Începem acest material prin a vă spune că suntem absolut încântați de un brand de jucării pentru copii, pe care l-am descoperit în urmă cu ceva timp, numit Maileg. 

Cine este mai exact acest brand? Vă spunem noi, Maileg este o companie daneză, cu cele mai simpatice și mai bine realizate jucării pentru cei mici, dar și pentru noi. Fie vorba între noi atunci când îi descoperi pe simpatici șoricei, te vei îndrăgosti de ei. Să nu ne spui că nu te-am avertizat. 🙂

Atenția la detalii este uimitoare și atât de adorabilă încât tuturor le face plăcere să-i aibă alături. Mai mult decât atât, aceste jucării sunt perfecte pentru fiecare vârstă, atât pentru fete, cât și pentru băieți. 

Pe lângă faptul că sunt extrem de interesante aceste jucării sunt realizate folosind materiale naturale precum bumbac, in, lână, lemn și metal. Brandul nu folosește plastic, cu excepția umpluturii din poliester pentru jucăriile umplute. Fiecare jucărie este realizată manual sau cel puțin finisată manual. Lucru care duce de cele mai multe ori la mici diferențe între o jucărie și alta. La ce ne referim mai exact?Uneori, o ureche poate fi ușor mai mică decât cealaltă sau un picior poate înclina puțin mai la stânga sau mai la dreapta. Acest aspect poate fi un defect sau nu în mintea noastră, dar fac ca fiecare jucărie să fie unică.

Maileg s-a lansat cu o gamă minunată de haine, accesorii și o selecție largă de șoricei în diferite dimensiuni, inclusiv bebeluși, frate / soră și mamă / tată.

Așa cum bine știm, șoarecii își fac casele din resurse pe care le-ar fi găsit în lumea reală, de unde paturile de cutii de chibrituri, cutii de trabucuri, cutii de pantofi și valize mici din tablă. Iar Maileg a decis să-i realizeze în jurul personajelor familiei. Există mama și tata, mire și mireasă, bunica și bunicul, soră mai mare, sora mică, fratele mai mare, fratele mai mic, gemeni, tripleți, șoarecii veri și mulți alți membri ai familiei.Toți sunt doar o mare familie fericită!

Fiecare șoarece vine ambalat într-un mod deosebit. Unii șoareci vin în valize mici de tablă, în cutii de chibrituri, în cutii de trabucuri sau vânduți individual, fără cutie deloc. În funcție de setul pe care îl primiți, acestea pot veni sau nu cu un pat mic de chibrit care să conțină saltea, pătură și pernă.

Mai mult decât atât, fiecare familie își dorește o casă, corect? Răspunsul este da! Așa și micuța familie de șoricei. Maileg ne pune la dispoziție o căsuță de păpuși de dimensiuni mari din lemn exclusivistă perfectă pentru șoriceii și iepurașii Maileg. Un alt aspect interesant este faptul că aceasta se poate personaliza cu mobilierul vostru preferat Maileg.

Despre căsuța despre păpuși am mai discutat atunci când am vorbim despre cadouri.Nouă ne place atât de mult încât nu puteam să nu o adăugăm pe lista noastră de daruri. Cui se adresează? Atât fetițelor cât și băiețeilor exact așa cum sunt și jucăriile Maileg! De ce ne place? Pentru că o poți personaliza cu ce tip de mobilier vrei. Ea vine simplă, fără mobilier și păpuși.

Interesant este faptul că acești șoricei de la Maileg pot fi oferiți în dar încă din prima zi de viață a copilului și până la o vârstă înaintată. De ce? Pentru că nu există o limită de a îi avea și a vă juca cu ei. Mai mult decât atât aceștia se vor încadra perfect în orice camera de copil, datorită designul scandinav și a culorilor neutre pe care le folosesc pentru realizarea acestor jucării textile.

Amintirile sunt făcute prin bucuriile simple ale copiilor, dându-le viață imaginației. Cele mai bune povești sunt poveștile lor. Credem în inspirația copiilor și a tuturor celor din viața lor care îți doresc să le realizeze o lume frumoasă printr-un joc imaginativ inocent. Joc care conectează și creează ceva nou, iar șoriceii de la Maileg sunt cei care rezistă de-a lungul generațiilor și îi aduce pe toți împreună.

Așa cum am spus înainte, atenția la detalii este incredibilă. Indiferent dacă merg într-o excursie proprie sau stau doar în căsuța proprie, șoriceii Maileg sunt întotdeauna gata de distracție. Le place să întâlnească noi prieteni și să asculte povești. 

Șoarecii vin în diferite ținute în culori încântătoare. Le place să se joace alături de alții și își imaginează noi aventuri de explorat. Le place să descopere noi călătorii și să prevadă toate posibilitățile care le stau în față.

Există o mulțime de stiluri diferite de șoareci din care să alegeți. Alegeți dintre zâne, super șoareci, balerine, bebeluși și multe altele! Asociați șoriceii preferați cu diferiți prieteni Maileg pentru a vă crea propriul univers! Adăugați orice mobilier mobil sau alte accesorii distractive pentru a vă face scenele și mai interesante și creative.

Jucăriile textile Maileg sunt interfața interesantă a imaginației copilăriei. Vouă vă plac acești șoricei?

 

Leave a Reply

Scroll Up