Pe măsură ce copilul nostru crește simțim nevoia să-i achiziționăm o tricicletă, nu-i așa? Dacă până la 9-10 luni îi plimbăm în cărucior, după această vârstă îi putem plimba într-o tricicletă care să le ofere o nouă experiență. Până la urmă cei mici își doresc să cunoască din ce în ce mai mult mediul înconjurător.

Tricicletele sunt excelente pentru a ajuta copiii să-și dezvolte abilitățile fizice și cognitive. De asemenea, le oferă acestora un sentiment de independență și îi ajută la consolidarea încrederii.Bun, bun dar cum se distinge o tricicletă de o bicicletă (în afară de numărul evident de roți!)?

Vă spunem noi că acestea tind să fie mai jos de sol și să aibă roți mai mari, făcându-le mai potrivite pentru cei mici care nu știu încă să-și mențină încă echilibrul.

De exemplu, tricicletele push pot fi împinse de către un părinte. Acest lucru poate fi util atunci când vreți să-i învățați pe cei mici să-și mențină echilibrul, aceștia pot continua să conducă fără să pedaleze pentru a se climatiza.

Haideți să vedem ce modele ne-au făcut nouă cu ochiul. 🙂

1.Tricicletă multifuncțională Coccolle – Nichiduță

Ne place acest model pentru că se poate utiliza de la 8 luni până la 36 +. Acestă tricicletă asigurându-i copilului plimbări sigure și confortabile. Coccolle Modi le dezvoltă copiilor abilitățile motorii și le oferă plimbări confortabile și de lungă durată.

2.Tricicletă copii Smart scaun reversibil – Hoverboard

Un model de tricicletă multifuncțională de tip cărucior foarte util pentru cei mici. Poate fi utilizată începând cu vârsta de 9 luni și până la 5 ani. Ai achiziționat-o acum și o folosești pe un termen mai lung asta pentru că modelul prezentat crește împreună cu copilul.

3.Tricicletă ultrapliabilă Qplay Nova Air – Pickaboo

De ce ne place acest model? În primul rând pentru că poate fi utilizat de la 10 luni până la 3 ani. În al doilea rând pentru că are un design unic și inovativ. Al treilea punct care ne-a atras atenția este funcția de pliere ultracompactă, ceea ce face ca tricicletă să-l însoțească pe cel mic în toate călătoriile sale, indiferent de mijlocul de transport ales.

4.Tricicletă multifuncțională cu șezut reversibil – Baby Needs

Pe site-ul celor de la babyneeds aflăm că acest model este adresat celor cu vârsta cuprinsă între 18 luni – 60 luni. Este o tricicletă ce poate susține până la 25 kg. Alte două avantaje pe care le-am văzut importante în alegerea unei triciclete sunt: rotirea 360 grade și faptul că se pliază. Plierea o face mult mai ușor de transportat cu orice mijloc de transport.

5.Tricicletă Bentley – Tati Cool Shop

Exact așa cum îi spune numele – acest model este produs în colaborare cu Bentley Motors. Ce ne-a atras pe noi la această tricicletă? Ei bine, este un produs care asigură bebelușului și copilului nostru: confort și siguranță. Mai mult decât atât, pe măsură ce cei mici cresc pot folosi mai multe poziții ale suportului pentru picioare pentru a se bucura de timpul petrecut pe tricicletă.

6.Tricicleta Foxrider – Mottom

Un model de tricicletă care emană eleganță și rafiament datorită culorilor vibrante pe care le are. Acest model este disponibil în mai multe nuanțe de culori:roz, verde, negru, alb, galben, albastru etc. De asemenea, tricicleta Foxrider este recomandată copiilor cu vârsta cuprinsă între 18 luni și 5 ani.

7.Tricicletă pliabilă smarTrike STR3 – Căruciorul.ro

Este fix tricicleta de care au nevoie părinții care călătoresc mult împreună cu cei mici.De ce spunem asta? Pentru că modelul SmarTrike cu doar cateva click-uri este complet pliat și poate fi transportant și cu avionul.

Tricicleta a fost creată pentru a se dezvolta împreună cu micuții, începand cu vârsta de 10 luni și până la 36 luni.

8.Tricicletă Deluxe Green Touch Steering 4in1 – Jucării Teddies

O altă tricicletă care ne-a atras atenția este acest model care este echipat cu tehnologia unică brevetată Touch Steering și este potrivită pentru copii cu vârstele cuprinse între 10 luni – 36 luni.Practic și acest model crește împreună cu copilașul până la vârsta de 3 ani.

9.Tricicleta Easytwist Midnight Green Kinderkraft – Rai Jucării

Easytwist este recomandată începând cu vârsta de 9 luni și până la 5 ani. Practic, în acest mod, vom avea grijă să le dezvoltăm simțurile și abilitățile motorii de la vârste fragede ( 9 luni ). De asemenea, folosirea tricicletei îi învață să-și coordoneze mișcările și să se comporte în siguranță în afara locuinței.

Mai mult decât atât, pe lângă siguranța pe care ne-o oferă datorită centurilor de siguranță în 5 puncte și acoperișul reglabil este realizat din material impermeabil cu filtru UPF 50+.

10.Tricicletă copii ultrapliabilă Qplay Nova – Chicco

Cu siguranță faptul că are un design inovator și deține funcția de pliere ultracompactă, face ca tricicleta Qplay Nova să fie printre preferințele noastre și cu siguranță și ale voastre.De asemenea, un alt avantaj ar fi faptul că poate fi folosită începând cu vârsta de 10 luni și până la 3 ani.

Căutând cele mai cool triciclete, pentru cei mici, ne-am dat seama că plimbările nu au fost niciodată atat de confortabile cum vor fi de acum încolo. 🙂

Leave a Reply

Scroll Up