Vine botezul copilului, dar n-ai găsit nicio ținută care să-ți placă? Nu vă faceți griji, noi ne-am gândit să vă facem o listă de ținute și de încălțăminte pentru băieți. Urmând ca în materialul următor să discutăm și despre ținutele fetelor.

În anumite privințe, a decide cu ce să-ți îmbraci copilul la botez este puțin mai greu decât să-ți cumperi pentru tine o ținută de ocazie.

La fel ca și nunțile, botezurile sunt evenimente formale, dar spre deosebire de nunți, nu există culori pe care să nu le poată purta cel mic. Cu toate acestea, este important să stabiliți înainte locația evenimentului pentru a fi mai ușor să alegeți ținuta.

Cu siguranță, ai văzut că cei mai mulți bebeluși sunt îmbrăcați în alb atunci când vine vorba de botez.Bebelușii trebuie să poarte alb pentru botez?

Albul este un simbol al purității și inocenței unui nou-născut. Albul pur reprezintă, de asemenea, curățenia și scopul sacru al botezului. Ca simbol al purității, albul a fost ales pentru îmbrăcămintea de botez a bebelușilor timp de secole. Dacă botezul se ține la o biserică tradițională, atunci albul este foarte recomandat. O alternativă la alb este o culoare foarte deschisă, cum ar fi alb murdar, gri sau albastru pentru un costum de botez pentru băieți.

Botezul este o etapă importantă în viața copilului tău. În întreaga lume, familiile sărbătoresc renașterea spirituală a copiilor lor, iar la ceremonie, copilul va fi prezentat oamenilor care îi vor înconjura și îi vor sprijini pe măsură ce vor crește.

Un botez este unul dintre primele și cele mai importante repere din viața bebelușului.

În mod tradițional, bebelușii ajung la biserică în haine normale și, în timpul botezului, copilul este schimbat într-o  ținută de botez.

Haideți să vedem împreună ce ținute deosebite am găsit:

1.Setului Twig din muselină de la Tiny Turtle

Tiny Turtle este un brand dedicat celor mici ce folosește ca materie primă cele mai bune și  organice materiale. Aici puteți descoperi o variantă de ținută din muselină albă pentru botezul micuțului tău.Despre acest brand am mai discutat în materialele anterioare pentru că folosește materiale durabile de cea mai bună calitate – acestea fiind eco-friendly.

 

2.Salopetă de vară de la Lali Wear

În căutarea noastră de ținute unicat pentru botez am descoperit brand-ul Lali care își realizează toate produsele în România, doar din materiale naturale, croite cu gândul la reîntoarcerea spre autentic, libertate și sinceritate.

3.Cămașa Isidore + pantaloni de la Theodor Boutique

La Theodor Boutique am găsit o ținută ideală pentru botez formată din camașă Isidore și pantaloni scurți cu același nume. Acest set este ideal pentru sezonul ce tocmai a început.

De asemenea, trebuie să vă mai menționăm faptul că ambele produse sunt realizate dintr-un bumbac alb, fin de calitate premium.

4.English Blue de la Petite Coco

Pentru că într-un material anterior am discutat despre trusoul de botez și am adus referire și la Petite Coco, acum a venit momentul să căutăm și un costum de botez pe site-ul lor. Setul pe care l-am ales este disponibil într-o nuanță frumoasă de bleu cu decorațiuni fine tip macrame, pantaloni cu vipușcă și o tunică, pentru zilele calde ce vor veni. Acest model este: disponibil în mai multe nuanțe de culori:blue, verde pal și roz-crem pudra.

5.Ținută unicat de la Cosette by Little Princess

Au o mulțime de ținute care de care mai spectaculoase, iar nouă ne plac pentru că sunt unicat. Cosette Studio înseamnă o selecție aparte de haine pentru cei mici, foarte atent alese și unicat.Toate produsele sunt fabricate din materiale durabile care să ofere și să confere un bun confort sporit copiilor.

6. Ținute deosebite de la Childrensalon

Un site cu articole pentru botez, cool și în trend.Fie că vorbim de fetițe sau de băieței, aici găsiți absolut orice vă doriți. Cele mai renumite brand-uri se regăsesc pe site-ul celor de la Kids Designer Clothes precum: Agatha Ruiz de la Prada, Burberry, Bonpoint, Dolce&Gabanna, Armani Junior etc.

Nouă ne-a plăcut acest set de pălărie format din salopetă din pantaloni scurți de lux și pălăriuță din fildeș de mătase. Această ținută elegantă, tradițională în stil marinarist, are finisaje asortate albastru și fildeș.

Și pentru că tot discutăm despre ținute, ne-am gândit că ar fi indicat să vă prezentăm și câteva modele de încălțăminte pentru a vă asigura o ținută completă.

Nouă ne-a plăcut acest model 7.pre-walker din mătase albă de mătase ce este potrivit atât pentru băieți cât și pentru fete, au un branț moale și absorbant și căptușeală.

 

O altă pereche de 8.pantofi care ne-a atras atenția este cea de la Mayoral care este fix aceea pereche de pantofi de care ai nevoie la o ocazie specială.De ce ne plac? Pentru că încălțămintea este căptușită la interior și au branț din bumbac respirabil.

9.Setul de la Couture Bebe format din băscuță, botoșei și papion gri cu carouri. Acest set îl poți accesoriza foarte ușor la o ținută uni pentru a pune în valoare ținuta bebelușei.

Vă mai prezentăm un model de pantofi care ne-au plăcut și pe care îi considerăm deosebiți pentru un eveniment special precum botezul. 10.Pantofii pentru băieți dela Le Gogo  sunt ideali pentru o zi de botez.

Tu ai ales ținuta pentru botez a băiețelului tău?

Leave a Reply

Scroll Up