În mai puțin de o săptămână începe școala. Mare bucurie, mare pentru cei mici, dar un stres în plus pentru părinți. De ce spunem acest lucru? În primul rând, pentru că este necesar să petreacă timp prin magazine sau online, pentru a achiziționa cele necesare începerii școlii.

Acum a venit momentul să începeți cumpărăturile.Sezonul back to school este stresant uneori pentru părinți, dar să nu uităm că cei mici vor intra, din nou, în clase după o perioadă în care au fost nevoiți să învețe din spatele calculatorului. Pentru ei, cu siguranță, este un moment mult așteptat pentru că vor petrece timp alături de colegii lor.

Între asigurarea faptului că cel mic are numărul potrivit de caiete, dosare și fiecare manual de pe lista lui este achiziționat, cantitatea simplă de elemente esențiale pe care să le aveți la dispoziție poate fi copleșitoare.

Credem că cel mai important instrument de care are nevoie un elev pentru a începe șocala este o minte odihnită – dar, pe lângă aceasta, este important să ne aprovizionăm cu unele articole esențiale de care va avea nevoie în clasă. Pentru mulți părinți, acest lucru implică rătăcirea prin magazine, împingerea unui coș de cumpărături debordant și întrebarea dacă elevul lor are într-adevăr nevoie de acel articol. Fie că copilul dumneavoastră începe școala primară, gimnazială sau liceul, o întrebare răsună în mintea părinților: „de ce rechizite are nevoie copilul meu pentru ca anul acesta să fie unul de succes?”. O întrebare la care de cele mai multe ori primiți răspuns din partea școlii. La fiecare început de an, copilul primește o listă cu articolele esențiale pentru anul ce urmează să înceapă.

De ce avem nevoie pentru începerea anului școlar?

 • Rucsac
 • Penar
 • Sticlă de apă
 • Cutie pentru prânz
 • Creioane
 • Pix/Stilou albastru
 • Creioane colorate
 • Radieră
 • Rigla
 • Lipici 
 • Calculator
 • Bloc de desen
 • Caiete

Aceasta ar fi lista de articole indispensabile pentru noul an școlar, însă, în funcție de cerințele fiecărei școli, pot surveni mici schimbări.

Este stresant, scump și ceva care nu pare să devină niciodată mai ușor cu trecerea anilor, din contră cerințele încep să fie din ce în ce mai mari.

Haideți să începem împreună călătoria printre ‘’rafturile’’ magazinului online David and Thea să vedem ce produse ne pun ei la dispoziție pentru noul an școlar.

Sunteți cu lista de verificare pregătită, da?

Care este cel mai important articol atunci când vorbim despre începerea școlii? Categoric, ghiozdanul.

Rucsacul este fundamental pentru toate articolele școlare – acesta este locul în care veți stoca toate materialele de care aveți nevoie. Și pentru că este atât de important, cu siguranță, trebuie să fie și aspectuos, nu-i așa? Dar nu doar aspectul contează ci și funcționalitățile lui și confortul pe care îl oferă copilului. Ca de exemplu, ghiozdanul Wally Liewood din poliester reciclat 100%  care se adresează tuturor copiilor cu vârsta între 4 și 10 ani.

Rămânem tot la ghiozdane și vă prezentăm rucsacul Fabelab mic care este ideal pentru excursii și aventuri mici. Rucsacul oferă confort și funcționalitate, și este disponibil în două variante: olive mix și old rose.

În plus, Fabelab ne propune și varianta de rucsac mare – ideal pentru școală. Un rucsac ușoar și excelent pentru începuturile preșcolare. Acesta vine disponibil în două nuanțe de culori: olive mix și old rose.

 

 

De la rucsac ajungem la penar.Acesta este locul ideal unde copilul își poate păstra, în siguranță și ordine, pixurile, creioanele, markerele, radiera etc. Primul model care ne-a atras atenția este cel de la Fabelab, disponibil în două variante: ochre și rose. Din punctul nostru de vedere este o alegere excelentă, deoarece păstrează pixurile și creioanele colorate ordonate și organizate.

Un alt model care ne-a atras atenția este penarul Fiona de la Liewood pe care îl găsim disponibil în patru variante: rose mix, hunter green multi mix, arctic mix și cat rose.Cu ce este diferit față de alte modele? Vă spunem noi, acesta este fabricat din poliester reciclat.

După rucsac și penar trecem la seturile pentru prânz. Nouă ne place tare mult setul de prânz Joni Liewood care conține o cutie de prânz și o sticlă de apă, fiind ideal pentru pentru copiii școlari.Acest set este disponibil în patru variante: cat rose, rabbit blue, bear mustrard și cat dark rose.

Dacă vrei poți să achiziționezi și separat sticla de apă de la Liewood care este fabricată din oțel inoxidabil durabil, de înaltă calitate și are o funcție termică, ceea ce înseamnă că poate menține lichide fierbinți până la 12 ore și pe cele reci până la 24 de ore .Poți alege dintre mouse wheat yellow, cat light lavander, fruit dove blue și fruit pale tuscany, modelul care își place.

Cât despre cutii chiar avem de unde alege. 🙂 Cutia de prânz de la Liewood este ușoară, din oțel inoxidabil și cu un capac drăguț din silicon. Modelul acesta de cutie este împărțit în trei compartimente convenabile și vine cu capac.După cum spuneam mai sus este realizată din oțel inoxidabil, material care este foarte potrivit pentru depozitarea alimentelor, deoarece nu păstrează culoarea sau mirosul din conținutul alimentelor. Cutia de prânz este disponibilă în mai multe culori și modele:Mr bear rose, cat light lavander, Mr bear sea blue, Mr bear wheat yellow, Dino faune green și Dino yellow mellow. Care este modelul vostru preferat?

De la rechizite trecem la haine impermeabile pentru că da, toamna este anotimpul cel mai ploios, iar noi trebuie să ne pregătim din timp, nu-i așa? Primul articol care ne vine în imagine atunci când vorbim despre haine de ploaie respirabile și realizate din 100% poliester recilclat – este costumul de la Liewood. Este ideal pentru că este respirabil, confortabil, durabil și ușor.Ca și modele avem la dispoziție: costum impermeabil artctic mix și safari sandy mix.

Noi despre hainele ideale pentru un nou început de an școlar am mai discutat în materialul: Cum ne îmbrăcăm în prima zi de școală.

Nici de căciuli nu trebuie să uităm pentru că acum este tare înșelătoare vremea.Colecția  Gina Beanie de la Liewood  îl va feri pe micuțul tău de frig, dar îi va fi și unul dintre accesoriile cool.Această căciulă adorabilă, cu urechi drăguțe, este tricotată din bumbac 100% organic, fiind perfectă pentru zilele în care ai nevoie de ceva în plus de îmbrăcat. Ai mai multe nuanțe disponibile de unde să alegi:camel, blue mix, green mix, rose mix, rose și hunter green. Tu ce culoare preferi?

Acum să nu uităm de încălțăminte.Cizmele de ploaie de la Liewood sunt confecționate din cauciuc natural 100%. De ce ne plac? pentru că varietate de modele și culor, dar și de versiune: o versiune scurtă, cât și înaltă – perfecte pentru a face zilele ploioase mult mai distractive. Haideți să vedem împreună ce modele disponibile avem:apple red, tuscany rose mix, dark rose, Dino dove blue mix, navy și panda stone grey mix, iar dacă vrei un model scurt aveți la dispoziție dark rose.

Voi cum vă pregătiți de începerea noului an școlar?

Leave a Reply