Primul lucru pe care trebuie să îl hotărâți atunci când planificați o petrecere pentru ziua de naștere a copiilor în aer liber este locația.De obicei, dacă aveți o curte frumoasă sau o locație cu grădină în apropiere, este o opțiune excelentă. De asemenea, puteți obține permisiunea de a vă organiza petrecerea într-un parc public și de a vă bucura de o zi plină de distracții în stil picnic!

Vremea este frumoasă și acum e momentul să ne bucurăm de ea! De ce să nu organizați o petrecere în aer liber? Unele dintre cele mai creative activități și jocuri pot fi făcute în aer liber, inclusiv activități tematice și multe altele, care pot fi planificate din timp.

Petrecerile în aer liber oferă copiilor șansa unică de a alerga într-un spațiu mare, de a simți aerul proaspăt și de a se distra cu prietenii lor. Multe locuri în aer liber pentru petreceri, precum centrele de activități sau grădini ale restaurantelor, vor oferi, de asemenea, o mare varietate de activități și zâmbete suplimentare de la petrecăreți.

Încercarea de a organiza o petrecere în ziua de azi poate să fie stresantă pentru organizator, dar extrem de distractivă pentru cei mici. Petrecerile în exterior, în situația de față, sunt destul de sigure și oferă distanțarea socială de care avem nevoie.Nu doar că este mai frumos, dar și experții în sănătate sunt de acord că cel mai bine este în aer liber.

De ce trebuie să ținem cont atunci când alegem să organizăm o petrecere în aer liber:

  • Alege tema petrecerii;
  • Stabilirea datei evenimentului;
  • Jocuri și activități grozave.

Unde putem organiza petrecerea copilului nostru?

1.Flying Fox

Dacă îți dorești să organizezi o petrecere departe de agitația din București, te invităm să descoperi spațiul de evenimente Flying Fox. Ce te așteaptă? O grădină verde, mare și secretă, unde copiii se pot juca desculți în iarbă și părinții se pot relaxa lângă piscină.

Interesant este faptul că pe toată perioada petrecerii o să vă bucurați de mult verde și de o oază de liniște.De asemenea, vă veți putea bucura de mâncare uimitoare și băuturi răcite.Fără să te mai stresezi de aceste detalii care par mici, dar sunt cele mai importante.

2.Curtea de vară

Recent am descoperit această locație care ne-a încântat în adevăratul sens al cuvântului pentru că ne oferă un spațiu generos cu multe jucării pentru cei mici.

De ce Curtea de Vară? În primul rând pentru că este în București, în al doilea rând pentru că îți pune la dispoziție o mulțime de jucării pentru cei mici și în ultimul rând pentru că vă puteți aduce voi mâncarea și băutura preferată.

 

3.Grădina rustică

La doar 40 de Km de București se află acest loc minunat plin de verdeață și aer curat.Spunem și credem că este cel mai mare spațiu verde în care pot petrece cei mici. Cei 9000 mp sunt plini de arbori și flori. Un adevărat parc am putea spune. Pe acest teren este construită și o casă rustică care atrage toate privirile. Dar, pe lângă casă, vedeta grădinii acesteia impunătoare este o căsuță în copac care poate găzdui între 10-12 persoane, la înălțimea de aproimativ 3 metri.

 

4.The Kid

Un loc ideal pentru o petrecere reușită! Locația The Kid este situată lângă Pădurea Băneasa și ne pune la dispoziție 1500 mp de gădină pentru joacă, dar și 100 mp de spațiu indoor ( pentru evenimentele neprevăzute precum ploaia). Verdeața, gazonul, florile multicolore și cei peste 100 de copaci te vor aștepta să te relaxezi și să te distrezi.

5.Prăjituresele

După cum îi spune și numele aici găsim foarte multe….prăjituri, exact, dar nu orice fel de prăjituri ci prăjituri de casă care să ne amintească de gustul de altădată. Ne place pentru că este o cafenea mica, primitoare și încojurată de iarbă și flori, iar pentru cei mici există o grădină unde se pot juca.

6.Tree House

O altă locație extrem de aproape de București care se închiriază în întregime pentru evenimentele private. Alege și tu un loc de poveste pentru petrecerea copilului tău, iar el o să-ți mulțumească pentru cea mai frumoasă zi.Tree House oferă o suprafață mare unde cei mici se pot juca la locul de joacă special amenajat pentru ei ori pot petrece timp călărind poneii. Ca să nu vă mai spunem că zona dispune și de piscină. 🙂

7.Zumbrava

Despre Zumbrava vă putem spune că este un spațiu de joacă situat în zona Pipera. De ce ne place? Pentru că au spații de joacă atât la interior cât și în zona de exterior.De asemenea, trebuie să vă spunem că au o curte foarte generoasă și multe jucării și zone de entertainment foarte diversificate.

În zona de exterior, că despre ea vorbim astăzi avem: trambulină, mini rachete de tenis, coș de baschet, mingi, mini porți, leagăn, căsuță cu tobogan, o mini construcție de cățărat și un generos spațiu cu vase de bucătărie real size  și nisip.

Un alt aspect foarte important este faptul că și noi părinții avem ce să facem cât timp cei mici se joacă. 🙂 Putem să citim în liniște, pardon în țipete.

8.În picioarele goale

De data aceasta vorbim despre un alt concept care începe să prindă contur, din ce în ce mai mult, și la noi,În picioarele goale este primul spațiu senzorial de joacă și dezvoltare pentru cei mici. Locația este o suprafață de 1000 de mp cu multă verdeață și atracții pentru cei mici.

Un lucru care ne-a plăcut foarte mult este faptul că cei mici se pot explora grădina senzorială sau pot participa la cursurile, atelierele și taberele special create pentru ei.Pentru a afla din timp de aceste activități ar fi bine să-i urmariți.

9. By The Lake

La doar câțiva kilometri de București, mai exact în comuna Moara Vlăsiei, am descoperit un colț de rai – un adevărat paradis verde. By The Lake nu este doar despre petrecerile celor mici ci și despre evenimente mari de până la 150 de persoane. Interesant este faptul că locația promovează conceptul de Garden Party ( de astfel asta și-au și dorit). Este locația ideală pentru o petrecere în mijlocul naturii.

10.Tabara de Joacă

Tabara de joacă este o locație de petreceri outdoor situată în Buftea, la doar câțiva km de București. Locația a fost special gândită pentru copilul tău pentru a avea o petrecere specială. Grădina are o suprafață de 1500 mp cu mult spațiu verde și cu multe activități de care se pot bucura cei mici: trambulină, căsuța cu tobogan, zonă cu nisip, porți de fotbal, mingi, multe mașinuțe și biciclete.

 

Ție unde ți-ar plăcea să organizezi petrecerea copilui tău?

P.S: Pentru că ei vor alerga și își vor solicita foarte mult picioarele, ne-am gândit că poate ar fi de interes pentru voi materialul despre selecția noastră încălțăminte pentru sezonul estival.

Leave a Reply

Scroll Up