În zilele de astăzi, cei mici au stil! Ei au ajuns să se îmbrace din ce în ce mai modern, iar designerii transformă dorința părinților într-o adevărată afacere.

Moda este o pasiune nu doar pentru adulți, ci și copiilor le place să țină pasul cu trendurile.Dungile nautice în stil retro, culorile neon amestecate cu denim-ul pentru un plus de touch, croiurile lejere în culori pastelate, articolele sport evidențiate cu benzi, cercuri, mesaje de tip text și patch-uri sunt vedetele sezonului primăvară-vară 2021, iar părinții scot bani frumoși din buzunar pentru capriciul celor mici.

Vă spuneam puțin mai sus despre dungi. Ei bine! Dungile se pare că vor fi întotdeauna la modă, iar în această vară vom reînvăța să le purtăm ( tendințele sunt valabile și pentru noi  🙂 ). Gata cu tricoul simplu cu dungi marinărești, acum a venit și timpul fustelor, cămășilor, rochiilor, salopetelor și pantalonilor.Fie că sunt verticale sau orizontale, nu vei da greș alegând o astfel de ținută.

Să nu uităm nici de pălăriile și ochelarii de soare care vor fi mereu la modă indiferent de cum se modifică/schimbă tendițele. Unele lucruri de ”modă veche” rămân în permanență în picioare așa cum este și cazul acestor accesorii.

Dacă tot am discutat despre asta rămânem în același registru și vorbim puțin despre moda care revine după ani și ani. Da, ai citit bine! Tendințele revin, iar de actualitate, în acest moment, sunt ținutele cu un aer ușor vintage realizate din materiale sustenabile cu natura. Relaxează-te și protejează natura alegând țesături durabile și naturale precum bumbacul și inul pentru a crea un aspect sofisticat și relaxant.Fie că optezi pentru un look confortabil, urban sau chiar boho romantic trebuie să aveți în vedere și să alegeți materiale naturale .

Bun, bun! Dar care sunt culorile predominante?

Pentru anul 2021 Institutul Pantone a ales două culori: Ultimate Gray (gri suprem), o nuanță liniștitoare ce duce cu gândul la fundații stabile și plaje calde — și Illuminating (galben luminos) un galben deschis ce evocă soarele și un spirit vesel și optimist. Interesant este faptul că poți trece de la galben deschis la portocaliu prăfuit, fără nicio problemă.

Chiar dacă avem două nuanțe de culori câștigătoare, trebuie să ținem cont și de faptul că vara aceasta se poartă culorile pudrate. Îți dorești ca cel mic să fie în tendițe? Nimic mai simplu! Optează pentru ținute cu tăieturi lejere/croiuri lejere în nuanțe pudrate.

Și nouă ne place stilul sport, mai ales de când am devenit mămici, nu-i așa?

Trening-ul este cea mai accesibilă piesă vestimentară. Dar asta nu e tot, în sezonul primăvară-vară 2021 este în tendințe, iar acest lucru ne aduce și nouă, mămicilor, o mare satisfacție. 🙂 La mare căutare sunt cele imprimate cu diferite mesaje text, cu aplicații interesante ori forme care să atragă atenția.

Valurile și nisipul mării

Numai când spui albastru imediat îți vine în minte imaginea mării. Nu mai avem mult și mergem cu cei mici la mare pentru a ne încărca cu vitamina D3 și pentru aerosoli naturali, dar până atunci trebuie să ne facem lista de cumpărături. Culoriile nisipii și cele marine vor rămâne pentru totdeauna în tendințe, dar vara aceasta sunt chiar un must.Fie că vorbim de nuanțe pudrate, de tonuri de maro sau de blue, albastru ori turquoise, toate sunt pe lista noastră.

Și, bineînțeles, dacă tot vorbim de mare și de nisip trebuie să ținem cont și de țesăturile din care sunt realizate ținutele copiilor. Aici vorbim de materiale naturale precum bumbac, in sau rafie care pot crea un aspect sofisticat, dar relaxat, în culori de plajă

Trecând în revistă tendințele sezonului primăvară-vară 2021, ne-am gândit că ar fi foarte interesant să vă povestim puțin și despre cei care dau tonul în lumea modei pentru cei mici, adolescenți și nu numai. Dacă pentru noi, celebritățile internaționale dau tonul, pentru ei vorbim despre copiii persoanelor publice.

Și după cum deja știai există fashion icons și pentru ei: Romeo Beckham, Suri Cruise, Willow Smith, Leni Olumi Klum și lista poate continua.

Willow Smith, tânăra, în vârstă de 20 ani, este un idol de care are nevoie moda.Cântăreață, actriță, fotomodel, la doar 15 ani a devenit muză pentru Karl Lagerfeld.

 

Cu doi părinți extrem de cunoscuți: mama designer ( Victoria Beckham ) și tata fost fotbalist ( David Beckham ), nu e de mirare că Romeo Beckham este pasionat de modă. Mai mult decât atât, cu ani în urmă s-a situat pe locul 25 în topul GQ al celor mai bine îmbracați bărbați, devansându-l astfel pe tatăl său ( locul 46).

Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise și a lui Kate Holmes a fost desemnată de nenumărate ori cea mai bine îmbrăcată vedetă de la Hollywood. Aceasta a devenit la doar câțiva anișori un model demn de urmat în materie de îmbrăcăminte pentru copii.Ba mai mult decât atât, în 2008 a fost desemnată drept Cel mai influent copil sub vârsta de 14 ani de către echipa Forbes.

Suri este recunoscută pentru stilul ei vestimentar, iar fiecare apariție a ei a fost întotdeauna în atenția presei.

Leni ( Helen ) Klum este la fel de frumoasă ca și mama ei – Heidi Klum. Recent au realizat împreună o sesiune foto pentru coperta revistei Voque din luna ianuarie-februarie 2021. Dacă Heidi este un exemplu pentru noi – mămicile, Leni ( 16 ani ) este un adevărat fashion icon pentru adolescenții de vârsta ei.

Tu ce idol ai pentru copilul tău?

Leave a Reply

Scroll Up