sărbători fiind:“Febra ” Halloween – ținute chic pentru această sărbătoare.🙂

1.Zara Kids

An de an cei de la Zara Kids lansează câte o colecție dedicată Halloween-ului. Cum era de așteptat, nici în anul 2021 nu s-au lăsat mai prejos și au lansat Zara Halloween – o colecție ce se axează foarte mult, în acest an, pe super eroi, scheleți și cum era de așteptat pe dovleci. Ce ne place cel mai mult este faptul că în colecția lor au adăugat și pijamalele, dar nu orice fel de pijamale, ci unele care devin fluorescente  la întuneric.

 

Continuăm cu cei de la 2.H&M care lansează și ei an de an noi colecții speciale de Halloween. Ce găsim la ei? Costume care de care mai cute, ca de exemplu: costum de supererou, costum de regină de cupă și dferite costume fantezie, dar și accesorii precum: peruci, pantofi sport, mănuși etc.

Un alt site de unde se pot achiziționa ținute de Halloween este 3.C&A. Ca și în cazul celorlalte brand-uri propuse mai sus, C&A are o colecție dedicată acestei sărbători.Interesant este faptul că o mare majoritate a produselor din colecție pot fi îmbrăcate și cu altă ocazie, mai ales puloverele.Mai mult decât atât, din experință îți spunem că cei de la C&A folosesc materiale de cea mai bună calitate pentru hăinuțele copiilor.

 

Trecem mai departe și vă spunem că am descoperit câteva produse dedicate Halloween-ului de la 4.Next.Sărbătorește Halloween-ul în stil cu această colecție ”înspăimântătoare” de la Next! De la decorațiuni fantomatice pentru casă, autocolante pentru fereastră, stilouri cu ștampilă, până la ținute moderne și înfricoșătore, suntem siguri că veți îndrăgi această nouă gamă a lor.

5.Helium King ne oferă pe lângă costumele extrem de interesante și toate decorațiunile de halloween, de care avem nevoie.Vă pregătiți copilul de petrecere? Atunci, amnimerit fix pe site-ul pe care trebuie. Orice costum ai alege de la Helium King pentru el, îți garantăm că va fi sufletul petrecerii. Mai mult decât atât, marea majortate a costumelor disponibile pe site sunt potrivite atât pentru petrecerea de Halloween cât și pentru carnaval sau alte evenimente.

 

Cei mai mici vor simți teroarea și distracția în noaptea ororilor, cu aceste originale costume de Halloween pentru copii de la 6.Funidelia! Nouă ne plac pentru că sunt deosebite, dar și pentru faptul că aici chiar găsești ce costum îți dorești în funcție de tematică:costume Harry Potter, costume vampiri, costum de lup, costume dovleac etc.Practic, vei găsi toate modelele pe care ți le poți imagina, iar cei mici se vor distra de minune.

 

Copiii adora orice ocazie la care au sansa de a se costuma în personajele lor favorite din desenele animate sau cărțile de povesti pe care le citesc, iar 7.Fabrica de Magie ne pune la dispoziție cele mai trăsnite de costume de Halloween. Cu siguranță decorul este stabilit deja, dar costumul urmează să fie achiziționat, așa că îți recomandăm să arunci o privire și pe site-ul celor de la Fabrica de Magie.

 

 

 

Alte costume interesante am descoperit pe site-ul celor de la 8.Nichiduta de unde putem achiziționa: costume de elf, de prințese, vrajitori, magicieni, buburuze, constructori, polițiști și multe altele. De regulă, aceste costume trebuie să fie cât mai infiorătoare, însă celor mici le place să se deghizeze în personaje care le fac plăcere și nu-i sperie.

Pe că ne sunt extrem de dragi nouă și bănuim că și vouă, ne-am gândit să căutăm și costumașe simpatice pentru bebeluși și așa am dat peste 9.Carnaval Fiesta.În ce vrei să-ți deghizezi bebelușul? Mumie, monstruleț, dragon, bufniță sunt doar câteva dintre costumele disponibile pentru bebeluși.

Hocus Pocus! Și am ajuns la un ultim brand pe care l-am descoperit și care ne-a atras toată atenția 10. Funny Party Shop. Orice model de costum ai lua de el ei, îți garantăm că cel mic nu trece neobservat la petrecere.Fantomă, dovlecică, păianjen, liliac, mumie, tu ce alegi?

.

Tu cum îți îmbraci copilul de Halloween?

Leave a Reply