Valentine’s Day se aproprie cu pași repezi și mai avem doar câteva zile la dispoziție pentru a celebra Ziua Îndrăgostiților. O să te întrebi: bine, bine, dar ce le oferim copiilor în dar?

Când vine vorba de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru cei mici, găsirea cadoului potrivit te poate pune în dificultate asta pentru că, în mare parte, îi celebrăm pe el și ea ( cuplurile tinere și nu numai de îndrăgostiți). Dar noi astăzi venim cu o propunere de a le oferi și copiilor un cadou de neuitat. Pe cine iubim noi cel mai mult, dacă nu pe ei, pe copiii noștri.

Surprindeți-l pe micuțul tău cu un cadou de neuitat de care toată familia se poate bucura sau cu jucării și accesorii doar pentru ei. După cum bine știți Valentine’s Day se sărbătorește pe data de 14 februarie, iar Ziua Îndrăgostiților sau Dragobetele ( așa cum se mai numește la noi) se sărbătorește pe data de 24 februarie.

Făcând de Ziua Îndrăgostiților o sărbătoare a tuturor tipurilor de iubire, îi înveți pe cei mici că nu este vorba doar despre dragoste, iar mai târziu îți vor mulțumi.

Dacă tot vorbim despre cadouri ideale pentru ei, haideți să vedem și ce anume le putem oferi în dar.

1.Pisicuțe din pânză topită de bumbac de la Mitzoko

Ce poate fi mai frumos pentru un copil decât o jucărie realizată din pânză topită de bumbac premium 100% naturală? De ce ne place nouă? Pentru că produsele Mitzoko sunt realizate în România, iar noi promovăm brand-urile autohtone.

Vă mai putem spune despre aceste jucării că sunt realizate manual ceea ce înseamnă că pot exista mici diferențe de aspect de la un produs la altul, dar asta le face să fie unice. Țesăturile folosite sunt antialergice, rezistente și foarte ușor de întreținut.De asemenea, ținem să vă menționăm faptul că hăinuțele pot fi date jos, fiind o mare bucurie pentru cei mici că le pot îmbrăca și dezbrăca ei pe gingașele pisicuțe.

2.Ședință foto la The Art Place 

În această frumoasă lună a iubirii cei de la The Art Place ne pun la dispoziție un decor magic, plin de iubire în adevăratul sens al cuvântului. Alege să-i oferi în dar o ședință foto memorabilă atât pentru cei mici cât și pentru noi. Fotografia este singura modalitate prin care amintirile vor rămâne vii pentru totdeauna. Vă spuneam mai sus că au decoruri de poveste în ton cu luna februarie. Decorațiunile unice realizate din baloane, baloanele în formă de inimioară au pus stăpânire pe studioul foto.

Sună și stabilește o zi pentru ședința foto a micuțului/micuței tale, iar fotografii de la Lile Buba vor avea grijă ca experiența copilului tău să fie una de neuitat.

3.Cănuța preferată de la Design Letters

Mereu e nevoie de mai mult atunci când vine vorba despre articolele de masă, nu-i așa? Dacă atunci când sunt bebeluși vrem să le achiziționăm articole cu ventuze pentru a nu ne împrăștia mâncarea peste tot, atunci când cresc vrem articole simpatice care să-i facă să mănânce toate bunătățile pe ca i le gătim. Pe site-ul celor de la Design Letters găsim ceea ce ne dorim mai ales că acum suntem în căutarea de cadoului ideal de Valentine’s Day. Mai exact, cănuțele Love ar fi ideale pentru a celebra iubirea față de cei mici.

4.Poșetă în formă de inimioară de la Câte-n lună și-n stele

Toate domnișoarele au poșeta lor, nu?Ei bine, am găsit pe site-ul celor de la Câte-n lună și-n stele acest model de gentuță care ne-a plăcut tare mult. De ce ne place? Pentru că este în formă de inimioară, iar noi astăzi vorbim despre luna iubirii, dar și pentru că este practică și foarte ușor de curățat.

Cu siguranță nu vei da greș cu alegerea făcută pentru că fetița ta o să găsească ce sa-și pună în poșetă.

5.Idei de cadouri de la Adinish

Cei de la Adinish au o campanie dedicată zilei de Valentine’s Day unde puteți găsi: agrafe de păr, baterii externe, brațără de aur sau argint ( după preferințe ) și dispensere pentru dezinfectant. Nouă ne-au atras atenția brățările. O brățară însoțită de mesajul Love este ideală pentru sărbătorirea iubirii.Oferta specială a celor de la Adinish este disponibilă în perioada 01 – 14.02.2020. Profită de ea!

6.Pernuță inimă de la Zara Home

Extrem de simpatică este și această pernuță decorativă în formă de inimă de la Zara Home.Întodeauna au fost pe placul copiilor penuțele decorative care să le ofere o pată de culoare dormitorului lor.

Pernele decorative mici, care merg adesea în camera copilului, sunt ideale pentru a fi oferite în dar.

7.O carte ideală de Valentine’s Day de la Book Express 

Această carte selectată de noi este perfectă pentru cei mici pentru că se vor bucura împreună cu noi de Ziua Îndrăgostiților. Ajută-l pe cel mic să se alăture micuțului șoricel pentru a se distra împreună cu prietenii acestuia.

„Fiecare personaj este creat pentru a reprezenta ceea ce iubește cel mai mult la fiecare dintre prietenii săi, cum ar fi porcul„ pentru că este un dansator excelent ”și iepurașul pentru că este cel mai bun atunci când vine vorba să se ascundă”.

8.Set 3 tablouri cu animăluțe pentru camera copiilor de la Bootiq

Decorațiunile pentru camera copilului sunt mereu binevenite. Fie că vorbim despre o zi de nume, de naștere sau chiar de Ziua Îndrăgostiților ele vor fi bine primite de către cei mici. Oferă-i în dar un cadou de care să se folosească mult timp de aici înainte și care să le anime camera. Pe site-ul celor de la Bootiq există o varietate de modele de unde poți alege fix ceea ce îți dorești pentru copilul tău.

9.Bilet la o piesă de teatru preferată la Teatrul Ion Creangă

Acum că s-au redeschis teatrele poate fi o ocazie frumoasă de le oferi celor mici posibilitatea de a merge la o piesă de teatru care îi binedispune și îi relaxează.Întotdeauna o porție de râs este fix ceea ce își pot dori ei. De ce am ales teatrul Ion Creangă? Pentru că au piese de teatru pe toate categoriile de vârstă, începând cu vârsta de 2 ani.

Tu ce îi oferi în dar copilului tău?

10.

Leave a Reply

Scroll Up