Primăvara a venit! Acum, nu am spune că este exagerat de cald doar pentru că în calendar ne indică faptul că e „primăvară”. Astfel că, înainte ca cei mici să iasă afară, o geacă ușoară este întotdeauna o idee bună. 

Primăvara este imprevizibilă. Dacă acum este cald și frumos, într-un minut totul se poate schimba ( ploaie, vânt ).Pe măsură ce vremea devine ceva mai blândă, gecile pentru copii trebuie să fie ușoare, comode și practice.Aici vorbim despre jachete, geci subțiri sau impermeabile.

Începutul primăverii înseamnă că viața cu copiii este pe cale să devină puțin mai relaxantă, deoarece întreaga familie poate ieși afară să se bucure de vremea caldă. O altă satisfacție e faptul că nu mai este nevoie să-i îmbrăcați în combinezoane, cizme de iarnă și sa le puneți căciuli.

Odată cu primăvara vine vremea mai caldă, evident, dar pe măsură ce iarna rămâne în trecut, vremea poate fi imprevizibilă. Este logic să aveți o geacă ușoară sau o jachetă de vânt care să vă potrejeze copilul.

Pentru a vă ajuta să restrângeți căutarea, am realizat o listă cu unele dintre cele mai drăguțe, cele mai cool geci.

 

Pe site-ul celor de la Zara am găsit o colecție impresionantă de jachete și geci de primăvara.Trebuie să-ți spunem că au o mulțime de jachete care de care mai frumoase.:) Fie că vorbim despre geci căptușite sau de ploaie ( impermeabile ), jachete de denim, jachete matlsate sau cu glugă, toate sunt ideale pentru sezonul ce tocmai a început. Pentru fetițe ne-am oprit la această 1.jachetă matlasată cu flori care pare să cheme cât mai repede venirea căldurii, iar pentru băieței la această geacă ușoară tip hanorac.

În căutările noastre am descoperit jachetele de la David and Thea care au niște imprimeuri absolut adorabile. De data aceasta am optat pentru un model de 2.jacheta cool monkey unisex. Modelul acesta este impermeabil. Jacheta fiind realizată dintr-un material ușor, poliester reciclat și respirabil.

 

Tot un model unisex am descoperit și la Cajuki. 3.Geaca Torrent Shell ,disponibilă în două nuanțe de culori: galben și verde militar. Aceasta este o geacă funcțională, ideală pentru zilele de primăvară și toamnă. De asemenea, trebuie să vă menționăm faptul că acest model este 100% waterproof și windproof

Jachetele stil aviator sunt tare cool și n-are trebui să lipsească din garderoba copiilor

Pentru fete am optat pentru acest model de 4.jacheta aviator de culoare roz pudrat ce are măsuri disponibile de la 2 ani până la 11 ani. Dacă pentru micuțele domnișare avem posibilitatea de a cumpăra o jacheta uni, pentru băieți optăm pentru un model aviator cu blocuri de culoare.

În continuare n-aveam cum să nu punem pe lista noastră și gecile din denim care sunt un must în sezonul acesta. La C&A am găsit 5.jachete denim fete și jachete denim băieți. De ce am pus-o pe lista noastră? Pentru că este foarte versatilă, ușor de asortat și este exact genul de piesă vestimentară care nu se demodează niciodată.

De la H&M am găsit un 6.trenci de bumbac pentru fete și jachetă de bumbac pentru băieți. Ambele modele selectate sunt realizate din bumbac și sunt ideale pentru sezonul ce tocmai a început.

Și cei mici au nevoie de geci pe măsură, nu?

Meg Wi Baby are câteva modele intersante, unisex, rezistente la vânt și apă, dar noi ne-am oprit la varianta de 7.geacă impermeabilă cu glugă Lizards. Acest mdel cu glugă, realizat din softshell – este ideal pentru primăvară-toamnă.

Mai mult decât atât nu trebuie să uităm de celebrele jachete din piele. Un astfel de model am găsit pe site-ul celor de la About You care ne pun la dispoziție o 8.geacă de primăvară – toamnă.

 

Pentru că am ajuns aproape de finalul materialului n-aveam cum să uităm de jacheta parka.La Reserved am găsit 9.jachetă parka cu glugă pentru fete și jachetă parka pentru băieți, ideale atât pentru primăvară cât și pentru toamnă. Nouă ne plac pentru că sunt practice, colorate și extrem de versatile.

În cele din urmă, trebuie să vă amintim că primăvara este un anotimp schimbător: azi e foarte cald, mâine plouă și tot așa. Motiv pentru care ne-am gândit că ar fi indicat să vă prezentăm și geci impermeabile. La gălbeluș.ro găsim astfel de jachete ideale pentru primăvară, dar și toamnă. 10.Geaca impermeabilă de ploaie Frugi este fix ceea ce ai nevoie pentru anotimpul ce tocmai a început.

De ce ne place?

Mai mult decât atât, modelul de fete este identic cu cel pentru băieți. Foarte important de menținut este faptul că e realizată din 100% Polyester reciclat, cu o impermeabilitate de 3000mm.

 

Pentru că am adus în discuție gecile/jachetele de primăvară, ar fi interesant să descoperiți și care sunt tendințele anului 2021.

 

 

 

Leave a Reply

Scroll Up