Voi ce produse preferate aveți pentru îngrijirea copiilor? De când am devenit mămică, am început să caut cele mai naturale produse pentru îngrijirea copilului meu. Recunosc că m-am documentat mult înainte de a lua o decizie.  De asemenea, țin să vă menționez faptul că sunt extrem de atentă la detalii, la modul în care sunt concepute produsele, dacă au sulfați, parabeni, dacă sunt bio sau nu și un alt aspect foarte important este dacă sunt prietenoase cu mediul înconjurător. Spun asta pentru că, în prezent, din păcate planeta noastră are extrem de mult de suferit din cauza deșeurilor și a lipsei de interes a oamenilor.

Având în vedere că pielea lor este extrem de sensibilă, copilul are nevoie de o îngrijire atentă și delicată. Cu cât ne ocupăm mai mult de îngrijirea celor mici, cu atât pielea lor o să fie mai fermă și mai hidratată.

Înainte să se nască baby Jack am descoperit brand-ul Naif, iar de atunci pot spune că nu ne-am mai despărțit de el. Despre brand am mai vorbit în materialul produse preferate pentru îngrijirea bebelușilor – pe care vă invit să-l citiți.

De ce ne place? Mai bine spus de ce îmi place pentru că eu ca și părinte l-am ales. 🙂 În primul rând pentru că NAÏF este o linie de îngrijire naturală pentru întreaga familie, atât pentru cei mici cât și pentru noi, dar și pentru femeile însărcinate. Mai mult decât atât, exact cum vă povesteam mai sus, eu am căutat un brand care să aibă produse cât mai naturale. Ei bine, toate produsele NAÏF sunt naturale, durabile și vegane și nu conțin uleiuri minerale, conservanți chimici (parabeni, fenoxietanol), ingrediente animale, microplastice, nano particule sau substanțe chimice dure.

În compoziția produselor lor își fac simțită prezența ingrediente precum uleiul de in, uleiul de avocado, uleiul din semințe de bumbac, uleiul de migdale dulci, uleiul de macadamia și lycosol (extract de roșii) – sunt doar câteva dintre ingredientele vegane regăsite pe etichetele produselor.

De la compoziție și ingrediente o să trec mai departe și am să vă spun că împreună cu Fundația Plastic Soup, NAÏF contribuie cu mândrie la creșterea gradului de conștientizare a efectelor plasticului asupra naturii.Asta înseamnă că ambalajul produselor nu conține plastic deloc și este realizat din trestie de zahăr, ceea ce îl face să fie bio-degradabil.

Un alt lucru care le aduce un plus de imagine este faptul că brandul este oficial certificat ca Benefit Corporation sau „B Corp”. Certificatul este acordat doar companiilor care au obținut peste 80 de puncte în așa-numita evaluare a impactului B Corp. Obținerea certificatului este un proces amplu, în care se desfășoară o investigație majoră a companiei, iar Naïf face parte din cele aproximativ 3.500 de companii din 70 de țări cu certificat B Corp.

Acestea fiind spuse acum nu ne mai rămâne decât să vă introducem puțin în lumea NAÏF și să vă prezentăm o parte dintre produsele lor. Un alt aspect foarte important pe care trebuie să-l știți este faptul că încă de luna trecută produsele se găsesc și la noi în țară și pot fi comandate online de pe site-ul www.catenlunasinstele.ro.

De la creme cu factor de protecție UV atât pentru noi adulții cât și pentru cei mici, șervețele umede, spumante de baie, uleiuri, creme de toate felurile pană la tablete efervescente care ajută la hidratarea pielii delicate a bebelușului.

Haideți să descoperim împreună gama de îngrijire NAÏF atât pentru copii cât și pentru adulți.

O să începem cu seturile cadou pe care le poți oferi în dar persoanelor dragi. Fie că vorbim despre acest1.set cadou pentru bebeluși și copii fie că vorbim despre 2.setul de îngrijire a tenului pentru adulți, ambele vor fi apreciate de către care le vor primi.

Important de precizat este faptul că toate produsele de îngrijire NAÏF din aceste seturi conțin ingrediente naturale de care pielea bebelușului și a noastră are mare nevoie.

