Dacă zilele trecute am discutat și am prezentat câteva modele de ținute ideale pentru botezul băiețelului tău, acum a venit momentul să vorbim despre ținutele fetițelor.

Exact așa cum vă spuneam și în materialul anterior, uneori să alegi ținuta de botez a copilului poate fi mult mai complicat decât am fi crezut.Botezul ca orice alt eveniment ce are loc în familie este unul formal. Unde eleganța, rafinamentul și bunul gust își spun cuvântul.

Acesta este și motivul pentru care ne-am gândit că ar fi de interes pentru toate mămicile să abordăm acest subiect atât de sensibil și de frumos în același timp. Dacă nu ai citit materialul anterior, îți mai povestim noi că, în general, bebelușii sunt îmbrăcați în alb la botez. Albul fiind un simbol al purității și inocenței unui nou-născut. Albul reprezintă, de asemenea, curățenia și scopul sacru al botezului. Ca simbol al purității, albul a fost ales pentru îmbrăcămintea de botez a bebelușilor timp de secole.Dacă ne uităm la fotografii din trecut, la fotografii de la botezurile regale o să observăm că albul este baza.

Botezul este primul eveniment din viața unui copil, din viața noastră! Fiind astfel și o etapă încărcată cu multă energie și emoții.În întreaga lume, familiile sărbătoresc renașterea spirituală a copiilor lor, iar la ceremonie, copilul va fi prezentat oamenilor care îi vor înconjura și îi vor sprijini pe măsură ce vor crește.

Haideți să vedem împreună ce ținute deosebite am găsit pentru fetițe, de data aceasta. 🙂

Prima ținută de botez care ne-a atras atenția este 1.rochia Ceremony de la Mon Petit Jo. Rochița aleasă este realizată din bumbac alb poplin, cu bulinuțe în aceeași nuanță, iar dantela de la terminația rochiei și a mânecuțelor lejere completează simplitatea și eleganța acestei rochițe din colecția Blooming Garden.

 

O altă rochiță care ne-a plăcut este 2.Jasmine de la Simplicity Kids Boutique care este realizată din bumbac 100%, cu o broderie unică și accesorizată cu nasturi de tip perluță. De ce ne place? În primul rând pentru că este elegantă și în al doilea rând că are o broderie discretă și deosebită. Modelul acesta este potrivit atât pentru botez cât și pentru alte evenimente private.

Rămânem tot la rochițe și cu ele vom și continua. Ce părere aveți de 3.modelul Josephine S de la Theodor Boutique? Rochia este realizată din 100% in alb și moale, fiind accesorizată cu o combinație de două broderii: o broderie dantelată din bumbac și una cu model floral. Foarte interesantă este și modalitatea de închidere a rochiței, la spate are năsturei perlă de sus până jos.

Nu știu dacă vă mai amintiți sau nu, dar despre cei de la Hemp am mai discutat și în materialele anterioare. Acum a venit momentul să vă prezentăm de la ei 4.rochița Victoria  care este ideală pentru petrecerea de botez. De ce ne place? Răspunsul este atât de simplu. Pentru că toate ținutele lor sunt realizate din țesături naturale. De asemenea, toate produsele sunt realizate în România ceea ce un alt plus pe care îl are brand-ul.

Și pentru că este un material dedicat 100% ținutelor de botez, ne-am gândit că cel mai bine ar fi să asortați rochia Victoria de la Hemp cu această 5.pereche de opincuțe realizate hand made de lialin_crafts.

Stilul este un mod de a spune cine ești fără a fi necesar să vorbești, iar 6.rochia Isabella de la Anoucka este fix acel model care emană rafinament și eleganță. Cei la Anoucka folosesc materiale premium și au modele unicat și în ediție limitată.

Modelul propus de noi este ideal pentru sezonul de evenimente ce urmează, iar  designul îi va face pe cei mici să se simtă cu adevărat speciali.

Un alt brand lansat relativ recent pe piața noastră, dar care ne-a atras atenția încă de la început este 7.Marilu Baby Boutique.

Sunt multe modele care ne plac de la ei, dar dacă până acum am mers pe varianta de rochițe așa vom face și în continuare. Astfel am optat pentru modelul Cara care este realizat din materiale organice de cea mai bună calitate.

Pregătește-te să creezi amintiri de basm cu rochia Cara!

De la 8. Couture Bebe am găsit acest model de rochie Tanya care se poate personaliza în funcție de anotimp: mâneci lungi sau scurte.Pentru un botez de poveste și ținuta micuței trebuie să fie una pe măsură. De aceea, rochița de botez Tanya, este ideală pentru un astfel de eveniment. Mai mult decât atât ne place faptul că poți cumpăra tot setul: rochiță, bentiță, botoșei, body și dres.

Pentru că tot am vorbit despre botoșei, dar aceștia erau la set. Acum a venit momentul să vă prezentăm și două perechi de balerini care ne-au plăcut. 9.Balerinii de ceremonie cu fundiță Mayoral sunt ideali pentru petrecerea de botez și se pot asorta la absolut orice ținută.

Iar al doilea model care se potrivește la orice model de rochiță este disponibil pe site-ul celor de la 10.Le Gogo. Acest model de balerini este conceput special pentru botez sau alte ocazii speciale.Fundița de organza, strassuri și baretă pe gleznă oferă un plus de eleganță și efect balerinilor.

Tu ai ales ținuta pentru botez a fetiței tale?

 

Leave a Reply

Scroll Up