Camera copilului poate fi la fel de organizată precum restul locuinței, poate chiar mai interesantă și mai frumoasă.De la haine până la cărți, o cameră pentru copii poate să devină ușor dezorganizată și dezordonată. Există atât de multe lucruri de urmărit și de stocat. Iar atunci când ești foarte ocupat, organizarea camerei pentru devine neglijată. Motiv pentru este bine să apelezi la articole care să te ajute, vei economisi astfel destul de mult timp.

Despre amanajarea camerei copilului, noi am mai discutat într-un material anterior dedicat amenajării camerei copilului în stilul Montessori.Cameră care este de obicei realizată în culori neutre, vopsită în alb sau în tonuri cât mai naturale. Aceste nuanțe promovează un sentiment de calm, permițând obiectelor vibrante precum jucăriile, fotografiile și lucrările de artă să atragă atenția bebelușului/copilului. De asemenea, iluminatul trebuie să fie moale și cald, cu o strălucire minimă.

Primul pas este, de asemenea, cel mai evident atunci când îți dorești o organizare ca la carte. Înainte de a începe să organizați totul, aruncați toate jucăriile sparte, și hainele pe care nu le mai îmbracă. După ce ”eliberați” dormitorul de toate cele nefolositoare, trebuie să vă gândiți la un organizator pentru jucării.Astfel organizarea jucăriilor devine mai distractivă și mai ușoara de acum încolo! Folosește un organizator pentru jucării pentru a crea un colț magic în camera copilului.

După ce am ales organizatorul dorit pentru un colț magic a venit timpul să optăm pentru un baldachin din muselină dublă din bumbac organic precum cele de la Nobodinoz, pe care îl găsim în mai multe variante de culori: amour gold stella, gold stella white, dream pink, toffee, eden green, honey sweet dots sau blossom.Tu ce model alegi pentru camera copilului tău?

Iar pentru un plus de confort puteți opta pentru un beanbag ori perne decorative. Aceste accesorii minuate vor aduce un plus de stil și eleganță spațiului de joacă a copilului.Cui nu i-ar plăcea să se joace într-un spațiu ”pufos” ?

Adăugați puțină căldura camerei copiilor cu covor care să anime atmosfera! Covorul va conferi personalitate unui decor simplu, iar suprafața sa moale îi va invita pe copii să se joace pe el cu picioarele goale.

O altă decorațiune interesantă pentru camera copilului este cortul. Locul ideal pentru bebeluși și copii, deoarece, aici, cei mici se pot juca în interior, într-un spațiu care sa fie numai și numai al lor. Este o opțiune ideală atunci când vine vorba despre realizarea unei zone distractive, care îl face pe copil să descopere un nou spațiu ideal pentru joacă.Dă frau liber imaginației lor și lasă-i să se joace ore în sir în colțul lor preferat de la Nobodinoz – unde se pot ascunde, juca, citi sau chiar odihni.Night blue, eden green, sienna brown, dolce vita pink, gold stella natural sau yellow.
Iar pentru o pată de culoare poți opta pentru folosirea tapetului. Din punctul nostru de vedere este o modalitate ușoară și simplă de a trasnforma orice cameră. Mai mult decât atât, este cel mai simplu mod de a oferi camerei copilului un alt vibe și o pată de culoare.Indiferent de opțiunea pe care o alegi, lasă imaginația să se dezlănțuie cu unul dintre aceste modele de tapet ideale pentru dormitorul celor mici.
La fel de cool și de nelipsite sunt lămpile de veghe care animă încăperea și veghează asupra viselor copiilor în timp ce lumineaza camera cu o lumină caldă și linistitoare. Mai mult decțt atât, lămpile de veghe sunt ideale pentru rutina de culcare a copilului și pentru etapa de citire a unei povești.
Bineînțeles că pentru amenajarea unei camere ai nevoie și de perdele, ghirlande cu zmeie din bumbac ori alte decorațiuni care să anime camera, precum: trenulețul pentru ocazii speciale, valize de diferite dimensiuni ori obiecte decorative precum: nor alb cu steluțe aurii sau nor albastru cu steluțe aurii și lună,

Tu cum alegi să decorezi camera copilului?

Leave a Reply

Scroll Up