Paștele este un moment fantastic pentru a sărbători împreună cu familia și prietenii și, sperăm, să ne bucurăm de aceste câteva zile libere pe care le vom petrece alături de ei. Dar, atunci când vorbim de Paște nu ne gândim doar la momentele petrecute alături de cei dragi ci și la mese festive, cadouri, ținute noi și nu numai.

Hainele noi sunt o tradiție în sine, de fapt.Vă amintiți de copilăria noastră? În fiecare an, ne achiziționau haine noi pentru a merge la biserică, iar acum ne-a venit nouă rândul să le transmitem copiilor această tradiție.

În prezent, avem o varietate de modele tematice care să le atragă atenția celor mici.Să recunoaștem, cine poate rezista ținutelor festive? Noi nu! Sunt mult prea cool!

Acesta este și motivul pentru care ne-am gândit să facem o selecție de ținute drăguțe de Paște pentru cei mici, pentru a vă ajuta copiii să sărbătorească în stil.

Primele ținute care ne vin în minte și care ne plac extraordinar de mult sunt cele de la 1.Mon Petit Jo. Ei sunt cei care au o  întreagă colecție dedicată Paștelui formată din: salopete, body-uri și romper.

Romper Bunny este cel mai nou produs al lor și îl găsiți disponibil în două variante de culori: roz și gri. Și așa cum ne-au obișnuit, acesta este creat dintr-un material prietenos cu pielea bebelușilor și a copiilor. Fiind vorba de velur 100% BUMBAC.

Ție ce culoare îți place?

De curând am descoperit un nou brand care ne-a atras atenția 2.Marilu.Povestea din spate este una extrem de frumoasă având la bază chimia dintre o mamă și fiica ei. Până la urmă copilul este cel care ne inspiră în fiecare zi, nu-i așa? Așa a fost și în cazul Giuliei care a trecut de la rochii de ocazie la ținute pentru cei mici. Recent a lansat o nouă colecție: mamă/fiică – fiu.Materialele folosite sunt 100% organice, fie că vorbim despre bumbac fie că vorbim despre in. Toate fiind aduse din Italia și Grecia.

3.Simplicity Kids Boutique este un alt brand românesc care ne pune la dispoziție salopete Bunny din jersey de bumbac, moale, fin și ușor elastic. Ce ne place la ei? Vă spunem noi! Faptul că îți poți alege ce culoare vrei pentru salopetă, chiar dacă pe site au doar două nuanțe ivory și mint.

În continuare, vă aducem la cunoștință faptul că cei mici adoră salopetele, iar 4.Urban Corner ne pune la dispoziție cele mai simpatice modele de iepurași. 🐰 De asemenea, tot la ei găsim seturi interesante din in, alcătuite din rochiță tip body, cu pieptar dublat și caciuliță din bumbac reiat și urechi de iepuraș.

Pe lista noastră de brand-uri preferate se află și 5.Theodor Boutique. Despre ei am tot discutat noi, dar azi a venit momentul să vă prezentăm o salopetă ideală pentru sărbătorile pascale. De ce ne place? În primul rând pentru că este un model unic și în al doilea rând pentru că este realizat din muselină organică.

Trebuie să știți că este disponibilă în trei nuanțe de culori: blue, bej și gri.

Mai mult, din dorința și grija pentru cei mici se nasc creațiile 6.Creative Moms. Folosind doar materiale de cea mai bună calitate, pielea micuților este protejată, în orice anotimp! Salopetele bunny sunt noile lor creații ce așteaptă să fie purtate de către micuții iepurași.

Rămânem tot la îndrăgiții iepurași și vă prezentăm un romper de la 7.KraftelierAcesta se realizează exclusiv pe comandă în cinci nuanțe de culori: mint, dusty pink, blue, cognac și curry. Iar termenul de realizare este de 7-10 zile lucrătoare.

Foarte interesant este faptul că îl poți personaliza: urechile le poți realiza într-o anumită nuanță de culori, iar body-ul într-o altă nuanță.

Trecem mai departe și vă aducem în prim-plan un brand ce nu are produse tematice de Paște, dar are alte ținute ce aduc un plus de farmec copilăriei. Toate produsele 8.Hemp sunt realizate din țesături 100 % naturale. Brand-ul adoptă un mix de elemente de impact, precum calitatea superioară a materialelor și un croi desăvârșit. Când spui Hemp te gândești din start la rochițe, cămăși, salopete și nu numai.

Rochițele și cămășile albe sunt pe lista noastră de preferințe atunci când vorbim despre cadoul perfect de Paște.

 

Mai mult, n-aveam cum să nu vă prezentăm un atelier pe care tocmai l-am descoperit 9.Andushka. Hainele realizate în atelier sunt confecționate doar din țesături naturale și broderii realizate manual. Ce ne place la ei este faptul că toate produsele sunt realizate pe comandă, pe dimensiunile copilului, iar materialele folosite sunt unele de cea mai bună calitate.

 

În cele din urmă, vă prezentăm tot un brand nou 10. Little Clara de unde puteți achiziționa: cămăși, body-uri, rochițe cu broderii deosebite și salopete. Toate produsele sunt realizate manual de o tânără mămică din Arad.

Materialele folosite sunt bio-organice și în mare parte vorbim despre in și bumbac.

Voi cum vă îmbrăcați copilul în ziua de Paște?

În afară de haine le oferiți și altceva în dar? Dacă da, vă puteți inspira din materialul Cadouri de Paște pentru copii.

Leave a Reply

Scroll Up