Când ieșiți afară, indiferent dacă aveți de gând să vă jucați sau doar să vă plimbați, aveți nevoie de perechea potrivită de încălțăminte. Vrei să-i păstrezi picioarele calde și uscate. Atunci este clar că trebuie să optați pentru o pereche de cizme adecvate.

Încălțămintea obișnuită nu o să funcționeze, deoarece nu este realizată pentru mersul pe vreme rece.Hidroizolarea și căldura sunt, desigur, extrem de esențiale, dar încălțămintea pe care o vor purta pe timp de vreme rece ar fi indicat să fie și antiderapantă.

De asemenea, este rezonabil să luați în considerare și cât de ușoare sunt ghetuțele. Într-o zi obișnuită vei avea diferite excursii mici de făcut, prin parc sau doar la o plimbare obișuită, de exemplu, așa că s-ar putea să doriți ceva confortabil și călduros.

Vremea rece este deja aici, ceea ce înseamnă că este timpul să pregătiți echipamentul pentru ceea ce urmează.

Pentru mulți părinți, unul dintre cele mai dificile articole de cumpărat sunt cizmele pentru copii, deoarece poate fi dificil să știți ce stil și ce brand o să vă ofere cu adevărat funcționalitățile pe care de doriți. 

Din punctul nostru de vedere, caracteristicile cheie ale performanței includ produse impermeabile și rezistente la vânt, izolație cu temperatură nominală și talpă de cauciuc durabilă. În plus, să nu uităm de estetică. Multe mărci produc perechi drăguțe și confortabile, cu detalii distractive, cum ar fi imprimeuri, șireturi colorate și accente de blană artificială.

În altă ordine de idei, trebuie să vă gândiți că picioarele copiilor, desigur, cresc foarte repede.Riscul de îngheț a picioarelor este destul de mare pe perioada iernii, iar noi nu ne dorim ca cei mici să răcească.

Acestea fiind spuse, haideți să vedeți împreună selecția noastră de încălțăminte:

Primul brand care ne-a atras atenția este Bisgaard – brand ce a fost fondat în Danemarca în anul 2005 de Marianne și Henrik Bisgaard. Iar noi ne-am oprit la acest model de 1.ghete pe care le găsim pe site-ul celor de la hiphip.ro .De ce acest model? Pentru că le place să combine mentalitatea scandinavă cu abilitățile lor de a realiza încălțăminte modernă. De la început, materialele naturale și durabile au fost avantajele brand-ului indiferent de modelul de ghete ales. Mai mult decât atât, faptul că lâna din interior este naturală nu ne face decât să ne placă și mai mult Bisgaard.

Despre încălțămintea celor de la Ecco am mai discutat în materialul despre încălțămintea perfectă pentru iarnă, iar acum avem, din nou, ocazia să vorbim despre ghetele ideale pentru o iarnă geroasă.

De data aceasta ne-am oprit la un model realizat din piele naturală netedă prelucrată în propriile lor tăbăcării. Un alt avantaj al acestora este faptul că au un
design modern, cu o talpă supradimensionata cu greutate scazută, dar și branțul detașabil care oferă un plus de confort păstrând piciorul uscat.Pentru fete am ales varianta 2.SP1 Lite Infant Purple/Gravity iar pentru băieți 3.Ghete sport ECCO SP.1 Lite Infant Blue / Night Sky

Mergem mai departe și ajungem la alt brand pe care l-am descoperit în urmă cu ceva timp și care ne-a impresionat de fiecare dată – Froddo. Toate produsele lor sunt extrem de flexibile, oferind astfel și o mobilitate mare a piciorului.

Pe lângă faptul că este unul dintre brand-urile recomandate pentru primii pași, acesta are grijă ca încălțămintea pe care o produce să poate fi adaptată oricărui tip de picior.Iar cizmele pe care le-am selectat noi sunt realizate din piele moale, talpă flexibilă, exterior impermeabil și interior căptușit cu lână naturală. Pentru fetițe am ales 4.cizmele impermeabile din piele şi material textil căptuşite cu lână naturală şi talpă flexibilă Froddo Purple, iar pentru băieți 5.cizmele impermeabile din piele cu velcro căptuşite cu lână naturală şi talpă flexibilă Froddo Dark Denim

 

Continuăm seria ghetuțelor și ajungem la modelul 6.Beetle de la Tikki.ro care ne oferă flexibilitate, o formă anatomică și talpă stilizată.Cizmele pentru copii Beetle sunt gândite atât pentru confort cât și pentru sănătate. Prin introducerea tălpilor din cauciuc natural, bumbac organic călduros la interior și piele sintetică impermeabilă la exterior ( pentru a rezista cu stoicism plimbărilor prin ploaie și zăpadă), acest model ajunge să fie extrem de apeciat de către cei mici și cei mari.

 

Dar despre cele mai cunoscute cizme ce părere aveți? Este vorba despre celebrele UGG care oferă un confort sporit indiferent de cât de frig este afară. Ușoare și extrem de călduroase, aceasta este descrierea lor simplă și concisă. Toate modelele UGG sunt realizate la cel mai înalt standard de calitate având și folosind doar materiale atent selecționate. Pe site-ul celor de la bigstep.ro găsim un model de 7.cizme UGG pentru fete de culoare gri.

 

Și pentru că iarna ne bate la ușă, iar dorința noastră de a merge la munte este una foarte mare, ne-am gândit că această pereche de 8.ghete de munte este ideală pentru ceea ce urmează. Modelul acesta are o combinație de culori ideală pentru orice ținută, mai mult decât atât închiderea prin intermediul șireturilor ajustabile și al unui fermoar în lateral, le face să fie foarte ușor de încălțat.

 

Tot pentru zăpadă sunt și ghetele de la Geox.Încălțăminte impermeabilă din piele naturală de calitate superioară, căptușite la interior cu lână naturală ce asigură confortul termic al micuţilor atât în zilele friguroase de toamnă cât şi iarna.Mai mult decât atât, talpa din cauciuc termoplastic este foarte flexibilă şi antiderapantă, oferind suport în timpul mersului. Acest model fiind recomandat și pentru primii pași.Pentru băieți am ales 9.Geox Omar Yellow Blu, iar pentru fete am ales 10.Geox Omar Smoke Grey.

 

Nu uitați că cel mai bun tip de încălțăminte de purtat în anotimpul rece ar trebui să țină de cald. Mai mult decât atât, nu faceți compromisuri cu privire la calitatea cizmelor/ghetelor din cauza prețului. Este mai bine să luați în considerare elementele cheie:căldura și confortul pe care îl oferă încălțămintea

 

Tu ce cizmulițe preferi pentru copilul tău?

Leave a Reply