Doar două săptămâni și vine Paștele! Câtă bucurie pentru întreaga familie, dar în special pentru cei mici: mese îmbelșugate, ouă roșii și cadourile mult visate ale copiilor.

Mai întâi vine vânătoarea ouălor de Paște, apoi vin deliciile festive și mai apoi cadourile aduse de către iepuraș.Atunci când căutați cadouri de Paște pentru cei mici, doriți să vă asigurați că toate jucăriile sunt potrivite pentru vârsta lor, sunt sigure și distractive, iar noi ne-am gândit să vă prezentăm o selecție de produse ce pot fi oferite în dar de Paște.

Înainte de a începe achiziționarea cadourilor, totuși, este important să luați în considerare care sunt gusturile și stilurile personale ale copiilor.

Îi plac jucăriile de pluș? Optează pentru o păpușă soft drăguță – despre ele am povestit noi mai multe în materialul: Noul trend în materie de jucării – păpușile soft.Îi plac jucăriile de rol? Atunci poți opta pentru o bucătărie, un banc de lucru, un magazin etc. Este prea mic? Nu-i nimic, atunci trebuie să ne ghidăm după necesitățile pe care le are în funcție de vârstă. Dar cu toate acestea n-avem de ce să ne plângem pentru că în prezent sunt mult mai multe jucării față de ce aveam noi când eram mici.

Ar fi păcat să nu optăm pentru un cadou care să-i încânte.Avem de unde alege și asta este cel mai important, iar azi am decis să vă prezentăm selecția noastră în materie de cadouri pe care le găsiți pe site-ul celor de la Câte-n lună și-n stele.

Pentru început, ne-am gândit la un set care n-are cum să dea greș indiferent de vârsta copilului. 1.Halatul de baie, poncho-ul și mănușa de baie – toate aceste produse pe care le-am ales sunt fabricate din bumbac organic certificat GOTS. Halatul de baie și poncho-ul sunt confortabile și moi pentru pielea copilului. De asemenea, trebuie să vă menționăm faptul că ambele sunt ideale pentru a putea fi folosite atât acasă după fiecare băiță, dar și la piscină sau plajă.

 

După articolele indinspensabile vine rândul jucăriilor din lemn pentru cei de peste 1 an.

Pentru că sunt extrem de atractive, considerăm că jocurile de stivuire precum 2.trenulețul pentru stivuire roz/ocean blue în compania unui cub de activități – fac casă bună. 🙂 Da, da pentru că cei mici își doresc jocuri cât mai interactive care să-i țină ocupați cât mai mult timp.

În continuare, rămânem tot în registrul jucăriilor din lemn și vă propunem o 3.pistă de curse care se adresează atât fetițelor cât și băiețeilor. Suntem ferm convinși că cei mici se vor distra copios jucându-se cu această pistă de curse din lemn de la Little Dutch. Și pentru că mai merge ceva achiziționat pe lângă această pistă, ne-am gândit la un puzzle 3 D cu animale de la zoo. Ținem să vă menționăm faptul că ambele jucării se adresează copiilor de peste 18 luni.

Și pentru că orice activitate ar fi mult mai interesantă dacă s-ar desfășura într-un mediu personalizat, ne-am gândit la 4.corturile de joacă Teepee. Nouă ne plac pentru că sunt interactive și îi ajută pe cei mici să-și construiască propriul lor spațiu de joacă, de recreere etc.

Realizat din materiale naturale ( bumbac organic certificat OEKO-Tex ) și lemn, cortul teepee Pheonix de la Nobodinoz este ideal pentru stimularea copiilor.

Creați un loc magic în camera lor, iar ei se pot ascunde, juca, citi și odihni!

Trecem mai departe și vă spunem că dacă aveți un nou-născut în familie acest set este ideal pentru el. Despre ce este vorba? Ne-am gândit la o 5.salteluță cu activități și o cutie cadou pentru bebeluși ce conține 3 jucării: doudou, jucărie zornăitoare cu inel de dentiție și o jucărie din pluș.

Mai mult, ambele le aduc foarte multe beneficii. Dacă spațiul de joacă îi ajută să descopere elemente surpriză, jucăriile îi vor dezvolta foarte mult. Jucăria zornăitoare este recomandată pentru dezvoltarea coordonării mână-ochi, doudoul este ideal pentru a dormi cu el, iar jucăria de pluș își poate găsi locul în cărucior.

Jucării, jucării, dar ce spui de păpuși?

Au o varietate de modele care de care mai frumoase! Sinceri să fim nici nu știm ce să alegem, dar până la urmă ne-am oprit la această 6.păpușă din bumbac organic ce merge plimbată în acest cărucior din ratan. Interesant este faptul că această activitate o pot realiza atât în casă cât și afară.

 

Haideți să trecem la lucruri mai serioase. Ce copil nu-și dorește să-și ajute mama la bucătărie? Cred că toți își doresc la un moment dat să fie bucătari. Acesta este și motivul pentru care ne-am gândit că o 7.bucătărie din lemn ar fi un cadou ideal pentru micuții noștri. Pentru mai mult entuziasm în jocul de rol al micului bucătar trebuie să vă spunem că poate găti în voie în această bucătărie complet utilată.

În speranța că o să revină cât mai repede pe stoc vă prezentăm această 8.căsuță a șoriceilor. Nouă ne place atât de mult încât nu puteam să nu o adăugăm pe lista noastră de cadouri. Cui se adresează? Atât fetițelor cât și băiețeilor! De ce ne place? Pentru că o poți personaliza cu ce tip de mobilier vrei. Ea vine simplă, fără mobilier și păpuși.

De la bucătării și căsuțe pentru păpuși trecem la mașinuțe.

Există vreun copil căruia să nu-i placă 9.mașinuțele ride-on?Imposibil, am spune noi! Ce au ele atât de special? În primul rând, modelul ales de noi este unisex, în al doilea rând este o mașinuță  “de colecție”, inspirată din anii 1930, cu un stil retro ce va transforma plimbarea copiilor într-o adevărată aventură! Și în al treilea rând, atunci când nu o vor mai folosi poate fi transformată în obiect de decor în camera copilului.

Pe locuri, fiți gata, start! Vine vremea aventurilor în aer liber! Ce cadou poate fi mai apreciat decât o 10.bicicletă fără pedale care să-i ajute pe cei mici să-și mențină echilibrul? Este ideală pentru dezvoltarea coordonării și echilibrului, este nivelul de trecere către bicicleta cu pedale.

Lista noastră poate continua pentru că avem multe produse care ne plac de la www.catenlunasinstele, dar revenim data viitoare și cu alte propuneri.

Voi la ce cadouri v-ați gândit? Ne-ar plăcea să împărtășiți și cu noi!

 

Leave a Reply

Scroll Up