Despre produsele Liewood noi am mai tot vorbit, dar nu și despre brand în sine. Azi a venit momentul să dezbatem puțin subiectul și să vedem de unde a luat naștere Liewood și care este premisa lor.

Care este povestea din spatele succesului?

Liewood este un brand care creează produse irezistibile pentru familia modernă – din produse textile organice și tricotaje moi.Compania fost fondată în vara anului 2015 de către Anne Marie Lie Nielsen și Anja Skov.

Numele de Liewood provine dintr-o îmbinare a celor două nume de familie ale fondatorilor. În prezent, compania este deținută de Anne Marie și Anne Charlotte Hovard Lembye.

Despre una dintre fondatoare și anume despre Anne Marie vă putem spune că are o experiență de peste 15 ani în industria modei.Practic tot ce înseamnă design i se datorează ei. ADN-ul Liewood este un rezultat al pasiunii Anne Marie pentru design, estetică și credința că frumusețea stă în detalii. De asemenea, fiind mamă la rândul ei a înțeles mult mai bine necesitățile famiilor moderne.

Design-urile Liewood îmbrățișează forme pure, imprimeuri delicate și culori plăcute vizual. Conștient de mediul înconjurător și de etică, brandul folosește textile organice certificate GOTS, iar produsele sale sunt fabricate cu respect pentru natură.

Toate produsele Liewood sunt produse realizate în condiții controlate, sigure și echitabile și de către furnizori calificați care nu fac compromisuri nici pentru angajare, nici pentru mediu. De exemplu, produsele textile sunt fabricate în India la un furnizor certificat GOTS (Global Organic Textile Standard).Indiferent de produs, cei de la Liewood folosesc cele mai bune materiale posibile, care au trecut cerințele stricte și controlul calității. Mai mult decât atât, sunt atât de implicați încât urmăresc ei personal fiecare colecție de la masa de desen până la raftul magazinului.

Ca o paranteză, vă aducem aminte că săptămâna trecută am discutat despre brandul Naif care realizează produse care să dureze generații. Ei bine, și Liewood merge pe același concept.

Interesantă este, în schimb, abordarea brandului care respectă tandrețea și inocența copilăriei și stilul de viață al familiilor moderne. Astfel, produsele sunt realizate în așa fel încât formele pure și imprimeurile delicate pline de personalitate să meargă mână în mână cu funcționalitatea – făcând din Liewood alternativa distractivă și fabuloasă atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.

Înainte de a începe să vă prezentăm produsele brandului, trebuie să menționă faptul că Liewood are sediul în Copenhaga, iar universul lor este adânc înrădăcinat în tradiția designului nordic. Lucru care se și vede de altfel în produsele realizate de ei.

Am tot spus că Liewood creează produse irezistibile pentru familia modernă, dar haideți să le și vedem, nu? Și pentru că ne place să avem o singură sursă, atunci când vine vorba de un astfel de material, ne-am gândit să răsfoim site-ul celor de la Câte-n lună și-n stele și să vă arătăm ce produse Liewood ne-au atras atenția.

Cu ce să începem? Cu ce?

Este vară și trebuie să ne bucurăm din plin de ea, nu?Atunci ar fi cazul să alocăm puțin timp produselor dedicate acestui anotimp.

Liewood a realizat din grijă pentru cei mici o colecție de costume de baie fabricate din materiale reciclate. Practic pentru fiecare metru de material pentru costume de baie, 35 de sticle din plastic PET au fost refolosite și transformate în fir.

De menționat este faptul că orice model de costum de baie ai alege de la Liewood toate oferă protecție UV 50+.

Dacă am ales costumul preferat acum ar fi cazul să optăm și pentru și pentru o pălărie care să-i protejeze pe cei mici de razele puternice ale soarelui.Pălăria de soare este un accesoriu ce nu trebuie să lipsească din garderoba copiilor pe timpul verii.

Dar de ce un model Liewood? Pentru că sunt realizate din bumbac 100% organic și pentru că are marginea mai lată pentru un plus de protecție și confort pentru față, ceafă și urechi.

După ce ne-am asigurat că am ales îmbrăcămintea adecvată, a venit momentul să alegem jucăriile pentru plajă ( include 4 forme, o lopată, o greblă, o stropitoare și o găletușă ) și un colac de salvare.

Ambele produse sunt ideale pentru zilele însorite petrecute pe plajă.

Un alt articol dedicat verii este piscina. Piscina este ideală pentru zilele însorite de vară pe care o puteți amplasa în curte sau pe plajă. De ce am alege acest model? Pentru că este testat CE dupa standardul european EN-71-8.

La mare, la soare, pe plajă ar merge o ….înghețată! Liewood ne pune la dispoziție și forme de înghețată.Fiecare set conține 2 forme din silicon care vor încanta copiii cu formele de animale dragute. Aici trebuie să vă mai spunem că bețișoarele sunt fabricate din PLA biodegradabil.

Și pentru că tot suntem în vacanță și ne deplasăm de colo colo, poate că ar fi bine să ne achiziționăm și un termos. Nu se știe niciodată când avem nevoie de apă caldă sau rece. 🙂

De ce am optat pentru ea? Pentru că este ideală pentru orice călătorie sau plimbare și poate fi folosită atât vara la temperaturi ridicate, cât și iarna la temperaturi scăzute.Pastrează temperatura lichidului constantă.Menținând lichidul rece până la 24 de ore și pe cel cald până la 12 ore.

Lăsăm puțin marea și gândul că ajungem cât de curând la plajă pentru a vă prezenta două alte produse Liewood absolut indispensabile: babynest și olița.

Dacă babynest-ul este folosit încă de la naștere și ajută bebelușul să se odihnească mai confortabil oriunde, fie acasă fie în deplasare. Babynest-ul este un accesoriu esențial în primele luni de viață ale bebelușilor și poate fi așezat oriunde: pe canapea, în pătuț sau chiar în patul vostru.

Pe când olița o vei folosi mult mai târziu.Modelul de oliță Liewood este fabricat  dintr-un amestec de fibră de bambus, pulbere de porumb și melamină, este o alternativă durabila excelenta la plastic.

Voi aveți produse Liewood favorite?

Leave a Reply