Toamna și-a intrat complet în drepturi!Odată ce temperaturile încep să scadă, este important să vă asigurați că cei mici sunt îmbrăcați corespunzător pentru vremea rece. În timp ce tricotajele confortabile și cizmele rezistente sunt importante, elementul de bază de sezon pentru atât pentru fete cât și pentru băieți este geaca. Ușoară și adaptabilă, o geacă de toamnă de bună calitate îi va menține calzi fără a le supraîncălzi corpul.

Toamna este plină de activități în aer liber pentru cei mici, de la joaca prin frunze până la activitățile de zi cu zi din parc, iar geaca de toamnă pentru copii este piesa de tranziție perfectă pentru a le menține confortul.

De asemenea, toamna poate însemna multe lucruri: trecerea de la cea mai călduroasă perioadă din an: vara, până la șansa de a trece prin grămezile de frunze uscate, dar și un anotimp mai pretențios atunci când vorbim despre alegerile vestimentare. Lucru ce duce la achiziționarea unor geci ideale pentru toamnă.Atenție, însă, să nu le achiziționați geci, veste, jachete prea groase și voluminoase care să nu le permită să se miște în voie.

O geacă bună este tot ceea ce avem nevoie pentru această perioadă de tranziție, când ne luăm rămas bun de la vară, dar așteptăm în continuare frigul iernii.

Pentru a vă ajuta să restrângeți căutarea, am realizat o listă cu unele dintre cele mai drăguțe, cele mai cool geci.

De la Adinsh am găsit aceast model de 1. geacă termo cu imprimeu, prevazută cu guler și manșete reiate și cu detalii reflectorizante la spate – ce poate fi purtată atât de către fete cât și de către băieți, fiind un model unisex.

Pe site-ul celor de la Cajuki am descoperit mai multe modele interesante,motiv pentru care am decis să vă arătăm toate posibilitățile de 2.geci de toamnă prezente la ei pe site.Jachetele de toamnă dispobile sunt fabricate din materiale durabile ce le oferă cel mai bun confort celor mici.

Geaca softshell pentru copii Vantti este un alt model care ne-a atras atenția. Modelul pentru fete este 3.Rosy pink, iar pentru băieți 4.Dark blue. Ce trebuie să vă spunem este afptul că geaca este rezistentă la vânt și impermeabilă 10 000mm. Fabricată dintr-un material respirabil, cu respirabilitate 3000 g/mp/24h. Dublată cu fleece pe interior, aceasta este ușoară și confortabilă.

Știai că toamna este un anotimp extrem de ploios? Cu siguranță, da!

Săptămâna aceasta s-au anunțat câteva zile ploioase, motiv pentru care ne-am gândit că o salopetă impermeabilă din material softshell rezistent la apă este fix ceea ce aveți nevoie pentru copilul tău.Materialul softshell folosit are un grad mare de impermeabilitate (10.000 mm coloană de apă), asigurând și protecție împotriva vântului. Structura acestuia este similară cu a unui material laminat în 3 straturi: între țesătură și căptușeală, există o membrană subțire (strat de acoperire).De asemenea, această salopetă are o rezistență foarte bună la vânt și apă, protecție pentru bărbie și fermoar care coboară pe picior.Pentru fete ne-am oprit la acest model 5.Waterproof softshell overall comfy unicorns pink jumpsuit, iar pentru băieți 6.Waterproof softshell overall comfy funny faces blue jumpsuit.

Pentru că tot am discutat despre ținute impermeabile pentru ploile ce urmează să vine, ne-am gândit că această 7.jachetă impermeabilă explorer rainbow whales pentru băieți de la iya.ro este alegerea ideală. De ce? În primul rând pentru că este foarte confortabilă și mai mult decât atât aceasta este realizată din PET-uri reciclate. De asemenea, acest model poate fi combinat cu ușurință cu alte piese vestimenare din colecţia Frugi. Pentru fetițe am optat pentru acest model de 8.jachetă impermeabilă puddle buster springtime

Un alt aspect pe care ținem să-l menționăm despre produsele Frugi este faptul că sunt realizate din materiale 100% organice, acestea sunt și cât se poate de prietenoase cu pielea și mediul, transformându-le în bucurii inevitabile pentru întreaga familie, nu doar pentru copiii tăi.

 

Cei de la Zara e oferă și ei o gamă variată de 9.geci atât pentru fete cât și pentru băieți.Printre preferatele noastre rămân gecile matlasate cu glugă care sunt ideale pentru o toamnă capricioasă. De ce ne place această variantă? Pentru că sunt practice și în combinații diferite de culori:bleumarin, ecru și Kaki.

Despre paltoane, ce părere aveți?

Am descoperit pe site-ul celor de la Mango o varietate de modele, dintre care trei dintre ele ne-au atras atenția. De ce spunem asta? Pentru că, în general, paltoanele le oferă o lejeritate destul de mare în mișcare, iar noi ne dorim acest lucru pentru ei. Iar atunci când vorbim despre paltoane unisex, totul devine mult mai interesant.Ca de exemplu aceste 10. două modele: palton cu glugă și blană de miel sintetică în interior și palton de lâna cu brandenburguri

Rămânem tot la Mango și vă propunem 11.paltonul din imitație de piele întoarsă cu blană pentru fete.

Modelul prezentat este extrem de cool, dar pe lângă acest aspect are și avantajul că este de lungime medie, are glugă și două buzunare în care cea mică își poate tine articolele necesare.

Un ultim model de geacă care ne-a atras atenția este cel de la Cajuki. 12.Geaca Torrent Shelldisponibilă în două nuanțe de culori: galben și verde militar. Cu ce este deosebită?În primul rând pentru că este unisex, funcțională, impermeabilă și rezistentă la vânt.Mai mult decât atât, această geacă este complet lipsită de PVC și fluorocarburi.

Tu ce geacă vei achiziționa pentru copilul tău?

Leave a Reply

Scroll Up