Afară plouă, dar cel mic nu vrea să stea în casă? Este de ințeles că își dorește să petreacă cât mai mult timp în parc, dar ce facem atunci când vremea nu ține cu noi? Vă spunem că există variante.:) Prima și cea mai bună ar fi să-i îmbrăcăm adecvat cu ținute impermeabile că despre cele mai cool geci de primăvară am discutat.

Protejarea copilului este cel mai important lucru atunci când ne propunem să ieșim afară în ciuda condițiilor nefavorabile.Indiferent de motivul pentru care trebuie să înfruntăm ploaia împreună cu cel mic, ne asigurăm că micuțul nostru este foarte bine protejat împotriva umezelii.

Când spui primăvară te gândești inevitabil la zile ploioase, nu-i așa? Dar asta nu înseamnă că nu poți să ieși afară cu bebelușul/copilul tău, din contră cei mici au nevoie de aer curat, de vitamina D3, de plimbări pentru a se putea odihni mult mai bine.

Indiferent dacă le place să sară în bălți ( îți amintești că făceam și noi asta ?), să se plimbe prin parc ori să meargă la grădiniță/școală, micuțul tău va iubi să se aventureze în ploaie.

P.S: Gândește-te cum îl îmbraci și ce ținute impermeabile îi cumperi, nu-ți face griji din cauza noroiului. Se spală. :)) 

Ne-am gândit că ar fi de ajutor să venim în întâmpinarea ta cu idei vestimentare pentru a ieși din impas. Ce zici?

1.Pălărie impermeabilă pentru ploaie : Kiddi Shop

În căutările noastre am găsit această pălărie impermeabilă care nu lasă nici ploaia şi nici vântul să strice o zi perfectă de joacă! Tot ce vă putem spune e că nu trebuie să lipsească din garderoba celor mici pentru că le oferă protecție sporită împotriva frigului, umezelii și a vântului.Mai mult decât atât, acoperă și ceafa, și fruntea (mai bine decât orice glugă).

Tot aici nu puteam să nu vă prezentăm și 2.pălăria impermeabilă Liewood de la Mottom pe care o găsiți în trei nuanțe de culori (dark rose, mustard și navy ) și tot în atâtea dimensiuni 1-2 ani, 3-4 ani și 5-7 ani.

Aceste modele de pălării sunt ideale în zilele ploioase, fiind impermeabile și oferindu-le celor mici protecție și confort.

3.Bogs Youngster – Butterfly Grey Multi : Bebe pufulete

Există o mulțime de variante de cizme impermeabile, dar noi ne-am oprit la Bogs Footwear. Acestea sunt realizate din cauciuc durabil, pentru a menține picioarele uscate indiferent de vremea de afară. Încălțămintea celor mici trebuie să fie una adecvată care să le ofere confort sporit, iar modelul ales de noi rezistă până la -10 grade Celsius. Mai mult decât atât, datorită acestor cizme, picioarele copiilor rămân uscate.

 

4.Salopetă termo din material impermeabil : Adinish

Salopeta care ne-a atras nouă atenția este confecționată dintr-un material tip softshell ( țesut impermeabil și rezistent la vânt). De ce ne place? În primul rând pentru că este unisex, în doilea rând pentru că oferă libertate de mișcare și o protecție sporită împotriva vântului. De asemenea, în aceeași colecție gasești și seturi formate din 2 piese.

O altă salopetă care ne-a atras atenția este 5.Salopetă Impermeabilă Let’s Explore de la Iya – care a fost concepută pentru a răspunde nevoilor celor mici. Acest model este realizat din softshell, un material bun izolator termic.

Bineînțeles că nu am uitat nici de 6.Salopetă impermeabilă : IELM

Cu siguranță ai auzit de salopetele de la Ielm, dar dacă nu vă povestim noi despre ele. 🙂 Acestea sunt realizate din material softshell rezistent la apă și la vânt. Ne plac produsele lor pentru că materialele pe care le folosesc nu sunt tratate cu substanțe chimice periculoase, în acest caz vorbim, mai exact, despre materialul softshell.

De asemenea, modelele lor dispun și de căptușeală realizată dintr-un material moale de tip fleece.

 

 

7.Geaca impermeabilă de ploaie : Gălbenuș

Cred că am mai povestit despre produsele pe care le au la vânzare cei de la Gălbenuș, nu-i așa? Acum era imposibil să nu îi punem pe lista noastră, ei având produse de calitate pentru toate categoriile de vârstă. Azi, însă, ne-am oprit la o geacă cu o impermeabilitate de 3000mm și care este căptușită pe interior cu fleece. Și tot pe site-ul lor am găsit și o pereche de 8. pantaloni de ploaie impermeabili care pot completa cu ușurință ținuta.

 

Un alt 9. costum impermeabil care ne-a atras atenția este Dakota de la Liewood pe care îl găsim la David and Thea. Important de precizat aici este faptul că toate ținutele de ploaie pentru copii Liewood sunt confecționate din poliester 100% reciclat Oeko-Tex. Setul este compus din jachetă și pantaloni cu bretele.

10. Umbrelă : Carter’s OshKosh

Umbrela este o modalitate eficientă și ușoară de a îi feri pe cel mici de ploaie. De asemenea, este un accesoriu indispensabil în anotimpul ploios.Pur și simplu alege îmbrăcămintea exterioară adecvată pentru bebeluși, deschide umbrela și ieșiți afară!

Tu îți scoți copilul afară atunci când plouă?

 

Leave a Reply

Scroll Up