Vremea ploiasă și-a făcut deja simțită prezența! Toamna și-a intrat în drepturi ușor, ușor, iar noi trebuie să ne pregătim hainele impermeabile pentru că distracția este în toi!

Când spui toamnă te gândești inevitabil la zile ploioase, nu-i așa? Dar asta nu înseamnă că nu poți să ieși afară cu copilul tău, din contră cei mici au nevoie de aer curat, iar bălțile lăsate de ploaie nu vor face altceva decât să-i amuze copios pe cei mici.

Asta inseamnă că indiferent dacă sare în bălți sau doar se plimbă prin parc, ținuta purtată trebuie să fie un adecvată vremii de afară, motiv pentru care ne-am gândit să trecem în revistă articolele must have ale toamnei.

Despre cum ne îmbrăcăm copilul când afară plouă am mai discutat, dar azi am revenit cu câteva propuneri noi care să vă scoată din impas.

Pentru zilele mohorâte și ploioase, alege 1.salopeta iELM care este impermeabilă și călduroasă! Ți-am mai povestit și noi despre ei, dar cu siguranță ai auzit și tu de salopetele lor. Salopetele sunt realizate din material softshell rezistent la apă și la vânt. De ce îi amintim și în acest material? În primul rând pentru că ne plac produsele lor și în al doilea rând pentru că materialele folosite nu sunt tratate cu substanțe chimice periculoase. Mai mult decât atât, modelele lor au pe interior și o căptușeală realizată dintr-un material moale de tip fleece.

Rămânem tot în zona asta și vă spunem că nouă ne-a plăcut tare mult acest model de 2.costum din 2 piese termo din material impermeabil de la Mikk-Line.Costumul este realizat din material de tip softshell foarte rezistent. De ce să alegi un astfel de costum? Pentru că oferă confort și libertate de mișcare copilului ( aspecte foarte importante atunci când vine vorba despre îmbrăcămintea copiilor activi ).

O altă piesă vestimentară ce nu poate să treacă neobservată este 3.jacheta impermeabilă Liewood. Acest model este impermeabil, confortabil și rezistent. Mai mult decât atât, ca și în cazul modelelor anterioare prezentate mai sunt și acesta este prevăzut cu o etichetă pentru numele copilului.
Un alt 4.costum interesant este cel de la Liewood care este realizat din 100% poliester reciclat.Este ideal pentru că este respirabil, confortabil, durabil și ușor.Ca și modele avem la dispoziție: costum impermeabil artctic mix și safari sandy mix.
Și ultima salopetă impermeabilă pe care ne-am gândit să o punem pe lista noastră este 5. salopeta Let’s Explore. Model ideal ce răspunde și celor mai exigente nevoi ale tale și ale celor mici.Foarte confortabilă şi uşoară, salopeta este realizată dintr-un softshell ( un bun izolator termic), fiind perfectă pentru plimbare sau joacă tot.
De la salopete trecem la cizme, iar primele care ne-au atras atenția sunt 6.cizmele de ploaie de la Grech&Co. Modelul ales de noi pe lângă faptul că este extrem de simpatic este și extraordinar de practic și confortabil.De asemenea, acest model are o căptușeală interioară din bumbac și talpi interioare detașabile.Mai mult decât atât, cauciucul din care sunt realizate este ideal pentru ușurința mișcării și a jocului.
Există o mulțime de modele, dar noi ne-am oprit la aceste 7.cizme impermeabile de la Bogs Footwear care au cizme atât pentru bebeluși cât și pentru copii. Acestea sunt realizate din cauciuc durabil, pentru a menține picioarele uscate indiferent de vremea de afară. Încălțămintea celor mici trebuie să fie una adecvată care să le ofere confort sporit, iar modelul ales de noi rezistă până la -10 grade Celsius. Mai mult decât atât, datorită acestor cizme, picioarele copiilor rămân uscate.
8.Cizmele de ploaie din cauciuc de la Liewood sunt și ele pe lista produselor noastre preferate.Aceste cizme realizate din cauciuc natural sunt ideale pentru zilele ploioase.
După costume impermeabile și cizme de cauciuc trebuie să vă aducem aminte că nu trebuie să ne lipsească nici umbrelele. Primul model care ne-a atras atenția este 9.umbrela ecologică de la Trixie. Așa cum spuneam mai devreme țesătura umbrelei este ecologică fiind fabricată din poliester reciclat 100%, iar cadrul este realizat din aluminiu de înaltă calitate. De asemenea, sistemul de închidere și deschidere al umbrelei este special conceput pentru degetele mici ale copiilor. Mai mult decât atât le găsim disponibile în următoarele variante: crocodil, leu, elefant, maimuță, urs și iepure.
10.Umbrela pentru copii de la Konges Slojd este o modalitate practică și rapidă de a îi feri pe cel mici de ploaie. De asemenea, putem spune că este cu adevărat un accesoriu indispensabil în sezonul ploios.

Leave a Reply

Scroll Up