Avem atât de multe variante de geci/jachete de primăvară frumoase, încât nu am putut să nu continuăm materialul Top 10 cele mai cool geci de primăvară. Hainele au fost și vor rămâne un adevărat must have pentru cei mici, iar pentru noi sunt o adevărată provocare. Mai ales atunci când vorbim despre calitatea materialelor folosite, care mai de care, mai ecologice și mai prietenoase cu pielea sensibilă a copiilor.

Acestea fiind spuse haideți să vedem ce alte modele de geci/jachete ne-au atras atenția:

La 1.Mon Petit Jo am văzut pentru băieți acest palton Murmur fabricat din bumbac matlasat, căptușit ce menține căldura corpului, fiind ideal pentru o zi de primăvară, iar pentru fetițe ne-am oprit la paltonul Murmur Ivory .

Trebuie să vă menționăm faptul că modelul Murmur se adresează atât fetelor cât și băieților, fiind unisex.

E momentul să trecem de la paltoane la jachete!

Iar primele care ne-au atras atenția au fost cele de la Mango Kids. Jacheta cu glugă este un produs confecționat cu fibre și folosind procese de producție sustenabile, reducând astfel impactul asupra mediului înconjurător.Dacă pentru băieți am ales un model de 2.jachetă parka, pentru fete am ales un model similar de jachetă cu glugă.

Ne bucurăm de zilele de primăvară cu soare, dar ne și pregătim pentru ploile de sezon care vor începe de săptămâna viitoare ( conform prognozei meteo ).

Motiv pentru care am descis să vă prezentăm 3.Jachetele de la MokoFun care sunt realizate din softshell – un material moale și pufos pe interior, rezistent la apă și vânt prin tratamentul DWR.

Pentru că ne plac modelele unice și de preferat să fie realizate din materiale naturale. Am pus pe lista noastră și această 4. jachetă cool de la Fici + Mimi. Înainte de a vă povesti câte ceva despre acest model vrem să vă menționăm faptul că e unisex, astfel încât poate fi purtat atât de fete cât și de către băieți. Jacheta este realizată dintr-o țesătură pură, moale, cu buzunare și nasturi pe partea din față.

De asemenea, modelul acesta este fix genul de piesă care se potrivește în orice context vestimentar din gama de culori pământii.

Dar de jachetele din bumbac organic, ce părere ai?

Nouă ne plac pentru că pielea sensibilă a copilului va fi protejată datorită materialelor naturale și certificate și se va bucura de un confort termic optim. Unde am găsit astfel de jachete? La 5.Bebe Organic au jachete lejere din bumbac organic pentru băieți și fete.

Modelul ales de noi este potrivit pentru zilele de primăvară și este realizat din Sweat (100% bumbac organic), de cea mai bună calitate, deoarece este împletită din 3 fire, întărite pe partea interioară.

Toate ca toate, dar n-aveam cum să nu vă spunem și despre 6.gecile termo de la Adinish care sunt perfecte pentru momentele în care cei mici vor să se joace în aer liber. De ce ne plac? Deoarece păstrează temperatura corpului potrivită. Asta înseamnă că pot fi îmbrăcate atât primăvara cât și toamna.

Un alt site care ne-a atras atenția și unde putem găsi o varietate de modele de jachete este www.bambinifashion.com. Pentru băieți ne-am oprit la această 7.jachetă leopard print Stella McCartney. Creațiile ei au fost întotdeauna un must pentru pasionații de modă. Stella McCartney este, de asemenea,  împătimită a produselor organice, folosind numai bumbac produs în mod organic, fibre naturale și materiale reciclate pentru piesele sale vestimentare.

Pentru fete ne-am oprit tot la o creație semnată Stella McCartney, dar de data aceasta vorbim despre o jachetă reversibilă Butterfly Print.

Să nu uităm de veste!

Ele sunt cele mai utile și practice în această primăvară. Și pentru că ne dorim să le oferim confort și lejeritate, ne-am gândit că 8.Moncler Enfant Red este alegerea perfectă. Moale și ușoară, această jachetă este căptușită cu puf și pene reale. Dacă pentru băieți mergem pe culoarea roșie, pentru fete mergem pe varianta de roz prăfuit – Moncler Enfant Pink.

 

 

În căutările noastre am descoperit un brand care ne place tare mult, NOR Clothing, care au aceste 9.veste Nor Black ce pot fi purtate începând cu vârsta de 3 ani. Măsurile disponibile fiind 3 – 9 ani. Aceste model din fâș cu aspect metalizat, se adresează atât fetelor cât și băieților.

Să nu uităm nici de cardiganele din lână merinos care sunt ideale pentru acest sezon. La 10.Hip Hip găsim modele de cardigane care de care mai frumoase.Modelul selectat de noi este disponibil în 3 nuanțe de culori: roz, marine și melange.Cardiganul din lână merinos, gros și călduros e ideal în această primăvară capricioasă.

Tu ce preferi pentru copilul tău? Jachetă, Cardigan sau vestă?

 

 

Leave a Reply

Scroll Up