De la seturile atât de necesare pentru fiecare dintre noi, ne-am decis să vorbim despre produsele de baie pe care le au pentru cei mici.Haideți să vedem aici despre ce anume este vorba.

De exemplu 3.Spuma de baie relaxantă de care toți vor fi mega încântați creează bule subtile și în același timp hrănește pielea datorită extractului de semințe de bumbac.

Dacă tot vrem să le oferim un moment de răsfăț complet trebuie să luăm în calcul și calitatea apei care le dezhidratează pielea. Acesta este motivul pentru care ne-am gândit că aceste 4.tablete efervescente care ajută la reducerea durității apei.

După ce am hidratat apa și am făcut spumă așa cum se cuvine vine momentul să alegem 5.șamponul hrănitor  despre care am mai vorbit într-un material anterios. Spun asta pentru că acesta a fost primul produs NAIF pe care l-am achiziționat pentru baby Jack încă de la naștere.6.Gelul de curățare fără săpun care hidratează pielea sensibilă a bebelușilor formând un strat protector pentru a evita deteriorarea acestuia. Dacă nu vreți să optați pentru acesta puteți să  alegeți 7.gelul de curățare sub formă de spumă care conține doar ingrediente naturale precum uleiul de floarea soarelui și ulei de bumbac, iar agentul de spumare este unul blând din fibre de cocos.

Știți deja cât de recomandat este masajul pentru cei mici, nu-i așa? Ei bine, acum cu ajutorui acestui 8.ulei calmant pentru masaj pielea celor mici râmâne hidratată datorită conținutului de uleiuri naturale, hrănitoare și liniștitoare.

Gata, am terminat cu băița? Bun, bun, acum a venit momentul să folosim 9.crema de scutec .Crema de scutec este exact acel produs care nu trebuie să lipsească din locuința niciunui părinte. Foarte important este și ce cremă folosim. Crema aleasă de noi ajută la calmarea și răcărirea pielii bebelușului datorită mușețelului natural și a vitaminei E.

Și pentru că am vorbit până acum despre bebeluși și necesitățile lor, rămânem tot aici, dar de data aceasta vorbim despre articole esențiale în deplasări. Este clar că ai nevoie de șampon, gel de duș, ulei de corp, cremă de scutec, dar și de 10.șervețele umede. Este important de precizat aici faptul că aceste șervețele umede nu conțin alcool, parfum și sunt realizate din 99% apă.

De asemenea, comparativ cu alte branduri care au în portofoliu un asemenea produs, aceștia nu folosesc plastic iar șervețelele sunt fabricate din fibre de eucalipt.

 

 

Spuneam că brandul nu are doar produse de copii ci și pentru adulți, inclusiv pentru femeile însărcinate care au o mare, mare nevoie de hidratare pe perioada sarcinii.Pentru a menține pielea fermă și hidratată pe toată perioada sarcinii puteți să folosiți 11.uleiul calmant și hidratant sau 12.crema hidratantă.

De asemenea, ca și în cazul celor mici brand-ul NAÏF pune la dispoziție și pentru adulți un 13.șampon hrănitor, dar și un 14.balsam de păr. Ambele fiind ideale pentru toate tipurile de păr. Nouă ne place pentru că lasă părul curat și sănătos.

Lista cu produsele NAÏF este extrem de lungă și diversificată. Exact așa cum spuneam încă de la începutul materialului avem absolut tot ce ne dorim în materie de produse de îngrijire, dar avem și creme de 15.protecție solară atât pentru copii cât și pentru adulți. Bine, bine, dar vei spune că sunt o mulțime de alte produse care oferă protecție solară!Așa este, însă acestea nu conțin xibenzona și octinoxat, dar nici micro-plastice și nanoparticule – produse care afectează grav poluarea oceanului.

Acum este perioada în care trebuie să avem mare grijă de sănătatea pielii micuților, dar și de a noastră. Acesta fiind și motivul pentru care, la final, am decis să vă spunem de cremele de protecție solară, iar pentru a afla cât mai multe detalii despre acest subiect puteți citi materialul nostru protecție solară pentru copii și bebeluși.

 

Voi ați încercat produsele NAÏF?

 

Leave a Reply

Scroll Up